DR. FRANK VERDUYCKT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. FRANK VERDUYCKT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.663.070

Publication

15/04/2014
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha aan Belg Staat

1111111110111

ttleorgoloe tor fir (14e dot rechtlenk v,100 amie YONOVFIEN

D 2,014

De Hoofdgriffigriffie

Ondernemingsnr : 0883.663.070

Benaming

(\relit) : Dr. Frank Verduyckt

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, Mantelstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  REGIME ARTIKEL 637 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA MET CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op zesentwintig maart tweeduizend en veertien, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 28 maart 2014; boek 5/291; blad 27, vak 14, vier bladen, geen verzendingen; ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ); de e.a. Inspecteur-adviseur ai. getekend HANOT R.; dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES,

De algemene vergadering stelt vast dat de vennoot verklaard heeft dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd zesenveertig duizend euro (146.000,00 EUR) bruto bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 25 mei 2012.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG  BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013, aangaande de beslissing tot tussentijdse dividenduitkering ten belope van honderd zesenveertig duizend euro (146.000,00 EUR) en van artikel 537 1° lidVV.I.B. dat letterlijk als volgt luidt:

"In afwijking van de artikelen 171,3° en 269, §1, 1°, wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

(" " " )"

De heer VEROUYCKT Frank, voornoemd, hier aanwezig, verklaart vervolgens  na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk dit dividend te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend of veertien duizend zeshonderd euro (14.600,00 EUR). De kapitaalverhoging zal aldus honderd eenendertig duizend vierhonderd euro (131.400,00 EUR) bedragen.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De heer Frank VERDUYCKT, voornoemd in zijn hoedanigheid als vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verlslaart er gperippmerlsingen_op_te formuleren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 7 maart 2014, opgesteld door "BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA", vertegenwoordigd door de heer Stefan MOLENAERS, bedriesrevisor, luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. FRANK VERDUYCKT, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DR. FRANK VERDUYCKT verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 131.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 131.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op

naam van ledere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is vont de waardering van de inge'orachie besiantldeien en \MOT debepake van het aantair door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dal de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature

niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.314 aandelen van de BVBA DR. FRANK VERDUYCKT, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. FRANK VERDUYCKT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Neeriegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbetastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd eenendertig duizend vierhonderd euro (131.400,00 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd vijftig duizend euro (150.000,00 EUR), door de uitgifte van duizend driehonderd veertien (1.314) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen warden aangerekend op het kapitaal dat yak onder het regime van artikel 537 VVetboeK Inkomsten belastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer Frank VERDUYCKT in zijn hoedanigheid van vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Vervolgens is de heer Frank VERDUYCKT in zijn hoedanigheid van vennoot tussengekomen, welke verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en welke uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Frank VERDUYCKT, voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd eenendertig duizend vierhonderd euro (131.400,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werden ingehouden en doorgestart.

De inbreng gebeurt ais volgt:

-De heer Frank VERDUYCKT, voornoemd, brengt een schuldvordering ten belope van honderd eenendertig duizend vierhonderd euro (131.400,00 EUR) in;

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Frank VERDUYCKT, voornoemd, die aanvaardt, duizend driehonderd veertien (1.314) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

In het totaal werden alzo duizend driehonderd veertien (1.314) aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde' kapitaalverhoging van honderd eenendertig duizend vierhonderd euro (131.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijftig duizend euro (150.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftig duizend euro (150.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk voor één/duizend vijfhonderdste (111.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigend."

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL,

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd;

Voor eensluidend afschrift

Gecoördineerde statuten

Verslag zaakvoerder

Verslag bedrierevisor

Voor-biluid' aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 14.08.2014 14429-0578-012
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12546-0566-018
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11519-0320-013
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 12.08.2010 10416-0429-012
03/11/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.10.2009, NGL 30.10.2009 09832-0222-013
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 29.07.2008 08519-0108-012
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.08.2015 15441-0258-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0371-010

Coordonnées
DR. FRANK VERDUYCKT

Adresse
MANTELSTRAAT 12 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande