DR. GEELEN MIEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GEELEN MIEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.908.791

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 29.08.2013 13487-0497-009
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 22.08.2012 12425-0501-008
07/04/2011
ÿþrn ,

Mptl2.i

[11.J1 [11.JPS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 8 3 4. 9 0 8, 7 9 1

Benaming

(voluit) : Dr. Geelen Mieke

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Kwavenstraat 1A

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Nele Schotsmans te Dilsen-Stokkem op 18 maart 2011, geregistreerd te Maaseik op 23 maart 2011 blijkt dat mevrouw GEELEN Mieke, geboren te Maaseik op eenentwintig april negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Kwavenstraat 1/A000 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam Dr. Geelen Mieke.

Uit het bankattest blijkt dat van het kapitaal groot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,4), twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,-¬ ) gestort werd door mevrouw Mieke Geelen voornoemd waarvoor haar 186 aandelen werden toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1: Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (bv bvba) en heeft als benaming "Dr. Geelen Mieke".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie

van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Kwavenstraat 1A.

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied

Brussel hoofdstad verplaatst warden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap moet voorafgaandelijk worden meegedeeld aan de

bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft als doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de

wettelijke voorschriften en deontologische regels van de orde der geneesheren :

.De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, met name de acute geneeskunde en de huisartsengeneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dat wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer en onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer, die tot de vennootschap is toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met vermelde discipline.

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteit.

«De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur, begeleidende accomodaties en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische discipline uit te voeren.

" De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in

_ zijn. discipline aan. de_spits_var_de. evolutie_te_blijven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

Voor behow

aan h

Belgis Staatst

111111,1111111,1,111211161 u







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" De begeleiding van geneesheren in opleiding.

" Het verstrekken van medische adviezen, raadgevingen en expertisen.

" De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen met inbegrip van verhuring van onroerende goederen In zoverre dat :

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- de verwerving en de verhuring van het verworven onroerend goed ook kadert in het beheer als een goed huisvader van het vermogen.

Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen en dit met tenminste twee/derde meerderheid

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren.

De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tot wijziging van het maatschappelijk kapitaal kan enkel worden besloten door een buitengewone algemene . vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng van geld worden de nieuwe aandelen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, bij voorkeur aangeboden aan de bestaande vennoten in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien een vennoot zijn recht van voorkeur niet of niet geheel uitoefent worden de aandelen, waarop deze niet ingeschreven heeft, terug aangeboden aan de andere vennoten in dezelfde verhouding als hun aandelenpakket opzichters het maatschappelijk kapitaal.

Wanneer het netto-actief vermogen van de vennootschap ingevolge geleden verlies gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, eventueel met saneringsvoorstellen, voorleggen aan de algemene vergadering.

Deze moet bijeenkomen binnen de twee maanden nadat het verlies is of had moeten worden vastgesteld. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is de

vennootschap ontbonden bij goedkeuring door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Artikel 6: Aandelen

De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar en kunnen enkel verworven worden door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die bevoegd zijn hun praktijk in België uit te oefenen en die hun medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennoot moet steeds de hoedanigheid hebben van geneesheer, zodat bij overdracht van aandelen onder levenden of bij overgang van aandelen wegens overlijden, de koper of erfgenaam steeds de hoedanigheid van geneesheer moet hebben.

De kinderen van een vennoot kunnen slechts de aandelen overnemen of verkrijgen indien zij zelf geneesheer zijn.

Elke overdracht van aandelen dient voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd te worden.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Artikel 12: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunde.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor welbepaalde duur,die de duur van twintig (20) jaar niet mag overschrijden, hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van emstige nalatigheid In het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of welkdanige reden van ernstige aard. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar.

De uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet vergoed wordt uitgeoefend.

Artikel 13: Vergoeding

Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er een college van zaakvoerders is, vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap, zowel in als buiten rechte.

Artikel 20: Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van mei om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij moet plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te beslissen over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzing van de statuten te beraadslagen en te beslissen.

Elke wijzing van de statuten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd te worden.

Artikel 24: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 26: Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijk intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerder(s) en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist van zodra dit reservefonds één/tiende bedraagt van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering kan bij meerderheid van stemmen en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, elke vorm van verdeling der winsten, na toekenning aan de wettelijke reserve, aannemen.

Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Artikel 27

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden en op om het even welk ogenblik, zal de vereffening ervan doorgevoerd worden door de zorgen van het college van zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dat ogenblik in functie.

Bij ontstentenis van enige zaakvoerder zal een extern vereffenaar moeten benoemd worden. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen vereffenaars een beroep te doen op geneesheren.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aantal aandelen, die allen dezelfde rechten hebben.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand mei om twintig uur in het jaar

tweeduizend en twaalf.

2. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te weten sedert één

januari tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van

bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand mei om twintig uur in het jaar

tweeduizend en twaalf.

2. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te weten sedert één

januari tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van

bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3. a) het aantal zaakvoerders tot enige volgende beslissing van de algemene vergadering vast te stellen op één (1).

Haar vergoeding wordt jaarlijks in een afzonderlijk proces-verbaal vastgesteld.

b) te benoemen als zaakvoerder voor een termijn van twintig (20) jaar vanaf heden : mevrouw Mieke Geelen voornoemd die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vergunning(en) en/of vestigingsgetuigschrift(en).

Haar mandaat zal ingaan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zoals hoger gezegd.

4) Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Op grond van de bepalingen terzake in het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NELE SCHOTSMANS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. GEELEN MIEKE

Adresse
KWAVENSTRAAT 1A 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande