DR. GUY LAMBRICHTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GUY LAMBRICHTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.664.895

Publication

27/08/2014
ÿþVoor-behoudei aan het Selgiscl" Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1lIllI1~i~u~~~wnu~uu

ai o~a~*

RECHTBANK van KOOPHANDI" '

te ANTWERPEN

1 8 Mn 2014

iggifi ÎiASSELT

Qndernemingsnr : 0501.664.895

Benaming

(voluit) : Dr. GUY LAMBRICHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijkstraat 11 te 3590 DIEPENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 01.04.2013 heeft de volgende unanieme' beslissing genomen met onmiddellijke ingang

1, De benoeming van Mevrouw LAMBRICHTS Maria, wonende Wijkstraat 9 te 3590 Diepenbeek, als' bijkomende zaakvoerder, voor de periode van 6 jaar. Haar mandaat is beperkt tot de administratieve taken van ' de vennootschap.

Voor de BV ow BVBA Dr. GUY LAMBRICHTS

LAMBRICHTS Guy

Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 13.08.2013 13425-0301-010
11/12/2012
ÿþ'`,> Y~Yi Mod Word 11,1

Iiie j= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

A na neerlegging ter griffie van de akte

t

I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ititilwnaltliiuiiii

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -11- 2012

HASSELT rriffre

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : c=. .i  1 G G ` \ 71,-5s-

Benaming (voluit) : Dr. GUY LAMBRICHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Wijkstraat 11

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 28 november 2012, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTER :

De heer LAMBRICHTS Guy Jozef Marie, geneesheer, geboren te Hasselt op 4 februari 1958, echtgenoot van mevrouw LAMBRICHTS Maria Wilhelmina Armands, wonend te 3590 Diepenbeek, Wijkstraat 9.

RECHTSVORM : burgeriijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM : " Dr. GUY LAMBRICHTS "

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Wijkstraat 11.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische deontologie en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

- Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

- Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

- De aankoop, het huren, leasen en invoeren van aile medische apparatuur, machines en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

- De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline bij te blijven.

- Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, het aangaan van (kosten)associaties en het oprichten van professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

- Het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Mits Inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens de modaliteiten van investeringsbeleid bepaald door de vennoten, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft. Indien meerhoofdig held dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 213de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 28 november 2012; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Samenstelling : Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 100.

Op de honderd (100) aandelen werd INGESCHREVEN in geld, tegen de prijs van honderdzesentachtig Euro (¬ 186,00) per aandeel, door de oprichter, mits een storting van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00).

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 9 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die verplichtend vennoot dienen te zijn, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat. De duur van het mandaat van zaakvoerder mag de 20 jaar niet overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar; ze zijn herbenoembaar.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, wiens volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien de volmachtdrager geen arts is blijven de (rechts)handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

ARTIKEL 10 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 11 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

BOEKJAAR ; gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

JAARVERGADERING ; ieder jaar op de eerste dinsdag van de maand juni, om negentien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze éénftiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke beperkingen. Nochtans kan de algemene vergadering enkel met éénparigheid van stemmen besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1 ianuari 2012 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om aile formaliteiten te vervullen en alle documenten, stukken, overeenkomsten en akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor een termijn van twintig (20) jaar: de heer LAMBRICHTS

Guv Jozef Marie, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging dient overeen te

stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Uittreksel afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. GUY LAMBRICHTS

Adresse
WIJKSTRAAT 11 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande