DR. HALLET PETER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HALLET PETER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.426.509

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.09.2013, NGL 20.12.2013 13698-0113-011
03/10/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

" 1315 0

Ondernemingsnr : 0840.426.509

Benaming

(volulo . BVBA DR. PETER HALL ET Rechtsvorm : BVBA

Zetel : JODENSTRAAT 22 3300 TIENEN Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Neerge-10gd ter griffie der

Rechtba gea

Lewin. de 2013

fr r

Griffie

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 15 december 2011 ten maatschappelijke zetel

om 10 uur werd beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen met ingang van 21 oktober 2011

van de Jodenstraat 22 te 3300 Tienen naar Heuvelsvenlaan 8 te 3650 Dilsen.

Zaakvoerder

Dr. Peter Hallet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306247*

Neergelegd

19-10-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Hallet Peter

0840426509

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3300 Tienen, Jodenstraat 22

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op negentien oktober tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat door de heer HALLET, Peter Walter, arts, geboren te Tienen op dertien februari negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3300 Tienen, Jodenstraat 22, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht, genaamd "Dr. Hallet Peter", met zetel te 3300 Tienen, Jodenstraat 22, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van twee derden per aandeel, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1013349-25 bij de Bank J. Van Breda & C°, naamloze vennootschap met zetel te Antwerpen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dienen de vereffenaars een beroep te doen op geneesheren, tenzij zij zelf geneesheer zijn.

Is daaromtrent niets beslist, dan wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als enige vereffenaar beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die geneesheer-vennoot moet zijn.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen van niet-medische aard.

Indien de volmachtdrager geen arts is blijven de (rechts)handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap heeft tot doel:

a. de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim; de geneesheer-vennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

b. het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

c. het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

d. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie voor voornoemde activiteiten.

e. het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

f. het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

g. het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

h. het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

i. als bijkomstig doel:

het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk met tenminste een  twee derden (2/3) meerderheid het investeringsbeleid vast te leggen.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke geneesheer-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van juni om negentien uur (19u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elke vergadering van vennoten wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Om als vennoot tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de voormelde inschrijving in het register van aandelen.

Zolang de vennootschap slechts één geneesheer-vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Werd door de oprichter tot niet-statutaire Zaakvoerder benoemd en dit voor een termijn van twintig (20) jaar, ingaande op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt: de heer Peter HALLET, wonende te 3300 Tienen, Jodenstraat 22, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op negentien oktober tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. HALLET PETER

Adresse
HEUVELSVENLAAN 8 3650 DILSEN

Code postal : 3650
Localité : Dilsen
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande