DR. J. DUERINCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J. DUERINCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.699.889

Publication

31/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0840.699.889

Benaming

(voluit) : DR. J. DUERINCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Reinpadstraat 95, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder blijkt dat de zetel, met ingang van 24 februari 2014, overgebracht

wordt naar:

MOLENSTRAAT 112, 3600 GENK

DUERINCKX Joris

zaakvoerder

iii

i

MeC Wo,tl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va " e'

u

*14070150*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 12.08.2013 13411-0027-010
09/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bila

` ~~ .~~:~_.; bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud¬ aan hel Belgiscl

staatsbI

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN !

2 8 -MQ- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

tx1u*111i85un~u~~~wu11m1iN

737"

Ondernemingsar : 0 8 4 0. 6 9 9. 8 8 9 Benaming RECEITZIETTING AXT1E VAN 30/31/20i 3

(voluit) : Dr. J. DUERINCKX NR 11fl170435

Rechtsvorm : Burg ven ovv bvba

Zetel : 3600 Genk, Reinpadstraat 95 Onderwerp akte : opr bvba

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 25 oktober 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door

De heer DUERINCKX Joris Ferdinand Hans, geneesheer, geboren te Leuven op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3600 Genk, Reinpadstraat 95.Echtgenoot van mevrouw DE COCK Katrien.

- onder de naam " Dr. J. DUERINCKX " met zetel te 3600 Genk, Reinpadstraat 95 en voor onbepaalde duur; - waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gestort werd;

.verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde heer DUERINCKX Joris, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te storten blijft, waarvoor hem honderdzesentachtig (186) ten belope van twee/derden gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend en twaalf; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één juni tweeduizend elf al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;)

- met jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand mei om twintig (20.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van twintig jaar wordt aangesteld voomoemde heer DUERINCKX Joris);

- zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE08 0016 5511 2313, bij de BNP PARIBAS FORTIS, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op twintig oktober tweeduizend en elf.

Volmacht voor formaliteiten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, enz..., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke voorschriften en deontologische regels van de orde der geneesheren :

" De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, met name de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du-Moniteur belge

Srtaats67ád-- 09t1212011

orthopedie, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dat wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer en onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer, die tot de vennootschap is toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met vermelde discipline.

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteit.

" De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur, begeleidende accomodaties en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische discipline uit te voeren.

" De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

" De begeleiding van geneesheren in opleiding.

" Het verstrekken van medische adviezen, raadgevingen en expertisen.

" De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen met inbegrip van verhuring van onroerende goederen in zoverre dat :

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen

-deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook

-de verwerving en de verhuring van het verworven onroerend goed ook kadert in het beheer als een goed huisvader van het vermogen

Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen en dit met tenminste twee/derde meerderheid

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren.

De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van hét doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Monitëür belgë

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2011
ÿþ4 Mod 2.1

fein J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 11170 4 35*

1111





,s~oiyueu iu1 yniMe uer rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 8 -40d 2U11 ' ~

- ---- ~

Da Hootágrlflier,Griffie 'r



Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Dr. J. DUERINCKX

Rechtsvorm : Burg ven ovv bvba

Zete! : 3600 Genk, Reinpadstraat 95

Onderwerp akte : apr bvba

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 25 oktober 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door

De heer DUERINCKX Joris Ferdinand Hans, geneesheer, geboren te Leuven op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3600 Genk, Reinpadstraat 95.Echtgenoot van mevrouw DE COCK Katrien.

- onder de naam " Dr. J. DUERINCKX " met zetel te 3600 Genk, Reinpadstraat 95 en voor onbepaalde duur; - waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gestort werd;

.verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/166ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde heer DUERINCKX Joris, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te storten blijft, waarvoor hem honderdzesentachtig (186) ten belope van twee/derden gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend en twaalf; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één juni tweeduizend elf al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;)

- met jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand mei om twintig (20.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van twintig jaar wordt aangesteld voornoemde heer DUERINCKX Joris);

- zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE08 0016 5511 2313, bij de BNP PARIBAS FORTIS, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op twintig oktober tweeduizend en elf.

Volmacht voor formaliteiten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, enz..., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke voorschriften en deontologische regels van de orde der geneesheren :

" De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, met name de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijta-gëff bit' hut sutgisrch Stuts6ta-ci - ttT1111201r

orthopedie, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische' plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dat wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer en onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer, die tot de vennootschap is toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met vermeide discipline.

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteit.

" De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur, begeleidende accomodaties en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische discipline uit te voeren.

" De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

" De begeleiding van geneesheren in opleiding.

" Het verstrekken van medische adviezen, raadgevingen en expertisen.

" De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen met inbegrip van verhuring van onroerende goederen in zoverre dat :

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen

-deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook

-de verwerving en de verhuring van het verworven onroerend goed ook kadert in het beheer als een goed huisvader van het vermogen

Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen en dit met tenminste twee/derde meerderheid

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren.

De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten warden.

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 26.07.2016 16349-0012-010

Coordonnées
DR. J. DUERINCKX

Adresse
MOLENSTRAAT 112 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande