DR. KAMPIL JOSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KAMPIL JOSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.971.956

Publication

21/01/2014
ÿþMati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'441V

! An

MONITEUFFELGE NeergeegMET-7" he der

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

o14 -01- 2014 02 -01- 2014

BE GISCH STAATSLA

il

Il I*11W111111111911 1

De Hoofdgriffiarriffle

1.

e

Ondernerningsnr : 0897.971.966

Benaming (voluit) Dr. KAMPIL JOSE

(verkort):

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, Rode Kruislaan 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte de dato drieëntwintig december tweeduizend en dertien, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. KAMPIL JOSE", is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist aan de vennoot een dividend uit te keren van honderd drieënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro (£ 193.812,00).

Dit dividend komt voort uit de belaste reserves goedgekeurd per 31/12/2011 en wordt aan de vennoot ter beschikking gesteld via zijn rekening-courant. Inzake deze dividenduitkering is reeds rekening gehouden met de toepassing van de 10% roerende voorheffing overeenkomstig het nieuwe artikel 537 WIB92, ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

De vennoot verbindt zich ertoe, enerzijds, het verworven dividend onmiddellijk aan te wenden ter verhoging van het maatschappelijk kapitaal, zoals hierna bepaald, en anderzijds, deze kapitaalverhoging gedurende de termijn bepaald in het nieuwe artikel 537 WIB92 te behouden.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 20 november 2013, en bedrijfsrevisor Michel Wera te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, opgemaakt op 11 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luidt als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng ln natura verklaar ik dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut

der

Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.T.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (£

215.346,67) als dividend zou worden uitkeerbaar gesteld. Hierop dient 10 % roerende voorheffing (¬ 21.534,67) te worden gestort, het saldo (.¬ 193.812,00) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

Aangezien de buitengewone algemene vergadering welke dit dividend goedkeurt momenteel nog niet heeft plaatsgehad, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat deze dividendtoekenning wordt goedgekeurd in een algemene vergadering voorafgaand aan de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5. De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 186,00). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht, de enige vennoot is van de Burg. BVBA DR. KAMPIL JOSE, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord.

6. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 1.042 nieuw uit te geven aandelen van de Burg. BVBA DR. KAMPIL JOSE. Deze nieuwe aandelen komen toe aan de Heer José KAMPIL.

7. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (1.042) en de fractiewaarde (fractiewaarde van £ 186,00 per aandeel) van de toegekende aandelen.

8. De over te dragen activa behoren toe aan de Heer José KAMPIL.

9. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, samen met de expeditie van onderhavig procesverbaal.

DERDE BESLUIT

a) Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd drieënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro (£ 193.812,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op tweehonderd en twaalfduizend vierhonderd en twaalf euro (¬ 212.412,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd vijftienduizend driehonderd zesenveertig euro zevenenzestig cent (£ 215.346,67), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van eenentwintigduizend vijfhonderd vierendertig euro zevenenzestig cent (£ 21.534,67), hetzij aldus netto honderd drieënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro (£ 193.812,00).

b) Verwezenlijking van de inbreng

Voor-

behouden

aan het

~~Ic315G í~

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

Luik B - vervolg

Vervolgens verklaart de heer Jose KAMPIL, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, de schuldvordering op de de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Dr. KAMPIL JOSE", ten bedrage van honderd drieënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro (E 193.812,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend tweeënveertig (1.042) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en twaalfduizend vierhonderd en twaalf euro (E 212.412,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënveertig (1.142) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten tot wijziging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel vijf - KWITAAI

Het kapitaal bedraagt tweehonderd en twaalfduizend vierhonderd en twaalf euro (e 212.412,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënveertig (1.142) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ duizend honderd tweeënveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Aan SBB Accountants en aangestelden te 3700 Tongeren, Aniciuspark 16, wordt volmacht verleend teneinde eventuele administratieve formaliteiten te voldoen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Alle besluiten werden met eenparigheid van stemmen genomen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 23 decembèr 2013 cfr. artikel 173

Wetboek registratierechten;

- kopij verslag bedrijfsrevisor;

- kopij verslag zaakvoerder;

ecoôrdineerde statuten.

il agen ir e e gisc aa s lad - 21/01/2014 - Annexes duMoniteur belge

Voor-

behouden

aan flet

Staatsblad

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 28.08.2012 12473-0083-009
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 23.08.2011 11430-0189-009
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 24.08.2010 10446-0440-009
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.08.2009, NGL 20.08.2009 09601-0330-010
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 21.08.2015 15448-0552-013

Coordonnées
DR. KAMPIL JOSE

Adresse
RODE KRUISLAAN 35 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande