DR. KRIS AERTS, ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRIS AERTS, ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.491.119

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 08.07.2014 14277-0401-013
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0133-010
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0546-010
06/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0821.491.119

Benaming

(voluit) : DR. KRIS AERTS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3840 Hoepertingen, Brikhof 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 11 juni 2012, "Geregistreerd 3 bladen geen verzending te Hasselt op 13/06/2012 boek 791 blad 33 vak 20 Ontvangen: 25,00 euro Getekend: ea inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. KRIS AERTS", waarvan de zetel gevestigd is te B-3840 Hoepertingen, Brikhof 33, met ondernemingsnummer 0821.491.119 RPR Tongeren, de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN

a) De vergadering beslist om de huidige naam van de vennootschap te wijzigen in: "Dr. Kris AERTS, anesthesist" en om bijgevolg de tekst van artikel 1 van de statuten te wijzigen door de volgende tekst:

"Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "DR. mus AERTS, anesthesist."

b) De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 3840 Hoepertingen, Brikhof 33, zoals beslist door de bijzondere algemene vergadering van 12 april 2010, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2010 onder het nummer 10064430. De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 2 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3840 Hoepertingen, Brikhof 33.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt door toedoen van de zaakvoerder en wordt tevens ter kennis gebracht aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders vestigingseenheden oprichten, dit mits naleving van de Medische Plichtenleer en voorafgaandelijke bekendmaking aan de bevoegde Provinciale Raad. "

c) De vergadering beslist om artikel 11 van de statuten onder de rubriek "A. Algemeen" te wijzigen

als volgt:

- in alinea 1, door aan de eerste zin de volgende woorden toe te voegen: "en ingeschreven zijn op de

lijst van de Orde van Geneesheren."

volgende clausule toe te voegen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iJll llll llhJ 11111 llJI 111111 J1 hifi lhl 1111

*iaiisaea*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONG IR N

"

27 -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

"De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-

vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

b Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt

op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers

overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd Mie"

Ingevolge de voorgaande beslissingen luidt de rubriek "A. Algemeen" van artikel 11, thans als volgt:

"Artikel 11.: Overgang van aandelen

A. Algemeen

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden tot hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Indien dit niet het geval is treedt de vennootschap in ontbinding, behoudens hetgeen hierna voorzien wanneer de vennootschap slechts 1 vennoot telt.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft."

d) De vergadering beslist om artikel 11, C, derde alinea, van de statuten aan te vullen met de woorden hierna in het vet en het schuin aangegeven:

"Ingeval van overgang van aandelen door overlijden van de enige vennoot dienen de erfgenamen en/of de legatarissen binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure aan te vatten "en ten laatste te beëindigen binnen de 5 maanden" om:

Ingevolge de voorgaande beslissing luidt de rubriek "C" van artikel 11, thans als volgt:

"C. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon-geneesheer die hij wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

Ingeval van overgang van aandelen door overlijden van de enige vennoot dienen de erfgenamen en/of de legatarissen binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure aan te vatten en ten laatste en ten laaste te beëindigen binnen de 5 maanden om:

- hetzij de aandelen van de vennootschap in onderlinge toestemming toewijzen aan één of meerdere erfgenamen of legatarissen die het beroep van geneesheer uitoefenen. De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen of willen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven. - hetzij de aandelen van de vennootschap in onderlinge toestemming overdragen aan één of meerdere derden die het beroep van geneesheer uitoefenen;

.- hetzij de naam en de statuten van de vennootschap zodanig te wiJzigen dat ze geen uitstaans meer hebben met de uitoefening van de geneeskunde, teneinde de vennootschap zelf verder te zettent, of de aandelen ervan over te dragen aan derden overeenkomstig de bepalingen van de gewijzigde statuten.

Indien binnen de drie maanden na het overlijden van de enige vennoot geen aandeelhouders zijn aangewezen die aan de voorwaarden van vennoot-geneesheer voldoen, en binnen gezegde termijn de naam en de statuten van de vennootschap niet werden gewijzigd, zal de vennootschap ontbonden worden."

e) De vergadering beslist om artikel 11 bis aan te vullen met de volgende tekst:

"- De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld

aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rekeninghoudend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden,"

Ingevolge de voorgaande beslissing luidt artikel 1 Ibis thans als volgt;

"Artikel ll bis :

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten.

Wordt hij geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

De vennootschap mag in zijn plaats geen vervanger aanstellen.

-- De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort

Rekeninghoudend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen aile geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

f) De vergadering beslist om artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Artikel 12. : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), die obligaat vennoten moeten zijn. Voor niet-medische aangelegenheden kan een niet-vennoot, natuurlijk persoon, mede-zaakvoerder zijn met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt, zonder lidmaatschapsrechten noch stemrecht.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden. De bezoldiging dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen vennoten en de vennootschap."

g) De vergadering beslist om artikel 16 aan te vullen met de volgende tekst:

"De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer is onbeperkt. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn." Ingevolge de voorgaande beslissing luidt artikel 16 thans als volgt:

"Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer is onbeperkt De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn."

TWEEDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

coordinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r "

Voor-

behouden

aan het

4 Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 15.07.2011 11311-0315-010
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 16.07.2015 15323-0435-014

Coordonnées
DR. KRIS AERTS, ANESTHESIST

Adresse
BRIKHOF 33 3840 HOEPERTINGEN

Code postal : 3840
Localité : Hoepertingen
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande