DR. LIESBETH HEREMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LIESBETH HEREMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.949.805

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0485-013
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0325-011
12/03/2012
ÿþ Motl 2.1

i' _» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I IUI IIlI Il ll Ul

*12053856*

111

i

bel ar SE Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -02- 2012

HAeFig,

Ondernemingsnr : 0841.949.805

Benaming

(voluit) : Dr. Liesbeth Heremans

Rechtsvorm : BV onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zonnestraat 13 bus 2.2 te 3560 Lummen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van zaakvoerder van 27 januari 2012 werd het maatschappelijk adres vanaf 29 januari 2012 verplaatst naar Fransebosstraat 59 bus 11 te 3600 Genk.

Dokter Heremans Liesbeth, zaakvoerster.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belglsct

Staatsbla

ni 111111111111111111111

*11197221*



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 12- 2®pq

Staatsb1 d _ 3O 1212OIf - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O g (-11

Benaming

(voluit) : Dr. Liesbeth Heremans

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Zonnestraat 13 bus 2.2

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 15 december tweeduizend en elf,

neergelegd ter registratie, blijkt dat door mevrouw HEREMANS Liesbeth, geboren te Genk op 10 september 1981, nationaal nummer 810910 106-97, echtgenote van de heer Vanrusselt Dirk, geboren te Genk op 2 oktober 1980, wonende te 3560 Lummen, Zonnestraat 13 bus 2.2. een vennootschap werd opgericht ais volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming `Dr. Liesbeth Heremans'.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Zonnestraat 13 bus 2.2.

3. Kapitaal ,

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (E 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde. Inbreng in geld.

Mevrouw Heremans Liesbeth, voornoemd, onderschrijft honderd zesentachtig (186) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) en volstort elk aandeel voor twee derde, hetzij in totaal gestort twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00).

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening door de geneesheer-vennoot van de volledige medische activiteit als anesthesist in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met geldende normen zoals omschreven onder meer in de Code van Geneeskundige Plichtenleer en onder de afzonderlijke en bijkomende beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

- Het verstrekken van medische adviezen.

- Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten met inbegrip van een medisch secretariaat.

- De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

- Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende

goederen te kunnen aanschaffen nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken.

- De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in

zijn discipline bij te blijven.

- Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties.

- Het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische dicipline(s), dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteiten en dit in de breedste betekenis van het woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde (213de) meerderheid schriftelijk vast te leggen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten, benoemd voor twintig (20) jaar, hernieuwbaar. In geval van meerhoofdigheid, is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid doch enkel in niet-medische aangelegenheden, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar om achttien (18.00) uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vele de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der vetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst

wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de

vennootschap.

1

11. Vereffeningssaldo:

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, zal de vereffenaar een beroep doen op een geneesheer.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

12. Benoemingen

Mevrouw Liesbeth Heremans, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor twintig (20) jaar, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

Volmacht werd verleend aan Zandecki Accountants te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 113, of diens aangestelden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling

13. Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één augustus tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 08.08.2016 16404-0310-012

Coordonnées
DR. LIESBETH HEREMANS

Adresse
KOERWEG 103 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande