DR. M. HULSELMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M. HULSELMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.586.592

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13378-0385-009
01/08/2012
ÿþfr, Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 3 -07- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

MhI1II I1III 1 11111 I I mi

*iai3saes*

v bei"

aa

Be Sta

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. M. HULSELMANS

~~~ " 5e.b.

BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kloostersteeg 10, 3680 MAASEIK (Neeroeteren)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 16 juli 2012, geregistreerd te Maaseik op 18 juli 2012, zeven bladen, geen verzendingen, boek' 545, blad 20, vak 3, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

De heer HULSELMANS Michaël Maria Jozef Gabriël, arts, geboren te Turnhout op vijftien juni'

" negentienhonderd negenenzeventig (nationaal nummer 79.06.15 163 21), echtgenoot van mevrouw LEMMENS Sylvie, geboren te Leuven op twaalf januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Kloostersteeg 10.

Gehuwd te Herent op zes december tweeduizend en acht onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract, dat werd verleden voor het ambt van Meester Karel Lacquet, notaris met standplaats te Herent, op achttien november tweeduizend en acht, en die verklaart geen wijzigingen aan zijn huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht, noch verklaring tot behoud of vereffening.

Een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de BENAMING "DR. M. HULSELMANS", waarvan de' maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Kloostersteeg 10.

De vennootschap werd opgericht voor ONBEPAALDE DUUR, te rekenen vanaf de dag van haaroprichting. De vennootschap heeft tot DOEL:

a, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, meer bepaald de specialisatie cardiologie.

Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim; de geneesheer-vennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

b. het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

c. het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

d. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie voor voornoemde activiteiten.

e. het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

f. het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline aile evoluties te volgen en te kennen,

g. het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

h. het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de" nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

i. als bijkomstig doel:

het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening.

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk met tenminste een "twee derden" (2/3) meerderheid het investeringsbeleid vast te leggen.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke geneesheer-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoer(d)(st)er(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn, en mits voorafgaandelijke goedkeuring door de Orde van Geneesheren.

Het geplaatst MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/1868) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd zesentachtig (186) aandelen wordt tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde heer HULSELMANS Michaël. Hij verklaart dat elk aandeel werd volgestort ten belope van twee derden (2/3), hetzij in totaal gestort twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400).

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten.

Een zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen. Zijn functie is van welbepaalde duur met een maximum van tien jaar; herverkiezing is mogelijk, Hij kan slechts ontslagen worden mits een opzegging van drie maanden. Bij meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van zaakvoerder beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

,AANLEG RESERVES - VERDELING WINST

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, en na het aanleggen van de nodige provisies en overboekingen, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf procent (5 %) afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Een reserve kan enkel aangelegd worden met eenparig akkoord van de artsen-vennoten rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de jaarvergadering beslist met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoedingen voor het door de vennoten gepresteerde werk.

ONTBINDING

ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. ls daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering: BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart dat hij de eerste algemene vergadering samenstelt waarop het gehele kapitaal

aanwezig of vertegenwoordigd is.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot ZAAKVOERDER en dit voor een

periode van tien jaar: voornoemde heer HULSELMANS Michaël.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is pro fisco ingegaan op één april tweeduizend en elf. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien,

4. Verwijzing

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vinden het Wetboek van

Vennootschappen en de Code van Geneeskundige Plichtenleer toepassing.

5. Bijzondere volmacht

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, Fintech Accountants CVBA, Kattegatstraat 8 bus 2, 3500 Hasselt, aan ais bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. M. HULSELMANS

Adresse
KLOOSTERSTEEG 10 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande