DR. MARC HOREN

Divers


Dénomination : DR. MARC HOREN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 461.929.737

Publication

27/06/2014 : HAT000556
23/10/2014
ÿþ5ffluitg Mod Und 11.1

fa" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdefing HASSELT

14 OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.929.737

Benaming (voluit) : Dr. Marc Iiiiren

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Katharinaplein 3 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte: vereffening-ontbinding  sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

op dertig september tweeduizend veertien, nog te registreren,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid

van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1. Verslagen

Bespreking van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Ira Nicolaij bedrijfsrevisor met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, Diens besluiten de dato negentien september tweeduizend veertien luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BV ovv BVBA DR. MARC HMEN met zetel te 3500 Hasselt, Katharinaplein 3, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 63.413,45 EUR en een netto-actief van 40.340,59 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen ean het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liguidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet ln het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b 1 I "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van 30 september 2014.

3. Voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva. Uit het hogervermelde verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat behoudens de roerende voorheffing op de liquidatiebonus die ten laste valt van de vennoten, de schulden ten aanzien van derden werden betaald.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Heer }MEN Maximilien, wonende te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 371 in zijn hoedanigheid van enige vennoot, waarbij de algemene vergadering aan hem de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de Heer HÔREN Maximilien in zijn hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde belastingen en roerende voorheffing terug te vorderen, evenals de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de Heer HÔREN Maximilien alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en elle documenten ontvangen

en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De

opbrengst ervan zal toekomen aan de enige vennoot.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De voorzitter wijst de zaakvoerder er ten slotte nog op dat ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd wordt(en) hij overeenkomstig artikel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - ve,rvoin

185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd wordt als vereffenaar en bijgevolg verantwoordelijk dus ook aansprakelijk is voor de aanzuivering van alle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

4. Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder - Kwijting

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de Heer HÔREN Maximilien, voornoemd voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en 30 september 2014.

5. Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 30 september 2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te in de woonplaats van de heer Hften Maximilien, te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 371

7. Benoeming van bijzondere lasthebber

De vergadering verleent volmacht aan de Heer Ludo Mulders, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor. (get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : HAT000556
06/07/2012 : HAT000556
29/07/2011 : HAT000556
07/08/2009 : HAT000556
09/07/2007 : HAT000556
26/07/2006 : HAT000556
17/08/2005 : HAT000556
19/07/2004 : HAT000556
10/07/2003 : HAT000556
09/09/2002 : HAT000556
19/02/1998 : HAT556

Coordonnées
DR. MARC HOREN

Adresse
Zetel (volledig adres) : Katharinaplein 3 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande