DR. MARIE-ANN COUVREUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARIE-ANN COUVREUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.830.543

Publication

02/04/2014
ÿþLuik B - Vervolg

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

- KAPITAAL: ¬ 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186 aandelen

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën als volgt: mevrouw COUVREUR Marie-Ann voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van ¬ 18.600 en volstort dit ten belope van 2/3de, zijnde ¬ 12.400. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 186 aandelen.

- BESTUUR: niet- statutaire zaakvoerder: mevrouw COUVREUR Marie-Ann, voornoemd voor de duur van 20 jaren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit nummer 78 de dato 10 november 1967, betreffende de uitoefening van de geneeskunde.

Intern bestuur

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer, beschikking en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, onverminderd de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Hij kan de vennootschap als eiser en verweerder vertegenwoordigen in rechte.

Al wat door de wet en de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in zijn hoedanigheid.

Wanneer een college van zaakvoerders wordt geïnstalleerd zal elk lid van dit college de titel dragen van zaakvoerder.

Een interne taakverdeling onder de zaakvoerders is toegelaten, maar is niet tegenstelbaar aan derden. Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er een college van zaakvoerders is, vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap, zowel in als buiten rechte.

- ALGEMENE VERGADERING: de eerste woensdag van de maand juni om 20 uur. Eerste jaarvergadering in 2015 overeenkomstig de statuten.

De vergadering mag te allen tijden bijeengeroepen worden, hetzij door de zaakvoerder(s), hetzij door een commissaris, zo er een benoemd is. De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van de vennoten, die minstens één/vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag. De oproepingsbrieven van de algemene vergaderingen worden 15 dagen op voorhand door een bij middel van een door het Wetboek van Vennootschappen toegelaten informatiedrager, inhoudende de punten op de agenda vermeld, aan de vennoten verstuurd, tenzij voor deze vennoten, die de zaakvoerder(s) ervan vrijgesteld hebben.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014. -RESERVES:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijk intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerder en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Van deze winst wordt er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist van zodra dit reservefonds één/tiende bedraagt van het maatschappelijk kapitaal. De algemene vergadering kan bij meerderheid van stemmen en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, elke vorm van verdeling der winsten, na toekenning aan de wettelijke reserve, aannemen. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden en op om het even welk ogenblik, zal de vereffening ervan doorgevoerd worden door de zorgen van het college van zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dat ogenblik in functie. Bij ontstentenis van enige zaakvoerder zal een extern vereffenaar moeten benoemd worden. Deze vereffenaar moet geneesheer zijn. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aantal aandelen, die allen dezelfde rechten hebben.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 30.08.2015 15501-0532-009

Coordonnées
DR. MARIE-ANN COUVREUR

Adresse
OUDE HOSTARTSTRAAT 53 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande