DR. O. SEGAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. O. SEGAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.691.523

Publication

03/02/2014
ÿþ mod 11.1



" L-W»: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

24.

BELGISCH

01- 2014 UR BELchtbank

T,\ ti 7, Neergelegd ter griffie der

v. koophandel te TONGEREN

17 -01- 2014

-qe=i.loofdgriiilepriffie

t

iu b 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 5 4 4. 6 9 1. 5 23

Benaming (voluit) : Dr. O. Sega[

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Bormaniaan 36

3730 Hoeselt

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 15 januari= 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van eerai Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De Heer SEGAL Olivier Lucien Marie-Christiane Ghislain, geboren te Brasschaat op 19! februari 1980, echtgenoot van mevrouw JANSSENS Karen, wonend te 3730 Hoeselt, de Bormanlaanj 36.

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vorm van een Besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Dr. O.Segal".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie orthopedie doori de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de! vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. be

i geneesheer dient der dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De; aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke; rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van;

ii aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, aile onroerende goederen en rechten; ,Ë verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen,; doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

ü De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de; deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en; de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije; artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het; ; respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn; beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van; het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke; middelen ter beschikking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 3730 Hoeselt, de Bormanlaan 36.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, doch hebbende een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/186ste deel).

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, dewelke niet verplicht geneesheer dienen te zijn, doch wel enkel natuurlijke personen. moeten zijn.

Een niet-arts kan enkel als niet  statutair zaakvoeder worden benoemd. Deze niet-arts-zaakvoerder kan enkel instaat voor niet-medische aangelegenheden en hij/zij heeft geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht op de algemene vergadering. De benoeming van dergelijke niet-arts-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Raad.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteit binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten-artsen, met uitzondering van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging

Indien de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden, zelfs voor akten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar is vereist, dit alles voor transacties die geen twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) overschrijden, Indien een transactie een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) overschrijdt, dan dienen minstens twee zaakvoerders op te treden indien er meerdere zaakvoerders zijn. Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

e.

mod 11.1

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij ais verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door iedere zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

Algemene vergadering: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op 25 juni van ieder jaar om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Hij moet de algemene vergadering bijeenroepen op aanvraag van vennoten die gezamenlijk ten minste 1/5de van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekende brief, gericht aan de vennoten minstens vijftien dagen voor de vergadering op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Zij vermelden de agenda. Evenwel kunnen de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van een januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal gaan van heden en eindigen op eenendertig december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 25 juni 2015 om 20 uur.

Zaakvoerder: Tot niet- statutair zaakvoerder voor de duur van zijn functie als arts binnen de vennootschap: voornoemde heer Segal, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat en dit voor een periode van tien jaar.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen vanaf 1 januari 2014 overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Commissaris / Controlerende Vennoot

De vergadering beslist GEEN COMMISSARIS te benoemen en GEEN CONTROLERENDE VENNOOT te benoemen

GOEDKEURING ORDE DER GENEESHEREN

Op de laatste b[z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het ontwerp van onderhavige akte werd bij schrijven de dato datum voorgelegd aan de bevoegde order der Geneesheren,

Bij brief de dato 4 december 2013 heeft de Orde der Geneesheren haar akkoord verleend met het ontwerp van akte.

VOLMACHT

De algemene vergadering beslist om MDMJ Accountants bvab, te 2400 Mol, Molderdijk 124, volmacht te geven met het recht om afzonderlijk te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Voor-

,~. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. O. SEGAL

Adresse
DE BORMANLAN 36 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande