DR. PAT HENDRICKX, ANESTHESIE - URGENTIEGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PAT HENDRICKX, ANESTHESIE - URGENTIEGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.740.077

Publication

27/09/2013
ÿþ Mod Wort) i i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OPRICHTING BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor meester Fabienne HENDRICKX, notaris ter standplaats Beringen, vervangende haar ambtegenoot, meester Marij HENDRICKX, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltoren laan 11, wettig belet, op 13 september 2013, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dr. Pat Hendrickx, anesthesie - urgentiegeneeskunde" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree, Meeuwerkiezel 64.

2) Als oprichter is opgetreden: mevrouw HENDRICKX Patricia Jozef Gabrielle, arts, geboren te Heusden op 6 september 1971, echtgenote van de heer Coolen Michiel Tony André Eric, geboren te Sint-Truiden op 13 augustus 1968, wonende te 3960 Bree, Meeuwerkiezel 64.

3) De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder anesthesie  urgentiegeneeskunde, door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen:

- zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur,

- de activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren;

- de vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn;

- de vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen, dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot, wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is;

- de geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen;

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat: - deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgesteld.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, voorafgaandelijk volledig afbetaald door voormelde oprichter, waarvoor duizend achthonderd zestig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste van het geplaatst kapitaal zijn uitgegeven.

De aandelen zijn genummerd van één tot en met duizend achthonderd zestig.

Op de laatste blz. van Luik ft vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

<133A7 54~

Neergelegd ter griitie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

18 -09- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Dr. Pat Hendrickx, anesthesie - urgentiegeneeskunde

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Meeuwerkiezel 64 te 3960 Bree

~ ~ J

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot moet bezitten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. De duur van het mandaat van een zaakvoerder mag nooit meer dan tien jaarbedragen..

Indien meerhoofdig wordt de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten dié nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en- in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2014.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de derde maandag der maand juni om achttien uur en voor de eerste maal op maandag 15 juni 2015, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels Gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, besluiten dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-specialisten gepresteerd werk.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van tien jaar, te weten: mevrouw HENDRICKX Patricia Jozef Gabriella, arts, geboren te Heusden op 6 september 1971, echtgenote van de heer Coolen Michiel Tony André Eric, wonende te 3960 Bree, Meeuwerkiezel 64, die aanvaard heeft en wiens mandaat een einde za! nemen na de algemene vergadering van het jaar 2023.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Bijzondere volmacht werd verleend, nu en in de toekomst, aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Foederer DFK Accountants", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, ingeschreven in het RPR te Hasselt ondememingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd v6ár registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door notaris Fabienne Hendrickx te Beringen, in vervanging van geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder, wettig belet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 07.08.2015 15401-0014-008

Coordonnées
DR. PAT HENDRICKX, ANESTHESIE - URGENTIEGENE…

Adresse
MEEUWERKIEZEL 64 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande