DR. PETER BOLLARS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PETER BOLLARS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.666.473

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0193-012
03/06/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'l~Y L._t,t c ~ ~. ~Cl~^ ~'W .'7 `Jd~E; a~ 'F~Oad3 l ^~ICI ^.h ,~ ,~ '7C'3!1L9 ai~~da '?J'dt S s ~ Jw" ^, 3~ ~ W'

. . ^'a ~~ 3 St" ^3Lj va~ " 7 r

oavoagd da . ,.,nlsper3c7 a'" 1 a3flzai' 1:,1'i"1 s 1a .g3^V'lZordig f1

'1~P3J

Naam 3i 'á^:é?.K3r"!',~

111 *13083 67*

/~

Ondernemingsnr : ~ , lp ~x3

Benaming (voluit) : Dr. Peter Bollars (verkort):

v aor ,c;:hout7

" aan hC l'?igtsc 5taaesb

Neergelogd ter rgrillie der rechtbank v . keophandel te TONGEREN

2 3 -05- 2013

I rZeidoofdqriffier,

~

riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Aniciuspark, 14 bus 6

(volledig adres)

1

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

1

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen opl éénentwintig mei tweeduizend dertien, blijkt dat een burgerlijke' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; )aansprakelijkheid werd opgericht, als volgt:

1. OPRICHTER:

De heer BOLLARS Peter Nico Johan, geboren te Tongeren op dertien januari) negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenoot van Mevrouw SCHOUTEN Kim,; wonende te 3700 Tongeren, Aniciuspark 14 bus 6.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Dr.1

Peter Bollars". i

3. ZETEL : 3700 Tongeren, Aniciuspark 14 bus 6.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde,

jspecialisatie orthopedie door de geneesheer-vennoot, met inachtname van del !regels van de Medische Plichtenleer.

`spe vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van enl ivoor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van; Ide geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient ter dekking van dei )aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van! ide vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. Zij mag aile financiële )activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke (rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk= doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

IDe vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende (verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende ;goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullender =commerciële activiteit aanneemt;

(Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het )investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. i

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden ini eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens dei =principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke ;discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in; =hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook! 'het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding

--~--- 1.7 7

Luik B - vervolg

ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de brede betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten =worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of Imiddelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL - GEDEELTELIJKE VOLSTORTING ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstart tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot (als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische =handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische ;praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het (beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de +niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk [persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk (persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap (vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot - zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks (rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend ;warden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische =praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van [de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

(Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige geneesheer-=vennoot van rechtswege zaakvoerder. Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, !wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder(s) beperkt tot zes jaar, [hernieuwbaar.

's Het mandaat een niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum 'van zes jaar, hernieuwbaar. Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door [de algemene vergadering. Hij kan nooit statutair benoemd worden.

iDe benoeming van een zaakvoerder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn functie aanvaardt en dat die !aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen !worden aangetekend in de notulen van de algemene vergadering.

!Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig ;goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht Jan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen

door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



















L  î

Luik B - vervo[g

zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect{ sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en de tijd en gelegenheid heeft gehad een nieuwe zaakvoerder tel benoemen.

Een uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet! alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 12: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER: Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor maximum twintig jaar: de heer Peter BOLLARS voornoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden.

9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de vijfentwintigste juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op dei

eerstvolgende werkdag gehouden. y

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams ofl Brussels Gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping. 1 De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief,' toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris ten minstel vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en' plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet! bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personeni

die erom verzoeken.

I

Vennoten die zelf niet op de algemene vergadering aanwezig zijn, kunnen' slechte geldig vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelfl geneesheer-vennoot moet zijn. Om geldig te zijn moet de volmacht bijl gedateerd geschrift gegeven zijn en de te behandelen agenda bevatten. Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig]

december van ieder jaar

HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11. RESERVES -° VERDELING VAN DE WINST EN VAN SALDO

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke] reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal1

bedraagt. i

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van' ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan del algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, besluiten dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd, dit alles met inachtname van del wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerd werk. j Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld wordeni volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met' dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle' aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars,' alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid; van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen doori alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij; door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in de dag van del neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel en eindigt op éénendertigj december tweeduizend dertien, met dien verstande dat elke verrichting vanaf!

c

Luik B - vervolg

één januari tweeduizend dertien geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordti gehouden op vijfentwintig juni tweeduizend veertien om twintig uur, Er werdi geen commissaris benoemd.

L3. VOLMACHT :

Als bijzondere gevolmachtigden worden aangesteld, met macht vans indeplaatsstelling, de vertegenwoordigers en aangestelden van de BVBA MDMJ

Accountants, kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124, aan wie del

macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor dei inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig I doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van éénentwintig mei; tweeduizend dertien.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. PETER BOLLARS

Adresse
ANICIUSPARK 14, BUS 6 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande