DR. PETRA BILLEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PETRA BILLEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.946.268

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 22.08.2014 14462-0302-008
13/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel stag III~IIIIIIIIIIVIII~~I IIIVIIAI0*IR

"1113860

Ondernemingsnr : 0 . 9  , " Z6ó

Benaming

(voluit) : Dr. Petra Billen

VV

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

01 -09- 2011 é. -

De Floofdgrifíiteriffie /

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : Hasseltsesteenweg 494 bus 4 - 3700 Tongeren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 30 augustus 2011, blijkt dat Juffrouw BILLEN Petra Clementina Odilia Emily, geboren te Herk-de-Stad op vier maart negentienhonderd vijfenzeventig, ongehuwd, wonende te Tongeren, Hasseltsesteenweg 494 bus 4, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Naam: "Dr. Petra Billen"

Zetel: 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 494 bus 4

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de interne geneeskunde en de urgentiegeneeskunde, door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de'. geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de, vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor.', voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

De vennootschap mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke, rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of op enigerlei wijze aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dient een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste twee/derden (2/3de) meerderheid te worden goedgekeurd.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie af overconsumptie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd door voornoemde oprichter volledig volstort.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), die obligaat vennoten moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering. De duur van het mandaat van de zaakvoerder mag de twintig (20) jaar niet overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat kan onbeperkt hernieuwd worden door de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden.

Bevoegheden van de zaakvoerders:

Iedere zaakvoerder-vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging:

Elke zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht geschorst. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

d. a

~

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel

van een inbreng in geld. Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde achttienduizend zeshonderd

euro (18.600,00 EUR) conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een

bijzondere rekening geopend bij KBC Bank NV. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd

aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder:

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één (1).

Werd tot zaakvoerder benoemd voor een duur van twintig (20) jaar: Juffrouw Petra BILLEN, voornoemd.

Haar opdracht zal bezoldigd worden.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden

afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering: in tweeduizend dertien.

Bijzondere gemachtigde: Als bijzondere gemachtigde, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werd

aangesteld: de heer Raoul GIJBELS, Ridderstraat 14, bus 1, Herk-de-Stad, om namens en voor rekening van

de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket

naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van

Ondernemingen'.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der

Registratierechten, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

L _ ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2015
ÿþ Mcd PDF lt.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoun aan hE Belgisc Staatsbit

119011

Ncergeisrjd tor de,t rr?ttttbank

Y. koàpiiantlb! AhlWerpQli. Fi(d, Tciitg~r~n

2 0 w07. 2015

arlltlOr~

Ondememingsnr : 0838.946.268

Benaming (voluit) : Dr. Petra Billen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hasseltsesteenweg 494 bus 4, 3700 Tongeren, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst:

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 1 juni 2015 wordt beslist om:

met ingang van 1 juni 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Paul Vangeelsbaat 11, 3540 Herk-de-Stad

Voor eensluidend afschrift

Petra Billen

Zaakvoerder

9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. PETRA BILLEN

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 494, BUS 4 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande