DR. PIERRE JADOUL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PIERRE JADOUL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.439.165

Publication

31/07/2012
ÿþrie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Prins Albertiaan 50/A.

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERVROEGDE ONTBINDING - DADELIJKE AFSLUITING VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris FRANZ AUMANN te Sint-Truiden op dertig juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Sint-Truiden op zes juli nadien, boek 5/566, blad 40, vak 15, aan het recht van vijfentwintig euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende besluiten genomen heeft:

1) Kapitaalverhoging ten belope van ëënenveertigduizend tweehonderd achtenveertig euro en zes cent (41.248,06 EUR), waarvan vierduizend euro te boeken in volstorting op het bestaande kapitaal en bijgevolg zevenendertigduizend tweehonderd achtenveertig euro en zes cent in kapitaalverhoging, om het geplaatst kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op vijfenvijftigduizend achthonderd. achtenveertig euro en zes cent (55.848,06 EUR), door uitgifte van driehonderd tweeënzeventig (372) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, door inbreng in natura ten belope van het benodigde bedrag van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die de vennoten, in hun hoedanigheid van erfgenaam van wijlen dokter Pierre Jadoul, hebben op de vennootschap.

Aangaande voormelde inbreng werd door de heer Jo François, bedrijfsrevisor, te Sint-Truiden, op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, een verslag opgemaakt dat besluit in de volgende bewoordingen; "Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, dat:

"1. de beschrijving van de bestanddelen van de inbreng zoals deze werd voorgelegd, beantwoordt aan de "normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

"2. de waarderingsmethode van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord, verrechtvaardigd en juist "toegepast is;

"3, als vergoeding in tegenwaarde voor de inbreng in natura wordt toegekend 372 nieuwe aandelen waarvan "de waarde niet overeenkomt met de boekwaarde van de bestaande aandelen per 31 maart 2012 doch "ongeveer overeenkomt met de fractiewaarde van de bestaande aandelen evenals de volstorting van het "maatschappelijk kapitaal ten belope van ¬ 4.000,00.

"Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het rechtmatig en billijk karakter van de beoogde transacties

2) Vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap vanaf dertig juni tweeduizend en twaalf.

Met het oog daarop werd door de bedrijfsrevisor, de heer Jo François, voornoemd, op zesentwintig juni; tweeduizend en twaalf een verslag opgemaakt, dat besluit in de volgende bewoordingen:

"1k heb kennis genomen van het verslag door de waarnemend zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 "van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de waarnemend "zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte "aansprakelijkheid DOKTER PIERRE JADOUL een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2012 "opgesteld, waarop een correctie van de immateriële vaste activa en de materiële vaste activa werd "aangebracht om tot de realisatiewaarde te komen, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de "vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van negenduizend honderd negenenvijftig euro en "negenenvijftig cent en een netto actief van negenduizend honderd negenenvijftig euro en negenenvijftig cent.

"Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende normen, "blijkt dat, rekening houdend met de correcties op de immateriële vaste activa en op de materiële vaste activa, "deze staat de toestand van de venncotschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in de betekenis zoals "hiervoor omschreven met uitzondering van de kosten voor de ontbinding en vereffening van de vennootschap "en eventuele vennootschaps- of liquidatiebelasting waarvoor geen provisie werd aangelegd.

"De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele "kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 20

ov.ô In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1213&9&3'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -07- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.439.165

Benaming

(valait) : Dr. Pierre JADOUL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

j

a~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bohoudeg

aan het

Belgisch

Staatsblad

3) Beëindiging van de opdracht van de waarnemend zaakvoerder.

4) Dadelijke afsluiting van de vereffening door integrale overname voor rekening van de vennoten, van het ' gehele vermogen van de ontbonden vennootschap, op datum van dertig juni tweeduizend en twaalf, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Op het ogenblik van de ontbinding bestond er geen passief meer, meer bepaald ingevolge de hiervoor bepaalde kapitaalverhoging. Er werd geen vereffenaar benoemd.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven te 3800 Sint-Truiden, Smisstraat 27.

Alle vennoten waren aanwezig of geldig vertegenwoordigd en alle besluiten werden met eenparigheid aangenomen.

Voor ontledend uittreksel,

Franz Aumann, notaris.

`regelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte; vier volmachten; overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen: verslag van de waarnemend zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor; overeenkomstig artikel 181, § verslag van de waarnemend zaakvoerder, met staat van activa en passiva per 31 maart 2012, en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 03.11.2011 11594-0482-010
21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 18.02.2011 11037-0227-010

Coordonnées
DR. PIERRE JADOUL

Adresse
PRINS ALBERTLAAN 50A 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande