DR. RACHEL MANDUNGU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RACHEL MANDUNGU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.656.168

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0450-013
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 13.02.2013 13035-0553-012
22/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13012415*

RECH7{1ANRVAYiC00Fi" ANL`EL I

0 9 JAN. 213 s

HASSELT

Ondernemingsnr : 0837.656.168

Benaming

(voluit) : DR. RACHEL MANDUNGU

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 3, 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Uit een proces-verbaal blijkt dat de buitengewone algemene vergadering dd. 02/11/2012 van voornoemde vennootschap beslist heeft hetgeen volgt

- Verplaatsing maatschappelijke zetel van Schoolstraat 3, 3970 Leopoldsburg naar Schoolstraat 25, 3970 Leopoldsburg vanaf 02/11/2012.

Rachel Mandungu

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011
ÿþ Nbd 2.0

D,71-.13.1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -07- 2011

HA§l1

1111111 11111 III N

*111106~1R

~

V< beh< aai Bell Staa III

III

l

Ondernemingsnr : ~~ (c=ázz, .

Benaming

(voluit) : DR. RACHEL MANDUNGU

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Schoolstraat 3

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Charles Van Cauwetaert, notaris met standplaats te Maaseik op 0410712011, geregistreerd te Maaseik op 05/0712011, boek 5/542, blad 69, vak 12 blijkt dat Mevrouw MANDUNGU Rachel Bonanzo, huisarts, wonende te 3970 Leopoldsburg, Schoolstraat 3, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvoren heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. RACHEL MANDUNGU".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Schoolstraat 3.

De vennootschap heeft tot doei de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie huisarts en de huisart-sengeneeskunde door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoten oefenen de volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoot, doctor in de geneeskunde. De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten, met andere geneesheren of met derden, zullen voor de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het gehele maatschappelijk kapitaal is geplaatst door Mevrouw Mandungu Rachel, voornoemd, en op ieder aandeel werd ten minste een vijfde gestort, door inbreng van een bedrag in geld van ¬ 12.400, waarvoor haar 186 aandelen worden toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum twintig jaar.

Indien meerhoofdig is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ G 7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap.

In geval van persoonlijk belang van een zaakvoerder bij een verrichting van de vennootschap zal gehandeld worden in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

Als een zaakvoerder zijn functie neerlegt, dan nemen de overblijvende zaakvoerders de functie verder waar. Wanneer er geen zaakvoerder meer is, dan moet de algemene vergadering binnen de maand na de neerlegging van de functie in zijn vervanging voorzien.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende vol: macht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar gehouden worden op de laatste donderdag van de maand december om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het eropvolgend kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op evenals de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerders aan de algemene vergadering voorgelegd. De jaarrekening wordt aan de vennoten gezonden samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders en met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Het eerste boekjaar gaat in op 4 juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op één en tot deze functie wordt benoemd vanaf 4 juli 2011 voor een duur van 20 jaar, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 8 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering haar voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend, voomoemde mevrouw MANDUNGU Rachel.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het v66r de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor ondernemingen, evenals alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap 'Steve Mees & C°", account boekhoudkantoor, met zetel te Puurs, Groenstraat 56a, voor wie optreedt de heer Steve Mees, boekhouder, wonende te 2870 Puurs, Groenstraat 56a, met recht van indeplaatsstelling.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge







Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.



(Getekend, Meester Charles Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.) Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte van 04/0712011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0276-012

Coordonnées
DR. RACHEL MANDUNGU

Adresse
SCHOOLSTRAAT 25 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande