DR. RAMZI HARAKE, ORTHOPEDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RAMZI HARAKE, ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.426.148

Publication

25/01/2013
ÿþMod Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III im uiuiiiii

*13015393*

RECHTBANK VAN KOOPT i,~Ngi;'

Til-ii-20t3

1 M LT



III







Ondernemingsnr : 1.4

Benaming

(voluit) : Dr. RAMZI HARAKÉ, orthopedie

(verkort) :

Rechtsvorm : E3urgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 2 januari 2013, geregistreerd te Hasselt op 7 januari 2013, boek 794, blad 59, vak 19, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K, Blondeel, dat er door de heer HARAKÉ Ramzi, arts, geboren te Leuven op 17 januari 1979, gehuwd met mevrouw NIVELLE Kim, wonende te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 18, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten professioneel vennootschap met beperkte aansprakelijkheid/naamloze vennotschap werd opgericht onder de naam Dr. RAMZI HARAKÉ, orthopedie, met zetel te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan

18.

INBRENG:

De comparant verklaart een Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Eeperkte Aansprakelijkheid op te richten waarin hij een inbreng in geld doet van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk, die als vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparant.

De comparant verklaart dat de aandelen volstort zijn ten belope van twaaifduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

ARTIKEL 1 NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Dr. RAMZI HARAKÉ, orthopedie",

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V. o.v.v. BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord " rechtspersonenregister" of "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 18, en de zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 4 DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

"De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de orthopedie, door de geneesheer-vennoot en dit onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim; de geneesheer-vennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft;

eietter eschiKking etellen Man-ASIRnodige-middeleIl arI de_gen?esiº%.eer Ygf.[l0ot;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

_ 1F

1' «'`Y.eS'~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

" Het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het invoeren en uitvoeren van alle medische apparatuur en bijhorende roerende en onroerende accommodaties voor hogervermelde activiteiten en de terbeschikking stelling ervan;

" Het verlenen van aile medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten;

" Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen;

" Het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen, meer bepaald de orthopedie, of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen aile vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken;

" Het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Als bijkomstig doel:

*Het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk met 213de meerderheid de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid schriftelijk vast te leggen.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met de in de Code van Geneeskundige

Plichtenleer voorziene (kosten)associaties, professionele (éénpersoons)vennootschappen,

middelenvennootschappen en VZW's.

ARTIKEL 8 KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100) elk. ARTIKEL 15 BENOEMING ONTSLAG

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot twintig (20) jaar. In geval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL 16 - BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan tijdelijk bijzondere lasthebbers aanstellen voor aangelegenheden van niet-medische aard. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 18 TOEZICHT

Het toezicht op de vennootschap is opgedragen aan één of meer commissarissen; zij worden benoemd door

de algemene vergadering voor een termijn van maximum drie (3) jaar, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Indien er geen wettelijke verplichting bestaat tot benoeming van een commissaris, zal het toezicht uitgeoefend =

.

worden door de vennoten, behoudens indien er toch een commissaris aangesteld wordt, niettegenstaande

hiertoe geen wettelijke verplichting bestaat.

ARTIKEL 19 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni, om tien (10.00) uur, indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 26 BOEKJAAR JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

ARTIKEL 38 - WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de toepasselijke

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende

bepalingen van die wet worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de

vennootschappenwet, worden enkel vermeld ten titel van inlichting, en worden en zullen geacht worden van

rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 oktober 2012

worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Benoeming zaakvoerder:

De oprichter neemt, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een

uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit:

Ais niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor maximum twintig (20) jaar, de heer HARAKE Ramzi

voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijzondere volmacht:

De oprichter verklaart te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde, om de vennootschap geldig te

vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte nuttig of nodig zouden

zijn, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en ondermeer met betrekking tot de diensten van de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en de directe belastingen:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor M. Massy", met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

~~. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 27.08.2016 16504-0123-012

Coordonnées
DR. RAMZI HARAKE, ORTHOPEDIE

Adresse
OUDE KURINGERBAAN 18 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande