DR. S. VAN POUCKE - S. OFFECIERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. S. VAN POUCKE - S. OFFECIERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.188.778

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 31.07.2013 13391-0181-011
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 11.09.2012 12561-0490-010
16/12/2011
ÿþMod 2.1

Ondernemingsnr : 0881.188.778

Benaming

(voluit) : DR. S. VAN POUCKE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 BILZEN (Beverst), Laarstraat 5

Onderwerp akte : STATENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 29 november 2011,. dragende de melding : Geregistreerd vijf bladen geen ver-zending te Genk op 5 december 2011. Boek 5/13 blad 91vak 15. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) PHILIPSEN M., Fisc. Deskundige", houdende buitengewone: algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ven nootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. S. Van Poucke, dat met eenparigheid van stemmen volgende: beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : De vergadering stelt vast dat de zetel verplaatst werd naar 3740 Bilzen (Beverst),. Laarstraat 5.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "Dr. S. Van. Poucke" in "Drs. S. Van Poucke - S. Offeciers".

DERDE BESLUIT : De vergadering keurt het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 5 augustus 2011 en 29 november 2011 betreffende de toelichting bij de wijziging van het doel van de vennootschap goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgestoten op 30 september 2011,

VIERDE BESLUIT : De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerders te wijzigen en integraal te vervangen door volgende tekst:

" De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, zijnde meer in het bijzonder de activiteiten van een geneesheer-specialist(en) in de anesthesie, die in het kader van de vennootschap zijn (hun) beroep uitoefent (uitoefenen) of zullen uitoefenen, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van Orde, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geheesheer-venno(o)t(en) onder zijn (hun) onbeperkte eigen verantwoordelijkheid, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeen schap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de, vennootschap en dat de geneesheer-venno(o)t(en) een vergoeding zal (zullen) ontvangen van de vennootschap voor de door haar verrichte prestaties.

2. De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de. hoofdactiviteit van de vennootschap.

3. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit.

4. Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen in het kader van het doel.

De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-venno(o)t(en) voor de voornoemde activiteiten.

Mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen of de reserves te beheren als een goed huisvader,

met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschap. "

5. De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde in zijn (hun) discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

6. Als bijkomstig doel het oordeelkundig beheer van het vermogen en het inkomen van de vennootschap als een goede huisvader, en het veilig stellen ervan, overeenkomstig het investeringsbeleid dat door de vennoten voorafgaand in unaniem akkoord is uitgetekend. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te berei-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4oury~ .c~ù tct yitine oer

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

illit1!11,1111.11111A11111111IIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ken, zonder dat deze evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang mogen brengen en zonder dat het aanleiding kan geven tot om het even welke commerciële activiteit.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doei, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen sluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven."

VIJFDE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten verder aan te passen conform de opmerkingen van de Orde de Geneesheren, Provinciale Raad Limburg, o.m. geformuleerd bij hun schrijven van 12 november 2009 en 9 december 2010, naar aanleiding van de oprichtingsakte verleden voor Meester Kris Ducatteeuw, geassocieerd natans te Edegem, op 3 mei 2006.

Tevens besluit de vergadering de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

ZESDE BESLUIT : De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren. De statuten warden goedgekeurd. Zij bepalen onder meer :

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  BENAMING : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming: "Drs. S. Van Poucke  S. Offeciers".

ARTIKEL 2 : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen (Beverst), Laarstraat 5. ARTIKEL 3 : DOEL : idem vierde besluit.

ARTIKEL 4 : DUUR: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 13 : BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, geneesheer-vennoten.

De zaakvoerder(s) worden benoemd door de algemene vergadering voor een beperkte duur, met name voor een maximumduur van 20 jaar, hernieuwbaar.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hemieuwbaar.

ARTIKEL 14 : BEVOEGDHEID : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerders zijn bevoegd, in voorkomend geval, om alle rechten en plichten die door de ziekenhuiswet in hoofde van de ziekenhuisgeneesheer geregeld zijn, uit te oefenen.

De zaakvoerder kan aan een of meerdere bijzondere gevolmachtigden, al dan niet vennoten, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden (bijvoorbeeld inzake dagelijks bestuur), beperkt in materie en tijd, afstaan en dit met uitzondering van de eigenlijke medische activiteiten. Indien de volmachtdrager geen arts is blijven de (rechts)handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie gepaard gaan.

Is er een college van zaakvoerders dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor deze tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap ais van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

ARTIKEL 15 : VERTEGENWOORDIGING : De zaakvoerders vertegenwoordigen ieder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ver-weerder.

ARTIKEL 17 : TOEZICHT : Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 20: STEMRECHT : De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten.

De vennoten zijn allen stemgerechtigd, hetzij persoonlijk, hetzij door een manda-taris die tegelijk vennoot is. Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 22 : JAARVERGADERING - PLAATS  DATUM : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping. De gewone algemene verga-dering zal elk jaar gehouden worden op 25 juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag. ARTIKEL 26 : BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 29 : VEREFFENING : De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en tevens rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

ZEVENDE BESLUIT : De vergadering beslist te herbenoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, voor een periode van 20 jaar, hernieuwbaar:

" - de heer VAN POUCKE Sven Gilberte Georges, wonende te 3740 Bilzen (Beverst), Laarstraat 5, benoemd bij oprichtingsakte verleden voor notaris Meester Kris Ducatteeuw, geassocieerd notaris te Edegem op 3 mei 2006 (Bijlage Bel-gisch Staatsblad van 18 mei 2006 onder nummer 06084281);

- mevrouw OFFECIERS Sylvie, wonende te 3740 Bilzen (Beverst), Laarstraat 5, benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2009 (Bijlage Belgisch Staatsblad van 8 juni 2009, nummer 09079093).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-één volmacht.

Notaris Ivo VRANCKEN

"'' Voorbehouden aan het Belgisch t Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0360-010
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.07.2010 10344-0097-011
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 17.07.2009 09447-0012-012
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 24.07.2008 08461-0013-011
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 20.07.2007 07447-0310-011

Coordonnées
DR. S. VAN POUCKE - S. OFFECIERS

Adresse
LAARSTRAAT 5 3740 BEVERST

Code postal : 3740
Localité : Beverst
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande