DR. SCHROE HERMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SCHROE HERMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.350.538

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 22.08.2014 14444-0335-013
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 13.08.2013 13419-0261-013
17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.07.2012 12288-0061-013
12/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302581*

Neergelegd

08-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Schroe Herman

0835350538

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: Schepersweg 19, 3600 Genk

Onderwerp akte:

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend elf, op zeven april,

Voor Meester Ann BERBEN, Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren, blijkt dat: OPRICHTER

De Heer SCHROE Herman Hubert Hortense Bertha Joseph, geboren te Hasselt op twee maart negentienhonderd achtenvijftig, [Rijksregister nummer: 58.03.02 269-37] echtgenoot van mevrouw VANDEVENNE Martine, geboren te Tessenderlo op vijf maart negentienhonderd zestig, [Rijksregister nummer: 60.03.05 238-20], samenwonend te 3600 Genk, Schepersweg 19.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Michel Vroninks te Ham op zeventien februari negentienhonderd drieënnegentig, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ivo Vrancken te Genk op achttien augustus tweeduizend, sindsdien niet meer gewijzigd. INSCHRIJVING OP EN VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De komparant verklaart dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

- De heer Schroe, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderdzesentachtig (186) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00);

Totaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Bank J. Van Breda & C° NV. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Zij draagt de benaming «Dr. Schroe Herman». ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schepersweg 19, 3600 Genk.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in Belgie als in het buitenland :

1. De uitoefening van de geneeskunde als geneesheer- specialist-heelkunde volgens de betreffende wetgeving door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap en rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde d.w.z. dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder de specifieke beroepsverantwoordelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

2. De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren - vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

3. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk door de vennoot; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met de vermelde disciplines.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten

5. Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

7. De vennootschap kan alle roerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer van de reserves als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter krijgen. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren. De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur van heden af.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunde.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor maximum twintig jaar, hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of welkdanige reden van ernstige aard. Indien meerhoofdig is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

De uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

De Algemene Vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet vergoed wordt uitgeoefend. Intern bestuur

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer, beschikking en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, onverminderd de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Hij kan de vennootschap als eiser en verweerder vertegenwoordigen in rechte.

Al wat door de wet en de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in zijn hoedanigheid.

Wanneer een college van zaakvoerders benoemd wordt zal elk lid van dit college de titel dragen van zaakvoerder.

Een interne taakverdeling onder de zaakvoerders is toegelaten, maar is niet tegenstelbaar aan derden. Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er een college van zaakvoerders is, vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap, zowel in als buiten rechte. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twaalf uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijk intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerder(s) en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist van zodra dit reservefonds één/tiende bedraagt van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering kan bij meerderheid van stemmen en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, elke vorm van verdeling der winsten, na toekenning aan de wettelijke reserve, aannemen.

Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aantal aandelen, die allen dezelfde rechten hebben.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer SCHROE Herman, geboren te Hasselt op twee maart duizend negenhonderdachtenvijftig, met woonplaats te 3600 Genk, Schepersweg 19.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de Vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT VOOR FORMALITEITEN IN VERBAND MET ONDERNEMINGSLOKET/BTW

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Claesen BVBA, kantoorhoudende Kuilenstraat 16, 3600 Genk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register der vennootschappen ter griffie van de bevoegde rechtbank ;

c) al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en Openbare Besturen.

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de

B.T.W..

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ann Berben te Zutendaal.

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.08.2015 15403-0594-012

Coordonnées
DR. SCHROE HERMAN

Adresse
SCHEPERSWEG 19 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande