DR. STORME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STORME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.413.259

Publication

04/03/2014
ÿþMod Word ít,9

Ondernemingsnr : 0472.413.259

Benaming

(voluit) : Dr. STORME

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Coghenstraat 3 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING OVEREENKOMSTIG ART. 537 WIB DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erie Gilissen te Hasselt op 28 januari 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. STORME", met zetel te 3600 Genk, Coghenstraat 3 bus 1, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bil uittreksel):

EERSTE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING IN NATURA

Verslagen

Voorafgaandelijk de beslissingen die zullen volgen keurt de vergadering het volgende goed:

A, Het verslag opgesteld door de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, ondememingsnummer 0475.170.930, met kantoren te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, de dato 10 januari 2014, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van hef Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BV OWE BVBA DR. STORME dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut; der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering;

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering:

leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven:

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 379 aandelen zonder nominale waarde van de BV OVVE

BVBA DR. STORME.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 10 januari 2014

[HANDTEKENING]

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

B. Bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) de dato 10 januari 2014, ter uitvoering van artikel 313 van het

.. Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenwoordigen

verso Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111RM 11111 Il

*14055430*

tl

AA

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

21 -02- 2014

De Hoofdgriffinriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

Kapitaalverhooinq in natura

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92 ten belope van tweehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (242.500,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) tot tweehonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (262.500,00 EUR), door een inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van tweehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (242.500,00 EUR), ontstaan ingevolge de dividenduitkering de dato 30 december 2013, door de enige vennoot, en vertegenwoordigend een bedrag van negentig procent (90%) van het brutodividend ten belope van tweehonderd negenenzestigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (269.444,44 EUR), door het creëren van driehonderd negenenzeventig (379) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten prorata temporis, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van een tussentijds dividend, ingeschreven in rekening-courant, die hij heeft jegens onderhavige vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart een inbreng in natura te doen van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van tweehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (242.500,00 EUR). Deze schuldvordering in rekening-courant die wordt ingebracht bedraagt negentig procent (90%) van de totale dividenduitkering waartoe door de algemene vergadering werd beslist op 30 december 2013, voor een totaal bedrag van tweehonderd negenenzestigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (269.444,44 EUR), wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing door de vennootschap werd ingehouden en doorgestart.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn, worden driehonderd negenenzeventig (379) nieuwe kapitaalaandelen, voornoemd, gecreeërd en toebedeeld aan de enige vennoot

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals bepaald in artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vaststelling dat de kaoitaalverhoginq verwezelllikt is

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondertekende Notaris authentiek te acteren dat, ten gevolge van de genomen beslissingen en inschrijvingen, op de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde, volledig werd ingeschreven en dat voor wat de kapitaalverhoging in natura ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is, en dat tenslotte het maatschappelijk kapitaal thans wordt vastgesteld op tweehonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (262.500,00 EUR).

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan de burgerlijke Vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BELASTINGCONSULENTEN-BDO CONSEiLS FISCAUX", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 en met kantoren gelegen te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0438.475.137, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste olz. van Luik 3 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenrvoordgen

Verso Naam en nandtelcanrng

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0474-011
17/08/2012
ÿþrdod Word 11.1

Neergelegd ter gntíie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 7 -08- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsbiac







*12143079*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.413.259

Benaming

(voluit) : Dr. Storme

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coghenstraat 3 bus 1, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 12 juli 2012 werden met éénparigheid van stemmen

volgende beslissingen genomen :

Dhr. Storme Luc, Coghenstraat 3 bus 1, 3600 Genk wordt herbenoemd als zaakvoerder,

Zijn mandaat is bezoldigd en gaat in op 12 juli 2012 en eindigt op 11 juli 2018.

Storme Luc,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 06.07.2012 12261-0315-010
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 27.06.2011 11208-0030-010
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 15.06.2010 10180-0032-011
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 17.06.2009 09245-0372-011
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 03.07.2008 08353-0331-011
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 25.06.2007 07280-0152-010
06/06/2007 : HAA017832
04/09/2006 : HAA017832
13/06/2005 : HAA017832
01/07/2004 : HAA017832
23/07/2003 : HAA017832
10/06/2003 : HAA017832
24/08/2002 : HAA017832
27/07/2000 : HAA017832

Coordonnées
DR. STORME

Adresse
COGHENSTRAAT 3, BUS 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande