DR. THOMAS MUYLDERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. THOMAS MUYLDERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.489.529

Publication

10/10/2014
ÿþmod mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

01 OKT. 201li

Griffie

Ondememingsnr; 0 5' C. 3 ~a ~

Benaming (voluit) : Dr. Thomas Muyldermans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kempenstraat 42

3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte op 19 september 2014 verleden voor notaris Filip HUYGENS te Mechelen, nog niet geregistreerd, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

Oprichten

De heer MIJYLDERMANS Thomas Karel Frans, geboren te Sint-Truiden op twaalf juli negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 3590 Diepenbeek, Hoog Keizel 5; die ingeschreven heeft op op de totaliteit van de 100 aandelen aan de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort.

Vorm  naam

De vennootschap is opgericht ais burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij verkrijgt de naam Dr. Thomas Muyldermans. Maatschappeliike zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Kempenstraat 42.

Maatschappeliik doel

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel:

De uitoefening door de arts-vennoot van zijn volledige medische activiteit ais arts-specialist op het gebied van de plastische heelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Voormelde activiteit omvat:

1) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

2) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit, met inbegrip van een medisch secretariaat.

3) De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, kortom van een volledige materiële infrastructuur in rechtstreeks verband met voormelde activiteit om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

4) De mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

5) Het verstrekken van informatie en/of onderricht en in het bijzonder inzake de plastische heelkunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan teven lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houden met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.t

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: beleggingen in roerende en onroerende goederen en het stellen daartoe van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten, inzoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt

vastgelegd.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (ê

18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder een/honderdste (11100) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Intern bestuur

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen inzake niet-medische zaken waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s).

Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de artsen-vennoten. De bestuurder-vennoot blijft verantwoordelijk In geval van overdreven volmachten.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op 22 juni, om 19 uur.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 22 juni 2016.

Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neertegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; dezevoorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein beslissen maar mits inachtname van volgende regels :

. het aanleggen van een conventionele reserve dient in overeenstemming te zijn met het doel van de vennootschap en vereist een eenparige beslissing van alle vennoten;

. elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die In een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming van zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van een hemieuwbare periode van 10 jaar de heer Thomas Muyldermans, voornoemd

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 augustus 2014 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Volmacht wordt verleend aan:

. de heer Rudy Van Den Broeck,

. de Burg. Venn. ovv NV Van Havemmaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, uitgereikt vóór registratie met het oog op de neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel.

(get.) Notaris Filip Huygens

Tegelijk hiermede neergelegd :

Expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. *P .I.

,*'

i

Voorbehouden ri aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0346-011

Coordonnées
DR. THOMAS MUYLDERMANS

Adresse
KEMPENSTRAAT 42 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande