DR. TOON CEYSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TOON CEYSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.555.480

Publication

18/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313525*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

14-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635555480

Benaming (voluit) : DR. TOON CEYSSENS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Koerselsebaan 43

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

 DR. TOON CEYSSENS

Burgerlijke professionele Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Te 3550 Heusden-Zolder (Heusden), Koerselsebaan 43.

HET JAAR TWEEDUIZEND VIJFTIEN

OP VEERTIEN AUGUSTUS

Voor Ons, Meester Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot, ten kantore.

IS VERSCHENEN :

De Heer CEYSSENS Toon, geboren te Hasselt op 14 juni 1985, echtgenoot van de Heer

GILLEMON Alexander, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Lambeaulaan 34 bus 0001.

De echtgenoten CEYSSENS-GILLEMON zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen

ingevolge akte verleden voor notaris Peter Boogaerts, te Aarschot (Rillaar), vervangende zijn

ambtgenoot, Meester Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot, wettelijk belet, op 7 oktober

2014.

Dewelke Ons, ondergetekende notaris, verzocht heeft de oprichting en de statuten van een

Burgerlijke professionele Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hierna vermeld, authentiek te akteren :

Hij richt een burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangeno-men van een

besloten vennootschap met beperkte aanspra¬kelijk¬heid op onder de naam  DR. TOON

CEYSSENS , waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 3550 Heusden-Zolder (Heusden),

Koerselsebaan 43, en met een kapitaal van achttien¬duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

vertegen¬woor¬digd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop

hij intekent op de volgende wijze:

De Heer CEYSSENS Toon, voornoemd, houder van honderd aandelen (100).

TOTAAL: honderd aandelen (100).

De comparant verklaart en erkent:

1 dat elk aandeel in contanten volgestort is ten belope van twee/derden, hetzij in het totaal twaalfdui¬zend vierhon¬derd euro (12.400,00 EUR).

2 dat de fondsen, vóór het oprichten van de vennoot¬schap, gedeponeerd werden bij BNP Paribas Fortis door storting of overschrij¬ving op de speciale rekening nummer BE15 0017 6366 6730, zodat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde vrij beschikt over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Een attest dat dit deposito aantoont, zal door de notaris in zijn dossier bewaard worden.

3 dat de vennootschap opgericht werd voor een onbeperkte duur en haar activiteit aanvangt vanaf

de datum van het beko¬men van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap heeft tot doel:

Oprichting Rep :

2015/0886

3550 Heusden-Zolder

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Uitoefening van een praktijk als huisarts, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoe¬fe¬ning van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn speci¬fieke onbeperkte beroeps¬aansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijk¬heid van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorde¬ren.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de vennoten in naam en voor rekening van de professionele artsenvennootschap. Alle inkomsten die voortvloeien uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de professionele artsenvennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de professionele vennootschap warden vereffend.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot;

3. het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begelei¬dende accommodaties voor voornoemde acti¬vi¬teiten;

5. het aanleggen van reserves om daarmee alle materiële infrastructuur aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

6. de mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan deelnemen of toetreden tot een (kosten)associatie, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk (VZW).

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de meerhoofdige vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde (2/3de) meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke perso¬nen, gekozen onder de arts-vennoten en benoemd door de algemene vergade¬ring.

Indien een niet-vennoot tevens als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede - zaakvoerder en dient minstens één zaakvoerder arts-vennoot te zijn. De beslissingen van de niet-vennoot bestuurder dienen steeds bekrachtigd te worden door de vennoot - zaakvoerder(s). Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet - vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot bestuurder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van twintig jaar. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuw¬baar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van twintig jaar aanvangend op de datum van de oprichting van de vennootschap en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2035: de Heer CEYSSENS Toon, voornoemd, hier aanwezig, die zijn opdracht aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De vennoot  zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend warden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de artsen-vennoten. De zaakvoerder-vennoot blijft verantwoordelijk in geval van overdreven volmachten.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehou¬den op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Enkel een arts-vennoot kan een andere vennoot vertegenwoordigen op de algemene vergadering. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2017.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begonnen op heden wordt afgesloten op 31 december 2016.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt vooraf¬genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal be-draagt.

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaak¬voerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatba¬re bedragen. De vennootschap kan een bijkomende reserve aanleggen rekening houdende met het doel van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) geassocieerd notaris Martien Grauls te Aarschot.

Coordonnées
DR. TOON CEYSSENS

Adresse
KOERSELSEBAAN 43 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande