DR. VAN COTTHEM IISE, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN COTTHEM IISE, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.326.672

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.08.2013 13451-0203-009
20/07/2012
ÿþMod Won, 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Van Cotthem lise, anesthesie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rechtstraat 19, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 28 juni 2012 dat er een:

burgerlijke professionele vennootshap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijjheid werd opgericht warvan de statuten luiden als volgt

1.OPRICHTER

Mevrouw [Ise Clara Van Cotthem, geneesheer, echtgenote van de heer Johan Marie Ghislain Vannerom,

wonende te 3700 Tongeren, Rechtstraat 19.

2.NAAM

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "Dr. Van Cotthem lise, anesthesie" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3.ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rechtstraat 19 te 3700 Tongeren.

4.DOEL

De vennootschap heeft tot doel

* De uitoefening van volledige beroepsactiviteit namelijk anesthesie  intensieve zorgen door de vennoten;

het innen van de baten en opbrengsten van deze activiteiten in eigen naam en voor eigen rekening enerzijds en

het dragen van de lasten, kosten en uitgaven van deze activiteit anderzijds. Al het voorgaande rekening,

houdende met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

* Zorgen voor de nodige middelen tot bijscholing en documentatie voor de dokter-venno(o)t(en) teneinde

een hoogstaande medische service aan te kunnen bieden.

* Het uitvoeren van aile roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze

doelstellingen.

* De vennootschap mag de baten beleggen als goede huisvader.

* De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De uitoefening van de anesthesie-intensieve zorgen zal uitsluitend worden toevertrouwd aan personen die' als dusdanig door en de beroepsorganisaties en het RIZIV erkend zijn. De beoefenaars blijven onbeperkt professioneel aansprakelijk voor de door hen gestelde medische handelingen,

* Voor hun medische activiteiten zullen de betrokkenen een billijke vergoeding ontvangen.

* De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle' roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het'. burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding

geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het

investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

5.DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van,

de oprichtingsakte ter griffie.

6.MAATSCHAPPELEJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

fl111111111111111111111111111111111 111111111 1111

*iaiassse*

belr

a~

Be Sta

Neergelegd ter grittle der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 1 -07- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdtweeënzestigduizend vierhonderd euro (262.400,00¬ ), verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen die elk éénitweehonderdste (11200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is samengesteld door een inbreng in geld ten belope van 12.400,00¬ en een inbreng in natura ten belope van 250.000,00¬ en is volstort.

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts door geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap verworven worden en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

7.CONCLUSIES VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

De heer Ulrich De Poortere, handelend als zaakvoerder van de bvba DPO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Gent (Oostakker), Gentstraat 337, daartoe door de oprichter verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden letterlijk als volgt

"Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door mevrouw Ilse Van Cotthem te Rechtstraat 19, 3700 Tongeren van haar medisch kabinet met alle bijhorende activa en passiva, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De totale vergoeding van de inbreng in natura nI. vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van tweehonderd (200) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Van Cotthem lise, anesthesie" ten belope van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) en de inschrijving op rekening-courant ten gunste van de inbrenger ten belope van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR), mits eventuele vergoeding aan het eigen vermogen van de echtgenoot voor zover daar aanleiding toe zou bestaan.

De voormelde vergoeding door inschrijving in rekening-courant maakt in hoofde van de inbrenger-oprichter een bijzonder voordeel uit zoals bedoeld in artikel 226,4° van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er  bij gebreke aan fiscaal certificaat zoals bedoeld in artikel 442bis WIB- in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van fiscale schulden van de inbrenger indien deze laatste haar verplichtingen niet zou kunnen nakomen.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er  bij gebreke aan sociaal certificaat zoals bedoeld in artikel 16ter van het KB nr. 38 van 27 juli 1967  in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van schulden inzake sociale zekerheidsbijdragen van zelfstandigen van de inbrenger indien deze laatste haar verplichtingen niet zou kunnen nakomen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

8.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

9.BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10.ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand mei te vijftien (15.00) uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder (s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend dertien.

11.WINST-RESERVES

I AR . ~ k

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het te bestemmen resdltaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte en bankattest;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de oprichter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. VAN COTTHEM IISE, ANESTHESIE

Adresse
RECHTSTRAAT 19 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande