DR. VOS VALERIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VOS VALERIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.538.930

Publication

12/06/2014
ÿþ MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V

beh

aa

Bel

$$taz





Neergelegd ter grittie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, tfd. Tongeren

3 0 -05 2014

De grIfflerGriffie

Ondernemingsnr : 0508538930

Benaming

(voluit) : Dr. Vos Valerie

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drijtap 7, bus 11, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 20 mei 2014 blijkt dat er beslist werd om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 1 juni 2014 over te brengen naar:

Vossenbergstraat 106

3500 Hasselt

Valerie Vos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetail van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ac~< Ort tor , liiie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De HootdgriffierGriffie

Ondernemingsnr : p 5 0¬ 3. 5 3 8. 9 3 0

Benaming

(voluit) : DR. VOS VALERIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 3600 Genk, Drijtap 7 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 7 december 2012, geregistreerd te Hasselt op 11 december 2012, boek 794, blad 50, vak 15, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er door mevrouw VOS Valerie Maggy Philippe, geboren te Hasselt op 15 februari 1985, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Drijtap 7 bus 11, een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam DR. VOS VALERIE, met zetel te 3600 Genk, Drijtap 7 bus 11.

INBRENG:

De comparante verklaart een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten waarin zij een inbreng in geld doet van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk, die als vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparante.

De comparante verklaart dat de aandelen volstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

STATUTEN

ARTIKEL 1 NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DR. VOS VALERIE".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V. o.v.v. BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord "rechtspersonenregister" of "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2 OUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Drijtap 7 bus 11, en de zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 4 VOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de algemene geneeskunde, door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Geneeskundige Plichtenleer qua; uitoefening van de geneeskunst

De geneeskunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid; van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties, uitsluitend voor eigen patiënten van de geneesheer-vennoot.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat: -deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; -deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

-de vennoten voorafgaandelijk met een twee/derden-meerderheid akkoord dienen te zijn met de investeringsmodaliteiten.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

Mits in acht name van de Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deehnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zuilen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

ARTIKEL 8 KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk.

ARTIKEL 15 BENOEMING ONTSLAG

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot 20 jaar. In geval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL 16 - BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zuilen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan tijdelijk bijzondere lasthebbers aanstellen voor aangelegenheden van niet-medische aard. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

ARTIKEL 18 TOEZICHT

Het toezicht op de vennootschap is opgedragen aan één of meer commissarissen; zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van maximum drie (3) jaar, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Indien er geen wettelijke verplichting bestaat tot benoeming van een commissaris, zal het toezicht uitgeoefend worden door de vennoten, behoudens indien er toch een commissaris aangesteld wordt, niettegenstaande hiertoe geen wettelijke verplichting bestaat.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 19 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om achttien uur; indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 26 BOEKJAAR JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

ARTIKEL 38 - WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de toepasselijke

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende

bepalingen van die wet worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de

vennootschappenwet, worden enkel vermeld ten titel van inlichting, en worden en zullen geacht worden van

rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 juli 2012 worden

thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Benoeming zaakvoerder.

De oprichter neemt, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een

uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit

Als

niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor maximum 20 jaar, mevrouw VOS Valerie voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

,Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0439-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 25.08.2016 16490-0070-011

Coordonnées
DR. VOS VALERIE

Adresse
VOSSENBERGSTRAAT 106 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande