DRUKKERIJ FREDERICKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUKKERIJ FREDERICKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.495.314

Publication

29/09/2014
ÿþ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Fonteinstraat 41 te 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 24 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van tien december tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92.

Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 W1892, welke het mogelijk maakt om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) ter beschikking. De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 W1B92. Gelet op het feit dat de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren in speciën werd besloten het te boeken op rekening-couranten ten gunste van de zaakvoerders. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng in nature van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op tien december tweeduizend dertien en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB&B Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Frank BLOEMEN en opgesteld op achttien februari tweeduizend veertien.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA 'DRUKKERIJ FREDERICKX" betreft de schuldvorderingen die de vennoten, de heer Marc FREDERICKX en mevrouw Marie Louise GRAULUS, bezitten ten opzichte van de BVBA "DRUKKERIJ FREDERICKX", resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 90.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14177076*

II

PECHTRANK van KOOPHANDEL

Le ANTWERPEN, afdeling HASSELT

lB SEP, Mt

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.495.314

Benaming

(voluit) : Drukkerij FREDERICKX (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

3,de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng In natura door de heer Marc FREDERICKX ten bedrage van 75.483,87 EUR bestaat uit de uitgifte van 754 kapitaalaandelen van de BVBA "DRUKKERIJ FREDERICKX", zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/754ste van 75.483,87 EUR per aandeel, toegekend aan de heer Marc FREDERtCKX.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Marie Louise GRAULUS ten bedrage van 14.516,13 EUR bestaat uit de uitgifte van 145 kapitaalaandelen van de BVBA "DRUKKERIJ FREDERICKX", zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/145ste van 14.516,13 EUR per aandeel, toegekend aan mevrouw Marie Louise GRAULUS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, ("no fairness opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

opgemaakt ter goeder trouw

Herent, 18 februari 2014

BEI&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

vertegenwoordigend door Frank BLOEMEN"

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en achtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00) door inbreng in natura van rekening couranten ten bedrage van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering.

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen er achthonderd negenennegentig (899) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro elf eurocent (¬ 100,11) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Beschrijving van de inbreng in nature;

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) door inbreng in nature van de vordering in rekening couranten van de aandeelhouders op de vennootschap als volgt:

_de heer FREDERICKX Marc, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfenzeventigduizend vierhonderd drieëntachtig euro zevenentachtig euroCent (¬ 75.483,87), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

-ni evrouw GRAULUS Marie Louise, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten veertienduizend vijfhonderd zestien euro dertien eurocent (¬ 14.516,13), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hen aangehouden rekening couranten tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van tien december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden achthonderd negenennegentig (899) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De achthonderd negenennegentig (899) nieuwe aandelen worden, als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt:

-de heer FREDERICKX Marc, voornoemd, zevenhonderd vierenvijftig (754) aandelen;

-mevrouw GRAULUS Marie Louise, voornoemd, honderd vijfenveertig (145) aandelen;

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op honderd en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

achtduizend zeshonderd euro 108.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend vijfentachtig (1.085)

aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor

genomen beslissingen en artikel vijf van de statuten te wijzigen als vole

"Artikel vijf Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en achtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00). Het is

vertegenwoordigd door duizend vijfentachtig (1.085) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/duizend vijfentachtigste (111.085ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerders en ondergetekende

notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en

besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg

van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14352-0025-010
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.08.2012 12548-0146-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 18.07.2011 11316-0181-010
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 28.07.2010 10352-0282-009
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 31.08.2009 09670-0307-009
13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 12.11.2008 08810-0388-009
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 31.07.2007 07500-0007-011
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 03.08.2006 06600-0347-012
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 29.06.2005 05351-1845-012
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.07.2015, NGL 05.08.2015 15399-0473-009

Coordonnées
DRUKKERIJ FREDERICKX

Adresse
FONTEINSTRAAT 41 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande