DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.962.168

Publication

11/09/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van flia

Neer ele d ter qrlffle der recbank

Ir;

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

11TE

*14168535 * 4 -0

;CH

JR BELGE -2O14 y. koophandel Antwerpen, afd. Toreen .

28 -08- 2014

v-

De gritlier,

Griffie

TAATSb'rell

Ondernemingsnr : 0400.962.168

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS in vereffening (verkort) .

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 3700 Tongeren, Rietmusweg 96

(volledig adres)

Onderwerp akte: Definitieve sluiting van de vereffening

UITTREKSEL UlT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 18/08/2014

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar dd. 23/06/2014 met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag, keurt de vereffeningsverrichtingen goed op de wijze zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de toebedeling van de overblijvende activa zoals opgenomen in het vereffeningsverslag.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren dd. 7/07/2014.

De vergadering besluit aan de gewezen bestuurders en aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van heden.

Bijgevolg is het mandaat van de vereffenaar, met name de heer Jacques Michiels, wonende te 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1, beëindigd met ingang van heden.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de woonplaats van de gewezen vereffenaar de heer Jacques Michiels, te 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1, die zich met de bewaring ervan gelast

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Zij verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met het voorstel van de vereffenaar om eventuele na de sluiting van de vereffening nog cpduikende tegoeden onder de aandeelhouders te verdelen in verhouding tot hun participatie ln het kapitaal van de vennootschap.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Jacques Michiels, wonende te 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1 tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten Inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Julie Scheertaken.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Jacques Michiels

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 28.01.2014 14017-0092-015
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 25.01.2013 13016-0508-017
12/10/2012
ÿþ MM 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III *12169091*

Neergelegd ter grilfie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 3 -10- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ; 0400.962.168

Benaming (voluit) :DRUKKERIJ GEORGES MICHIELS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Rietmusweg 96 (volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwiiziginq

Het blijkt uit een akte de dato vierentwintig september tweeduizend en twaalf, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DRUKKERIJ GEORGES MICHIELS" is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

" het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 27 augustus 2012 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig juni tweeduizend en twaalf, gehecht;

" Het verslag van de bedrijfsrevisor, PKF Bedrijfsevisoren, vertegenwoordigd door de heer PAZEN Steven met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 8 bus 5-6, de dato 24 september 2012, aangesteld door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden ais volgt :

« In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van NV DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2012, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR

2.708.428,02 en een netto-actief van EUR 901.093,39.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en de vorderingen inbaar blijken te zijn,

We kunnen ons niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden, noch over eventuele

latente schulden of geschillen van fiscale of andere aard.

Hasselt, 21 september 2012

--Wijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

__ÈpT93scr

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r________

Luik B - vervolg

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor »

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden werd aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben gevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel vcor haar vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

I

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel 4 van voornoemde statuten met betrekking tot de duur geschrapt en vervangen als volgt

"Op eenentwintig maart negentienhonderd vijfenveertig werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur.

Op vierentwintig september tweeduizend en twaalf werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen : de heer MICHIELS Jacques voornoemd die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar treedt ingevolge artikel 184 Wetboek van Vennootschappen evenwel pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van haar bevoegdheid ingevolge besluit van de algemene vergadering.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in gevallen waarin deze is voorzien,

De vereffenaar zal alle derden -- lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de raad van bestuur.

Voorbehouden aan het e gist Staatsblad

Luik B - vervolg

De algemene vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur voor de periode van de laatste jaarlijkse vergadering tot heden.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Katharina Pragt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte de dato 24 september 2012

- de gecoirdineerde statuten

- afschrift beslissing Algemene Vergadering om rechtspersoon te ontbinden en vereffenaar aan te

stellen;

- afschrift verslag bedrijfsrevisor;

- oprichtingsakte bevattende ongewijzigde statuten;

- verzoekschrift tot ontbinding der vennootschap;

- verklaring op eer t.b.v. Rechtbank Koophandel.

14/10/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"11155469*





Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 4 -10- 2011

Ondernemingsnr : 0400.962.168

Benaming :

(voluit): DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Rietmusweg 96

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tekst :

IHet blijkt uit een akte de dato negenentwintig september tweeduizend en lelf, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd

notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft laangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "del 1SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is! Ste Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van dei

naamloze vennootschap "DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS" is samengekomen en dat! ]zij de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste beslissing - Omzetting van alle (6.318) aandelen aan toonder in! laandelen op naam.

iDe vergadering beslist om anticiperend op de werking van de Wet van 14! december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, gewijzigd door de Wet van 25 april 2007 alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. in uitvoering van artikel 7 § 2 van de Wet van 14 december 2007 houdendel afschaffing van de effecten aan toonder wordt de omzetting in effecten; ;aangevraagd bij de emittent. De aanvraag is slechts ontvankelijk wanneer dei leffecten waarvan de omzetting wordt gevraagd, aan de emittent worden! loverhandigd. De omzetting geschiedt door inschrijving van de effecten in del registers voorgeschreven bij of krachtens de wet. De inschrijving in de! lregisters geschiedt binnen vijf werkdagen vanaf de aanvraag.

]De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot] !vervanging van artikel 6.1 van de statuten door volgende tekst:

"De aandelen zijn steeds op naam. Zij kunnen niet omgezet worden inl igedematerialiseerde aandelen."

1Tweede beslissing - Wijziging boeklaar en wijziging artikelen 1, 5, 6,!

6bis, 9, 13, 14, 15, 16, 18, 19 en 23 van de statuten

1De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen in lopende van een juli tot

iien met dertig juni.

E

Het lopende boekjaar loopt bijgevolg tot en met dertig juni tweeduizend en Îtwaalf.

l,De vergadering beslist tevens de artikelen 1, 5, 6, 6bis, 9, 13, 14, 15,J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

ru, 18, 19 en 23 van de statuten als volgt te wijzigen :

" ARTIKEL 1. - NAAM.

De vennootschap is een naamloze vennootschap. De naam luidt: j"DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS".

ARTIKEL 5. - KAPITAAL.

honderdzestigduizend euro (160.000,- euro), vertegenwoordigd door] Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld opi 5.1. Vaststelling:

zesduizend driehonderdachttien (6.318) aandelen zonder nominale waarde dief !elk één/zesduizend driehonderdachttiende deel van het kapitaal {vertegenwoordigen.

5.2. Kapitaalverhoging of -vermindering :

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering, genomen zoals inzake wijziging der statuten.

De raad van bestuur regelt de manier waarop elke verhoging zalf gebeuren en bepaalt de termijnen, binnen dewelke de aandeelhouders, op! straffe van verval, hun recht kunnen laten gelden.

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte vanj converteerbare obligaties en warrants.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen

De algemene vergadering die beslist zoals inzake statutenwijzigingen, kan in het belang van de vennootschap en met eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben! vertegenwoordigd, hebben zij een voorrecht op de terugbetaling van del kapitaalinbreng, desgevallend vermeerderd met de uitgiftepremie.

ARTIKEL 6. - AANDELEN

6.1. De aandelen zijn steeds op naam. Zij kunnen niet omgezet worden lin gedematerialiseerde aandelen.

6.2. Er mogen aandelen met stemrecht worden uitgegeven en aandelen (zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht dienen te voldoen aan artikel 1480 Wetboek van Vennootschappen.

6.3. Er mogen collectieve titels worden uitgegeven, alsook

1winstaandelen, met of zonder stemrecht. De aandelen vermelden geen nominale waarde.

6.4. De wederinkoop van aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap ten allen tijde warden geëist.

De vennootschap kan de eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van artikel 620 Wetboek van 1Vennootschappen.

6.5. Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om aandelen met stemrecht te converteren in aandelen zonder stemrecht, overeenkomstig Ide wettelijke bepalingen dienaangaande.

6.6. Gelijkheid van rechten en onverdeelbaarheid der aandelen.

Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten. De aandelen zijn onverdeelbaar,

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel dan heeft de Raad van !Bestuur het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te jschorsen, totdat een enkele persoon aangewezen is als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Indien deze schorsing langer duurt dan zestig dagen, worden de betreffende rechten van rechtswege uitgeoefend door Ide statutaire scheidsrechter.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom len vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan Ide vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen

i

betrokkenen_ Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker, ~

Voor-

behouden aan hetérgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

#behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

ARTIKEL 6BIS - UITGIFTE VAN OBLIGATIES EN WARRANTS

1. De vennootschap kan op ieder ogenblik obligaties maken en uitgeven, zowel hypothecaire als andere, ander dan diegene die zijn voorzien onder punt 2 hierna, bij besluit van de raad van bestuur die de uitgiftevoorwaarden vaststelt.

2. De in aandelen converteerbare obligaties en warrants worden uitgegeven ingevolge een besluit van de algemene vergadering die beslist zoals inzake statutenwijziging of door de raad van bestuur in het kader van het toegestane kapitaal; de algemene vergadering is in ieder geval uitsluitend bevoegd voor de uitgifte van warrants die voorbehouden zijn aan één of meer welbepaalde personen, andere dan de leden van het personeel van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen.

3. De overdracht van obligaties of andere effecten die door de vennootschap zijn uitgegeven, onder welke vorm ook, wordt onderwonden aan de regels die voorzien zijn in artikel 6bis van de statuten.

4. De obligaties of andere effecten aan toonder worden om geldig te zijn, ondertekend door twee bestuurders. Deze handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels.

ARTIKEL 9. - BERAADSLAGING.

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda; over dei punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Een bestuurder kan zich enkel laten vertegenwoordigen door één van zijn collega's op een bepaalde raad van bestuur.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening noch voor de aanwending van het toegestane kapitaal.

ARTIKEL 13. - TOEZICHT.

Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer

commissarissen, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

De benoeming en de vaststelling van de vergoeding der commissarissen

geschiedt door de algemene vergadering, conform de wettelijke regels)

Voor- behouden

' aan het

1Féigisc íF~ Staatsblad

¬ ~-

Luik B - vervolg

i desbetreffend.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouders individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris eni kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een! accountant.

ARTIKEL 14. - VERGOEDING.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke ;bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. !De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar (gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

]ARTIKEL 15 - ALGEMENE VERGADERING.

1 De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op dertig november van

;elk jaar om veertien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere iplaats in de bijeenroepingen aangeduid. Wanneer deze dag een wettelijke !feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de aandeelhouders. Del rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle; aandeelhouders, ook diegenen die afwezig waren of die niet of tegenstemden. De algemene vergadering wordt gehouden, onder het voorzitterschap van; ide voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid, van de! gedelegeerd-bestuurder of de oudste bestuurder in die volgorde.

De algemene vergadering kan door elke bestuurder en in voorkomend geval door elke commissaris bijeengeroepen worden telkens het belang van dei vennootschap dit eist.

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig artikel 532 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten dei aandeelhouders hun aandelen tenminste vijf vrije dagen voor de vergadering voorleggen op de zetel van de vennootschap of op de andere in de uitnodiging vermelde plaatsen, tegen een ontvangstbewijs. Bestuurders enj commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering Iateni vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde al dan niet aandeelhouder.1 De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun:

wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger. :

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de ibepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

i Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de

ibeslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking

Ivan stemmen is het voorstel verworpen. :

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voorj de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid dief lin de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden smet de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die ;voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemener vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met del

geschorste aandelen. 1

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, del beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken luit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) :hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening

=definitief vast te stellen. I

De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend inj diej dei

jArtikel 16 - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

: De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten]

roemen die tot de bevoegdheid __van____de algemene -vergadering behoren metj

i

notulen. Zij worden ondertekend door de voorzitter en de aandeelhouders erom verzoeken. Afschriften worden geldig ondertekend door gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

li 1

" Voor-be: -ouden

" aan het

Staatsblad

1--

Luik B - vervolg

iuitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

ARTIKEL 18 - MAATSCHAPPELIJK JAAR. Het maatschappelijk jaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

ÎARTIKEL 19 - INVENTARIS - JAARREKENING. Ieder jaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, alsmede de li jaarrekening overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van! Vennootschappen.

PARTIKEL 23 - BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld hete

(Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone

jmeerderheid van stemmen, anders besluit.

I

Derde beslissing - Volmacht voor de coördinatie van de statuten en voor de jadministratieve formaliteiten De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de Igecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te londertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing - Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van ide genomen beslissingen

,De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuurt om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

;Notaris Ghislain de Schaetzen.

Tegelijk hiermee neergelegd r

- een expeditie van de akte de dato 29 september 2011

- de gecoördineerde statuten

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 28.04.2011 11092-0390-018
07/04/2010 : TG013104
24/03/2009 : TG013104
05/03/2009 : TG013104
28/02/2008 : TG013104
28/12/2006 : TG013104
31/05/2005 : TG013104
28/10/2004 : TG013104
08/06/2004 : TG013104
18/03/2004 : TG013104
12/03/2004 : TG013104
11/06/2003 : TG013104
20/05/2003 : TG013104
30/05/2002 : TG013104
03/06/2000 : TG013104
01/06/1999 : TG013104
30/05/1998 : TG13104
01/01/1995 : TG13104
01/01/1993 : TG13104
27/06/1992 : TG13104
01/01/1992 : TG13104
21/06/1991 : TG13104
01/01/1989 : TG13104
01/01/1988 : TG13104
01/01/1986 : TG13104
27/06/1985 : TG13104
01/06/1985 : TG13104
01/06/1985 : TG13104

Coordonnées
DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS

Adresse
RIETMUSWEG 96 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande