E & C

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & C
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.927.262

Publication

23/12/2014
ÿþ Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



\glume§

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 DEC. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.927.262

Benaming

(voluit) : E&C

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koolmijnlaan 31 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 28/11/2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Koolmijnlaan 31 3580 Beringen naar Diestersteenweg 309 3510 Hasselt, met ingang van 28/11/2014.

Ector Kristof

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/11/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 6 OKT. 2012

te HASSELT

Griffie

f

Voor- 1II II II1III1 liii i

behouden *12182307*

aan het

Belgisch

Staatsblad





1

Ondernemingsnr : ©~ . 26

Benaming

(voluit) E&C

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Koolmijnlaan 31

Onderwerp akte : oprichting - statuten

ln een proces-verbaal, opgemaakt door Véronique Despiegelaere, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, nog te registreren bij het 1ste kantoor te Beringen, staat onder meer het volgende:

Zijn gekomen:

1/ De heer ECTOR Kristof Jo Liesbeth, geboren te Hasselt op 24 maart 1973, wonende te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 309.

2/ Mevrouw BLOCKEN Sonja Melanie Maria, geboren te Hasselt op 17 april 1972, wonende te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 309.

31 Mevrouw REYNDERS Lea Maria Josephina, geboren te Paal op 2 mei 1956, wonende te 3583 Beringen, Trommelaar 35.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een coöperatieve vennootschap, die zij op heden hebben opgericht onder de naam "E&C", met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Koolmijnlaan 31, waarvan het vaste maat-schappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd EURO (18.600 ¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, en bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd EURO (6.200 ¬ ).

De comparanten verklaren en erkennen

1) dat het bedrag van het vaste maatschappelijk kapitaal, hetzij de som van acht-tienduizend zeshonderd EURO (18.600 ¬ ) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde;

2) dat het gedeeltelijk volgestort is ten belope van zesduizend tweehonderd EURO (6.200 ¬ ).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de voornoemde oprichter sub 1, voor 34 aandelen;

- door de voornoemde oprichter sub 2, voor 33 aandelen,

- door de voornoemde oprichter sub 3, voor 33 aandelen;

totaal: 100 aandelen.

Zoals blijkt uit het bankattest is het vast kapitaal gedeeltelijk volgestort ten belope van zesduizend

tweehonderd EURO (6200 ¬ ).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van minimum één/vierde.

STATUTEN

Artikel 1.- Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke benaming luidt "E&C".

" Artikel 2.- Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3580 Beringen, Koolmijnlaan 31.

Artikel 3 - Duur.

De vennootschap bestaat vocr onbepaalde duur.

Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de

bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de dis-tributie van financiële instrumenten en van kredietagent;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtinstanties;

-Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving be-treffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in banken beleggingsdiensten en de distributie van financiële instru-menten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kre-dietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties, za! de vennootschap eveneens als doel hebben:

-Het verstrekken van advies en consulting op sociaal en administratief gebied, voor zover als wettelijk toegelaten;

-Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen reke-ning als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer administratieve, organisatorische, juridische, planografische of technische aard en aanverwante vraagstukken voor zoveel als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel natuurlijke als rechts-personen en kan alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrich-tingen doen;

-Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van al-gemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen;

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen;

-Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige han-delsvertegenwoordiging en commissionair;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende, zo voor eigen als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 - Kapitaal.

5.1. Geplaatst kapitaal.

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

52. Het veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist.

5.3. Het vast gedeelte.

Het vast gedeelte bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600 E) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

5,4. Volstorting.

Op elk aandeel dat wordt geplaatst moet tenminste éénvierde worden volgestort van het bedrag dat het aandeel vertegenwoordigt in het vast gedeelte van het kapitaal. Bovendien moet het vaste kapitaal in zijn totaliteit steeds voor minimum zesduizend tweehonderd EURO volgestort zijn.

Het bestuursorgaan beslist soeverein over het opvragen van stortingen op de geplaatste maar niet volledig afbetaalde aandelen voor zover er omtrent de volstorting geen bijzondere overeenkomst is opgesteld. Het besluit wordt aan de vennoot ter kennis gebracht bij gewone brief, waarbij de wijze en het tijdstip van betaling wordt opgegeven.

Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het globale aandelenpakket van de vennoot. Elke storting wordt in het aandelenregister aangetekend met vermelding van de datum van betaling.

De vennoot die nalaat, binnen de maand de opgevraagde/beloofde storting te verrichten is een nalatigheidsintrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet, vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

De bestuurders kunnen een maand nadat een tweede betalingsbericht per aangetekende brief is verzonden en zonder gevolg gebleven is, de vennoot uitsluiten onverminderd het recht voor de vennootschap het schuldig gebleven saldo gerechtelijk in te vorderen onverminderd de aanspraken van de vennootschap op vergoeding van de effectief geleden schade.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de gevraagde/beloofde stortingen niet werden verricht wordt opgeschort tot de eisbare en ingevorderde storting en gedaan zijn.

Artikel 6. - Aandelen.

6.1. Soorten aandelen.

De aandelen zijn verdeeld in twee categorieën. Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen toebehorend tot eenzelfde categorie dezelfde rechten hebben.

Categorie A (vaste gedeelte van het kapitaal)

De Categorie A aandelen zijn de aandelen die het vaste gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. Categorie B (variabele gedeelte van het kapitaal)

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge De Categorie B aandelen zijn de aandelen die het variabele gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. 6.2. Aandelen op naam.

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een register van aandeelhouders. Dit register wordt

gehouden conform de bepalingen van de geldende vennootschappenwet. Het bevat volgende vermeldingen :

1. de naam, voornamen en de woonplaats van de vennoten;

2. de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3. het aantal aandelen waar elk vennoot houder van is of wordt; niet datum van verkrijging;

4. de gedateerde terugbetaling en overgang van de aandelen;

5. het bedrag van de gestorte inbrengen en van de terugnemingen;

Het wordt bewaard op de zetel van de vennootschap en is daar ter inzage van de vennoten en van eenieder die daartoe een rechtmatig belang kan doen gelden,

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van het aandeel. Zij geschiedt door het bestuursorgaan op grond van documenten met bewijskracht die gedagtekend en ondertekend zijn en gebeurt in volgorde van datum van overlegging van deze stukken.

Naar aanleiding van de Inschrijving in het register, wordt door het bestuursorgaan aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aantekening in het register met betrekking tot de gestorte of teruggenomen bedragen geldt ais kwijting ingeval ze ondertekend is door de vennoot, respectievelijk door de vertegenwoordiger(s) van de vennootschap.

Iedere vennoot verbindt zich elke adreswijziging onverwijld mee te delen aan de vennootschap die deze verandering aantekent in het register en die alle kennisgevingen aan de vennoten op geldige wijze kan verrichten door toezending ervan naar het adres als opgegeven in het aandelenregister. Een vennoot die in het buitenland verblijft moet een adres in België opgeven waar hij kan worden betekend, en dit laten aantekenen in het aandelenregister.

6.5. Stemrecht.

Elk aandeel dat deel uitmaakt van het vast gedeelte van het kapitaal heeft recht op één stem. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Het stemrecht verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst. Evenzo het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de houder uittredend is en wiens aandelen nog niet zijn overgedragen of vernietigd.

De aandelen die deel uitmaken van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal hebben geen stemrecht op de algemene vergaderingen der aandeelhouders, waarop zij evenwel het recht hebben om aanwezig te zijn. De aandelen van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal worden derhalve ook niet meegerekend voor het bepalen van het aanwezigheidsquorum en het stemmingsquorum.

Artikel 8. - BESTUUR van de vennootschap : de bestuurder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens twee bestuurders, al dan niet vennoot, verkozen door de algemene vergadering.

8.1. Besluitvorming.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere in het oproepingsbericht opgegeven plaats van de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen véér de vergadering.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste drie bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

De Raad van Bestuur kiest de voorzitter. Aan de voorzitter van de Raad van Bestuur wordt een beslissende (doorslaggevende) stem toegekend bij staking van stemmen in de Raad van Bestuur.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax, elektronisch bericht of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven om hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwei maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. De Raad van Bestuur benoemt één of twee gedelegeerd bestuurders.

De gedelegeerd bestuurders zullen belast worden met het dagelijks bestuur van de Vennootschap, en ook met de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid zoals hierna bepaald.

Aldus heeft elke gedelegeerd bestuurder de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

De Raad van Bestuur van de Vennootschap kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer alle bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

8.2. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De Vennootschap wordt in alle akten en in rechte enkel rechtsgeldig verbonden door:

" Twee (2) Bestuurders, samen handelend, of " Eén (1) gedelegeerd bestuurder,

Artikel 9. - Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en in zoverre

de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris verplichten.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 10. - Algemene vergadering.

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal en ten minste drie vierden van het vaste gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. Zijn deze aanwezigheidsquora niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezigen vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. De bestuurder mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Artikel 11. - Boekjaar -jaarrekening - winst.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 12. - Ontbinding - vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering, plaatsvond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de geldende vennootschappenwet, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden. voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afge-sloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

"

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van de bepalingen van het wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan voor heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen i van het wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot raad van bestuur, en dit voor onbepaalde duur: 11 De heer ECTOR Kristof, voornoemd;

2/ Mevrouw REYNDERS Lea, voornoemd.

Hun,mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Gelet op het feit dat de Raad van Bestuur geldig is samengesteld, verklaren de be-stuurders geldig in vergadering bijeengekomen te zijn om over te gaan tot de benoeming van de voorzitter en van de gedelegeerd bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen worden aangewezen tot volgende ambten:

- Voorzitter: De heer ECTOR Kristof, voornoemd.

- Gedelegeerd bestuurder: De heer ECTOR Kristof, voornoemd.

VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Trommelaar 35, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte.

Notaris Véronique Despiegelaere.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16547-0266-013
12/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
E & C

Adresse
DIESTERSTEENWEG 309 3510 SPALBEEK

Code postal : 3510
Localité : Spalbeek
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande