ECEB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECEB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.072.866

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14251-0227-008
04/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

IML In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v koophandel te TONGEREN

2 5 -03- 2014

Griffie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort) : 0871.072.866 ECEB

111 I*Iji11110,11A0 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hengelhoefstraat 13 - 3600 Genk

Onderwerp(enj akte: Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op zes december 2013, geregistreerd vier bladen, geen verzendingen te Houthalen-Helchteren op 19 dec. 2013; boek 5/127, blad 84, vak 12. Ontvangen: Vijftig euro (50 EUR) De ea inspecteur (get) L. Vanderhoeydong, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECEB", waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Hengelhoefstraat 13 ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0871.072.866., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, meer dan tweehonderdveertigduizend euro (240.000,00 EUR) bedragen zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011

Tweede beslissing: vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen meer dan tweehonderdveertigduizend euro (240.000,00 EUR) bedraagt. Derde beslissing: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderdveertigduizend euro (240.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de bestaande aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van he tussentijdse dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek lnkomsteblastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan ove het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van he verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 30 oktober 2013, opgesteld door Roland Vos, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 luiden letterlijk als volgt:

"10 sEswir

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bederevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, me inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedesrevisoren dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bednjfsrevisoren;

2. Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en aile eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

3. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. Het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandleen geen rekening houdt met de nie in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minvvaarden of mogelijke latente schulden;

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvordering bij beslissing van de algemene vergadering dd 30 september 2013 voor een inbrengwaarde van tweehonderd zestien duizend euro (216.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedreseconomisch verantwoord is;

6. De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van twee Op de laatste Plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

honderd zestien duizend (216.000,00 EUR) euro komt, onder voorbehoud van de effectieve betaalbaarstelling op 15 november 2013, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Botticelli Franco, wonende te 3600 Genk, Hengelhoefstraat 13, toe te kennen 261 aandelen van de ECEB BVBA. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/4474ie van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van twee honderd zestien duizend euro (216.000,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

Identificatie van de vennoot Aantal Aandelen

- De heer Botticelli Franco 261 aandelen

Totaal aantal aandelen 261 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van twee honderd zestien duizend euro (216.000,00 EUR) zal deel uitmaken van deze inbreng in nature. De inbrenger zal aile in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de ECEB BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 30 oktober 2013, Roland Vos, Bednifsrevisor (getekend)"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderdzestienduizend euro (216.000,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op tweehonderdvierendertigduizend euro (234.600,00 EUR), door de uitgifte van tweehonderdeenenzestig (261) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, niet dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten leste van de vennootschap en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Botticelli Franco Silvio Angelo, wonende te 3600 Genk, Hengelhoefstraat 13, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderdzestienduizend euro (216.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze worden aan de heer Botticelli Franco voornoemd, die aanvaardt, de tweehonderdeenenzestig (261) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Zesde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdzestienduizend euro (EUR

216.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdvierendertigduizend zeshonderd euro (EUR 234.600,00), vertegenwoordigd door vierhonderdzevenenveertig (447) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die elk 11447sie van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Zevende beslissing  wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 5

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op tweehoncierdvierendertieluizend euro (234.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door vierhonderdzevenenveertig (447) aandelen op naam zonder nominale waarde,"

Achtste beslissing - machtigingen,

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Negende beslissing - volmacht voor de formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Jacobs Maurice", vertegenwoordigd door de heer Maurice Jacobs, ten dien einde woonstkeuze doende 3520 Zonhoven, Halveweg 12 bus 1, evenals aan

Luik B - Veninln

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispurttbank van Ondernerningen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

- verslag van de zaakvoerder.

Revisoraal verslag.

- Gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0449-008
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 27.06.2012 12234-0045-008
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 29.06.2011 11237-0542-008
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.05.2010, NGL 13.07.2010 10300-0515-008
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 30.06.2009 09370-0053-007
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 01.07.2008 08342-0285-007
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 03.07.2007 07351-0178-007
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 29.06.2006 06363-3631-011

Coordonnées
ECEB

Adresse
HENGELHOEFSTRAAT 13 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande