ECO-CARS CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO-CARS CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.837.371

Publication

17/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-12-2014

Griffie

*14312686*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506837371

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Eco-Cars Center

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Varenstraat 25

3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op elf december tweeduizend veertien, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer ULUPINAR Mehmet, geboren te Devrek (Turkije) op twee november negentienhonderd vijftig, echtgenoot van mevrouw ULUPINAR Hafize, geboren te Devrek op een januari negentienhonderd zesenveertig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Varenstraat 25.

Nationaal nummer : 50.11.02-401.84

Vertegenwoordiging - Volmachten.

De heer Ulupinar Mehmet is vertegenwoordigd door de heer ULUPINAR Abdullah, geboren te Devrek (Turkije) op 15/06/1972, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Varenstraat 31 handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager ingevolge een aangehechte onderhandse volmacht.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Eco-Cars Center".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Varenstraat 25. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" De uitbating van benzinestations.

" Het uitbaten van een garage met inbegrip van o.a. het herstellen en onderhouden van de mechanische, elektrische of elektronische gedeelten van motorvoertuigen en motorfietsen en het herstellen van koetswerk van motorvoertuigen en motorfietsen.

" Het uitbaten van een bandencentrale.

" De kleinhandel en detailhandel in brandstoffen (inclusief LPG) voor auto s en andere motorrijwielen, in vloeibare en vaste brandstoffen, smeer- en koelmiddelen

" De kleinhandel, groothandel, in- en export van voedings- en genotsmiddelen (zoals ondermeer snoepgoed, verpakte maaltijden en snacks, diepvriesproducten, groenten en fruit, bloemen en planten, tabakswaren), alcoholische en andere dranken, speelgoed en spelen, tijdschriften, dagbladen, boeken, kantoorbenodigdheden en alle aanverwante artikelen, confectieartikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen, sierglas, sierijzerwerk, sierkeramiek, dinanderie en aanverwante artikelen.

" De kleinhandel, groothandel, in- en export van drogisterij-, verf- en onderhoudsproducten.

" De kleinhandel, groothandel, in- en export van hifi apparatuur, elektrische en elektronica apparatuur, computers en toebehoren.

" De kleinhandel, groothandel, in- en export van (kleine) meubelen, decoratievoorwerpen, geschenkartikelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De verkoop van producten van loterijen en kansspelen.

" De uitbating van een car-wash.

" De groot- en kleinhandel, import en export en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto s, vrachtwagens, bestelwagens, trekkers en ander motorvoertuigen en de verhuur van deze voertuigen.

" De groot- en kleinhandel, import en export en handelsbemiddeling in onderdelen en accessoires voor auto s en ander motorvoertuigen.

" Het uitbaten van een drankgelegenheid (café, taverne, cafetaria,...) van een eetgelegenheid (restaurant, self-service restaurant), van een snackbar, ijssalon, tearoom.

" Het uitbaten van een wassalon.

" Het onderhoud en reinigen van gebouwen, kantoren en toebehoren alsook van tuinen en parken.

" Het uitbaten van een koerierdienst of transportfirma.

" Management- en holdingactiviteiten, het beheer, management op organisatorisch, logistiek, uitvoerend en financieel gebied, het begeleiden van bedrijven op in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het communicatieplan en het financieel plan.

" Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, en keuze van distributiekanalen, merkenadvies, leveranciersselectie.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

" De bemiddeling inzake overdacht en overname van ondernemingen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE24 7380 4243 9138 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 01 december 2014 afgeleverd bankattest.

Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand mei om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer ULUPINAR Mehmet, geboren te Devrek op twee november negentienhonderd vijftig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Varenstraat 25.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte met aangehechte volmacht.

06/03/2015
ÿþMd Wald 1t1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*15035813*

1

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 4 FEB. 2015

afdegti#»SELT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0506.837.371

Benaming

(voluit) : Eco-Cars Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 25, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bedrijfsieiderizaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden om de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 23 februari 2015 werd met unanimiteit der stemmen volgende beslissingen genomen:

* Aanstelling van dhr, Claesen Alex, wonende te Hoogheide 6, 3511 Hasselt als bedrijfsleider zonder zaakvoerder te zijn en dit met onmiddellijke ingang. Hij is verantwoordelijk voor het technische beheer van de activiteit autohandel,

* Aanstelling van mevr. Mertens An, wonende te Middendreef 112, 3582 Koersel als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Ulupinar Mehmet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2015
ÿþMod Wort! 11.1

k all ier 1; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad iflillltth1t





RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdel Ing HASSELT

0 2 MAART 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0506.837.371

Benaming

(voluit) : Eco-Cars Center

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 25, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Aanstelling bedrijfslelderlannulatie publicatie

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden om de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 27 februari 2015 werd met unanimiteit der stemmen volgende beslissingen genomen:

* De aanstelling van dhr. Claesen Alex wonende te Hoogheide 6, 3511 Hasselt wordt geannuleerd. * Aanstelling van dhr. Karatas Fatih, wonende te Brugstraat 42, 3630 Maasmechelen als bedrijfsleider zonder zaakvoerder te zijn en dit met onmiddellijke ingang. Hij is verantwoordelijk voor het technische beheer van de activiteit autohandel.

Ulupinar Mehmet Mertens An

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ECO-CARS CENTER

Adresse
VARENSTRAAT 25 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande