ECO WONINGBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO WONINGBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.503.855

Publication

22/07/2014
ÿþ ASod 2.1

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na

neerlegging ter griffie van de akte

.es,, e nm,e n a hT,T

Neergelegd ter grNtle der rechtbank V. koophandel Antwerppn, a1d, ToiiQE:reEtl

0 8 -07- 2014 ..~.,

De griff%,iffie

Ondernemingsnr : 0846.503.855

Benaming

(voluit) : EGO WONINGBOUW

Rechtsvorm : EESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KONINKSEMSTRAAT 209 BUS 2

3700 TONGEREN

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 JUNI 2014 WERD UNANIEM BESLOTEN OM DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN ECO WONINGBOUW BVBA MET ONDERNEMINGSNUMMER 0846.503.855 TE VERPLAATSEN VAN KONINKSEMSTRAAT 209 BUS 2 IN 3700 TONGEREN NAAR WIJKSTRAAT 69 BUS 3 IN 370D TONGEREN EN DIT MET INGANG VANAF 1 JULI 2014.

MARC DE PREST

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012
ÿþI I

111111!Ile

Moa word 11,1

Neergelegd ter griffie der rechtbank v . koophandel te TONGEREN

1 1 -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneroingsnr : O 8(I6 50"b , $

Benaming

(voluit) : ECO WONINGBOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Koninksemstraat 209 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Clement WOUTERS te Tongeren op 8 juni 2012, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER:

De heer DE PREST, Marc Johnny Alida, geboren te Antwerpen op veertien juni negentienhonderd zesenzestig, wettelijk gescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoonst te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Koninksemstraat 209 bus 2.

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: ECO WONINGBOUW.

ZETEL: 3700 Tongeren, Koninksemstraat 209 bus 2.

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel:

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de commissiehandel van diverse producten;

-Consuiting en adviesverstrekking inzake verkoop, beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

-Onderneming voor het beheren en valoriseren van roerende waarden, participaties en vermogens;

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

-Studie, organisatie,- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciële, fiscale, en administratieve aangelegenheden in de meest ruime zin;

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer;

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling;

Dit in de meest uitgebreide betekenis van de termen maar binnen eventuele wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, venichten en mag haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De activiteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

,;r

waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde duur.

GEPLAATSTE KAPITAAL; ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het kapitaal.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichter.

Volstorting:

gedeeltelijk t.b.v. twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), zodat door de oprichter nog zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) dient volgestort te worden.

JAARVERGADERING; elk jaar op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, of, in dezelfde gemeente op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf acht juni tweeduizend en twaalf tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

De vennootschap neemt de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één april tweeduizend en twaalf, bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de algemene vergadering beslissen over de reservering of uitkering van het saldo.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL TWAALF

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of ais er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 13 en volgende van onderhavige statuten.

ARTIKEL DERTIEN

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

BENOEMING

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

De heer DE PREST Marc, wonende te 3700 Tongeren, Koninksemstraat 209 bus 2.

Het mandaat van deze zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

VOLMACHTEN

Activum Boekhouders, Heerstraat 197, 3630 Maasmechelen, met macht om afzonderlijk op te treden en macht van indeplaatsstelling (aldus eveneens iedere andere door deze aangewezen persoon), is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij gelast is.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vóér registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad Clement WOUTERS.







Tegelijk hiermee neergelegd;

-eensluidend afschrift;

-bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0073-007

Coordonnées
ECO WONINGBOUW

Adresse
WIJKSTRAAT 69, BUS 3 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande