ECOLOGISCH EN SOCIAAL ONDERNEMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOLOGISCH EN SOCIAAL ONDERNEMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.180.931

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.11.2013, NGL 14.04.2014 14093-0465-010
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 10.11.2012, NGL 05.04.2013 13084-0127-010
01/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : O g C) 9 3-4

Benaming : ECOLOGISCH EN SOCIAAL ONDERNEMEN (voluit)

Rechtsvorm : esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenaertsstraat 52

3800 Sint-truiden (Brustem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 18 november 2011

neergelegd op de griffie véér registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werd op gericht door de heer Hayen Pieter, geboren te Sint-Truiden op 8 augustus 1984, wonende te 3800 Sint-

Truiden (Brustem), Lenaersstraat 52.

- met maatschappelijk benaming : ECOLOGISCH EN SOCIAAL ONDERNEMEN

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden (Brustem) Lenaertsstraat 52

- met als doel : De vennootschap heeft tot doel :

Management en adviesbureau opgebied van marketing, bedrijfsvoering, patrimoniumbeheer,

personeelsbeleid,financiën, reclamewezen, administratie en algemeen bestuur.

" Beheer van roerend en onroerend vermogen.

" Organisatie van evenementen, beurzen, congressen, en feesten

" Handel & distributie van bouwmaterialen.

" Bouw, afwerking van gebouwen,dakbedekking, isolatiewerkzaamheden, interieurinrichting.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 18.550 euro, hetwelk verdeeld is in honderd (100) aandelen bij wijze van inbreng in geld door de heer Hayen Pieter ten bedrage van 18.550 euro, waarvan 12.400 euro volgestort werd, waarvan nog 6.150 euro dient volstort te worden, waarvoor hij 100 aandelen verkreeg.

- met jaarlijkse algemene vergadering op tien november van elk jaar om 13 uur, eerste jaarvergadering op 10 november 2012 om 13 uur.

- met boekjaar : van 01 oktober tot 30 september, eerste boekjaar van heden tot 30 september 2012

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Hayen Pieter. Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden -uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en - eventueel aangestelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11.111.111111043'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 '111-C;irT{ 2~®~~

HASSE~ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De notaris, Alexandra Snyers

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

1

a

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

w-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ECOLOGISCH EN SOCIAAL ONDERNEMEN

Adresse
LENAERTSSTRAAT 52 3800 BRUSTEM

Code postal : 3800
Localité : Brustem
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande