EDGE EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : EDGE EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.711.501

Publication

25/06/2013
ÿþ MOI). 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : getto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Menteur belge

(

11

ui

Ondernemingsnr : c > b 3-6`

Benaming : EDGE EVENTS

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : SINT-JORISLAAN 123, 3540 Herk-de-Stad, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Oprichting Edge Events VZW

Tussen ondergetekenden, zijn de natuurlijke personen:

_ De heer Swennen Kristof, wonende te 3540 Schulen, Tuffellaan 10 , geboren op 27 oktober 1987 te Leuven

_ De heer Dirkx Jeffrey, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Jorislaan 123, geboren op 20 november 1987 te Herk-de Stad

De heer Martens Niels, wonende te 3500 Hasselt,

Bosstraat 200 , geboren op 6 augustus 1989 te Hasselt

De heer Kerfs Rusty, wonende te 3530 Houthalen - Helchteren, ~Kriekebergstraat 15 , geboren op 30 juni 1990 te Heusden-Zolder

De heerTschoschia Michaël, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102, geboren op 9 mei 1986 te Hasselt

zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten

overeenkomstig

de Wet van 21 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en

omstandigheden, waarvan de

statuten als volgt luiden:

Q - vervorg

Mao. 2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Hoofdstuk I :NAAM I ADRES 1 DOEL I DUUR

Art. I de naam

De vereniging wordt Edge Events VZW genoemd.

Art. 2 adres

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3540 Herk - de - Stad, Sint-

jorislaan 123, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Art. 3 doel

De vereniging stelt zich tot doel:

Culturele, sociale, ontspannende, muzikale, feestelijke en sportieve activiteiten te organiseren.

Daartoe kan zij ondermeer, fuiven, feesten, bijscholingen, seminaries, en evenementen organiseren, alsook elders of op locatie activiteiten organiseren.

De v.z.w kan economische activiteiten uitoefenen voorzover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

Zij mag deelnemen in- en samenwerken met- alle ondernemingen die voor haardoelstelling nuttig kunnen zijn. De vereniging steltzich garant voor ieders gelijke behandeling ongeacht ras, religieuze of politieke overtuiging, geslacht of seksuele geaardheid. De vereniging mag hiertoe alle nodige diensten inrichten.

Hoofdstuk Il : Leden

Art. 4 Het aantal leden is onbeperkt , maar minimum drie. De vereniging bestaat uit werkende en toetredende leden.

Art. 5 Beslissingen over de toetreding van werkende leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, Werkend lid is wie zich door een engagement in een werkgroep inzet voor de realisatie van de doelstellingen. Het huishoudelijk reglement concretiseert de voorwaarden van dit engagement, Werkende leden hebben aile bevoegdheden die de statuten en de wet van 27 juni 1921 hen toekennen, zij hebben stemrecht in een vergadering.

De stichters van de vereniging zijn de eerste werkende leden, met name :

Swennen Kristof, DirkxJeffrey, Martens Niels,Kerts Rusty enTschoschia Michaël.

Art. 6 De vereniging kan ook ereleden hebben. De raad van bestuur kan de voorwaarden voordeelneming aan vereniging bepalen voordeze leden, evenals hun rechten en plichten.

Art. 7 Het bedrag van de jaarlijks bijdrage van de leden wordt bepaald door de raad van bestuur (of de algemene vergadering). Het maximum van deze bijdrage is vastgesteld op 150,00 euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexe du.Monixeunhelge

Leu - vervolg

tvloD. 2.2

Art. 8 Elk lid kan op elk ogenblik ontslag nemen uit de vereniging door de schriftelijke mededeling gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een lid kan enkel uit de vereniging worden uitgesloten door de algemene vergadering met een twee derden meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en wanneer minstens twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wanneer dit aantal op een eerste vergadering niet werd bereikt, dan kan een tweede vergadering beslissen ongeacht het aantal aanwezige leden. Een lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten heeft geen aanspraak op bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen nietterugvorderen.

Hoofdstuk III : Algemene vergadering

Art. 9 De algemene vergadering bestaat uit alle erkende leden, en heeft de

bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

De wijziging van de statuten

De benoeming en de afzetting van de bestuurders

De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen

van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordttoegekend

De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

- De goedkeuring van de begroting en van de rekening

De ontbinding van de vereniging

De uitsluiting van een werkend lid

De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal

oogmerk

Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

Art. 10 De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de plaatsvervanger. Deze A.V. komt samen in het eerste semester.

Art.11 De beslissing van de algemene vergadering wordt aan de leden en aan derden bekendgemaakt door opnamen in het verslag dat ter inzage ligt in het secretariaat. Hetversiag wordt ondertekend door de voorzitter.

Art. 12 Een buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen worden, hetzij op initiatief van de raad van bestuur, hetzij op aanvraag van en vijfde van de leden.

Art.13 De uitnodiging voor de algemene vergadering komt bij gewone brief, via fax, of email. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of zijn plaatsvervanger.

Art. 14 De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Voor de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid en de ontbinding van de vereniging geldt de wet op de vzw's.

Op de Iaalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25l_Q6/2013 - Annie. du Moniteur_belge

Lte -vervolg

Voor-

behouden aan hot M00. 2.2

Belgisch

Staatsblad

Art .15 Elk lid mag zich op de Algemene Vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht.

Hoofdstuk IV : Raad van bestuur.

Art. 16 De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden. De raad van bestuur moet minstens één lid minder tellen dan het aantal werkende leden van de vereniging. Het mandaat van dient 2 - jaarlijks door de Algemene Vergadering herbevestigd te worden. Bij overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt een vervanger aangeduid door de volgende algemene vergadering. Het mandaat van bestuurderwordt niet bezoldigd.

Art. 17 De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaald hun bevoegdheden.

Art. 18 De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die niet wettelijk of statutair aan een ander orgaan van de vereniging zijn toegewezen. Hij kan bepaalde bevoegdheden delegeren.

De raad van bestuur is onder meer bevoegd voor het inrichten van werkgroepen en adviesraden, het aannemen en ontslaan van personeel, het opstellen van de nodige interne reglementen, het aannemen van giften, het aanvaarden van werkende leden, het aangaan van hypothecaire leningen, het uitgeven van obligaties en het instellen van rechtsvorderingen.

Art. 19 De raad van bestuur kan het dagdagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan één van zijn leden of aan een derde en diens bevoegdheden bepalen.

Art .20 Tegenover leden en derden wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gemandateerde bestuurders. Beneden het bedrag vast te stellen door de raad van bestuur, volstaat de handtekening van één van hen. Boven dat bedrag is steeds een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur vereist.

Art. 21 De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal perjaar, De uitnodiging komt bij gewonen brief, fax of email. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen voorde raad van bestuur verstuurd.

Art .22 De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door eenvoudige meerderheid van de aanwezige of doorvolmacht vertegenwoordigde leden, Elk bestuurslid kan zich bij volmachtlaten

Op de laatste htz, van t_uik B vermelden Recto : Naam en hoadanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Leek la - vervolg

MOD. 2.2

vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art .23 De besluiten van de RVB worden neergeschreven in de notulen, die op het secretariaat ter inzage liggen van de leden . T.a.v. derden liggen enkel die beslissingen ter inzage die neergelegd worden in het verenigingsdossier.

Art .24 De aansprakelijkheid van de bestuurders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14 van de wet van 27 juni 1921,

Hoofdstuk V : Ontbinding

Art .25 De Algemene Vergadering kan tot vrijwillige ontbinding van de vereniging beslissen onder dezelfde voorwaarden als die betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Art. 26 Bij vrijwillige ontbinding wordt het netto overblijvend actief overgemaakt aan een of meerdere door de algemene vergadering aangeduide verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven.

Hoofdstuk VI : Diversen

Art. 28 Elk jaar stelt de Raad van Bestuur de rekening en begroting op van respectievelijk het afgelopen en komen boekjaar, lopend van 1 januari tot 31 december. Deze worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die ontlasting verleent aan de bestuurders.

Art .29 Wijzigingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921.

Art. 30 Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921.

Opgemaakt te Herk - de -Stad op 11 juni 2013 in 2 originele exemplaren. (ondertekend door alle stichtende leden als in aanhef vermeld).

Akte betreffende de benoeming van bestuurder :

Edge Events VZW

Sint jorislaan 123

3540 Herk-de-Stad

De stichtende leden van Edge Events VZW benoemen onderstaande personen tot de Raad van Bestuur. In overeenstemming met artikel 18 van de oprichtingsakte van Edge Events VZW, besturen zij gezamenlijk de vereniging en vertegenwoordigen deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

De heer Dirkx Jeffrey, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Jorislaan 123, geboren op 20 november 1987 te Herk-de Stad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 25/06/2013 - Annexes du Moniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Mnnittur_belgc

Le - vervolg

wordt benoemd tot voorzitter.

De heer Kerfs Rusty, wonende te 3530 Houthalen - Heichteren,

Kriekebergstraat 15 , 30 juni 1990 te Heusden-Zolder

wordt benoemd tot ondervoorzitter,

De heer Tschoschia Michaël, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102, geboren op 9 mei 1986 te Hasselt wordt benoemd tot penningmeester.

_ De heer Swennen Kristof, wonende te 3540 Schulen,

Tuffellaan 10 , geboren op 27 oktober 1987 te Leuven

wordt benoemd tot secretaris.

Akte opgesteld op 11 juni 2013 te Herk-de-Stad, door de stichtende leden Volledige statuten neergelegd ter griffie.

Swennen Kristof , Dirkx Jeffrey , Martens Niels , Kerfs Rusty , Tschoschia Michaël

M0D.2.2

Op de {zatste biz. van Luik B vermetden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EDGE EVENTS

Adresse
SINT-JORISLAAN 123 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande