EDWARDSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDWARDSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.824.207

Publication

02/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-08-2014

Griffie

*14307662*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560824207

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

EDWARDSON

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig augustus tweeduizend veertien, voor Meester Eric

SPRUYT, Notaris te Brussel,

dat :

de vennootschap naar Zwitsers recht  EDWARDSON EYEWEAR SA , met zetel te Route de Sion

63, 3960 Sierre, Zwitserland,

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "EDWARDSON".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te IT Schurhovenveld 3149, 3800 Sint-Truiden.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1) de handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, ontwikkeling en creatie, transformatie, van alle goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord, waaronder bijvoorbeeld brilmonturen, sonnebrillen, sportbrillen, vergrootglazen, beschermingsbrillen, maskers, lenzen, schermen, brilaccessoires (cordons, displays, zakjes, etuis, enzovoort), gadgets, juwelen, reiskoffers, lederwaren, kledij (textiel), hoeden, cosmeticaproducten;

2) alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening: alle bijdragen aan de vestiging of ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van financieel, technisch, commercieel, marketing gerelateerd of administratief advies in de breedste zin van het woord (uitgezonderd advies over belegging van geld en dergelijke), raadgeving, bijstand en het uitvoeren van diensten rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van administratie en financiën, van verkoop, van productie, van technieken van commerciële organisatie en distributie, en meer algemeen het beleid en de uitoefening van alle activiteiten in verband met dienstverlening en management in de breedste zin van het woord aan alle willekeurige fysieke- of rechtspersonen, het uitoefenen van alle mogelijke mandaten onder de vorm van studies van organisatie, van expertises, van technische of andere handelingen en adviezen, in alle domeinen begrepen in haar maatschappelijk doel;

3) de creatie en exploitatie van websites op het internet.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuis inrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en

Onderwerp akte :

Industriezone Schurhovenveld 3149 3800 Sint-Truiden

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van achtentwintig augustus tweeduizend veertien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de vennootschap naar Zwitsers recht  EDWARDSON EYEWEAR SA .

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van zesenzestig ten honderd. Het kapitaal werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE22 7360 0941 7047 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 augustus 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de vorige werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m­(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan­delijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de vennootschap naar Zwitsers recht  EDWARDSON EYEWEAR SA , met als vaste vertegenwoordiger de heer Edouard Passaquay-Bollé, van Franse nationaliteit, wonende te 75 Chemin de la Gradelle, 1224 Chêne-Bougeries, Zwitserland.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van achtentwintig augustus tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Reynders & Co , te IT Schurhovenveld 3149, 3800 Sint-Truiden, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Eén volmacht blijft aan de akte gehecht

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Tim CARNEWAL Notaris

22/04/2015
ÿþf. "

Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

111

*15058573*

Ondernemingsnr : 0560.824.207

Benaming

(voluit) ; EDWARDSON

(verkort) :

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 APR. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industriezone Schurhovenveld 3149, 3800 Sint-Truiden (volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 26 maart 2015 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel' ; neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone: algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT  Voorlegging voorafgaande verslagen

De voorzitter heeftde instrumenterende notaris ontslaan voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en waarin kennisname genomen wordt van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 23 januari 2015;

b) verslag opgesteld door Foederer DFK Bedrijfsrevisoren BV oW CVBA, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van het: bestuursorgaan,. De conclusies van het verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt,, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van: - de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en' de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de BVBA EDWARDSON dat

- het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedure met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva per 23 januari 2015 van de BVBA EDWARDSON met zetel te 3800 Sint-Truiden, IT Schurhovenveld 3149 heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 11.168,05 ¬ en een netto-actief van 10.418,05 E;

- deze staat per 23 januari 2015 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel, volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de, latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de' nog niet afgesloten controlejaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes' gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar of door de algemene vergadering indien wordt besloten tot de' invereffeningstelling en sluiting van de vereffening in één akte ingevolge artikel 184, §5 Wetbcek van' vennootschappen;

- op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de; controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat er op basis van voornoemde staat van activa en passiva per 23 januari; 2015 en op basis van onze controlewerkzaamheden geen roerende voorheffing op de liquidatieboni; - verschuldigd zal zijn op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene: vergadering.

- wij niet in de mogelijkheid waren om de wettelijke termijn van terbeschikkingstelling van ons verslag te' eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 24 maart 2015

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.

Ç.._.,~ ^, .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Pascal Daelemans

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT Vroegtijdige ontbinding van de vennootschap

De vergadering der vennoten heeft beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf

heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

De vennoten hebben uitdrukkelijk verklaard:

1) dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva volgens artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

- een voorziening aangelegd inzake de kosten van onderhavige vereffening ten belope van ¬ 750,00,

De betaling van dit bedrag is uitgevoerd op 24 maart 2015.

Aldus heeft de algemene vergadering vastgesteld en heeft de instrumenterende notaris bevestigd op basis van deze elementen dat alle schulden inmiddels werden aangezuiverd overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen hetzij via terugbetaling, hetzij via consignatie, zodoende dat er geen te vereffenen schulden aan derden meer zijn.

De vennoten hebben zich ertoe verbonden, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen dan ook voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er niet overgegaan wordt tot de aanstelling van een vereffenaar en dat bijgevolg, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestuursorgaan als vereffenaar wordt beschouwd.

3) dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en de besluiten nemen met eenparigheid der stemmen.

4) dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de naamloze vennootschap naar Zwitsers recht "EDWARDSON EYEWEAR SA", voornoemd, in haar hoedanigheid als vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder heeft de vergadering aan de naamloze vennootschap naar Zwitsers recht "EDWARDSON EYEWEAR SA", voornoemd, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging verleend om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vemoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de naamloze vennootschap naar Zwitsers recht "EDWARDSON EYEWEAR SA", voornoemd alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap,

De vergadering heeft dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen beslist, gezien alle voorwaarden vervuld zijn en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering heeft verder verklaard afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

DERDE BESLUIT Ontslag van de zaakvoerder

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding heeft de vennoot vastgesteld dat van rechtswege uit haar functie van zaakvoerder ontheven is:

- de naamloze vennootschap naar Zwitsers recht "EDWARDSON EYEWEAR SA", voornoemd.

Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor haar bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden,

VIERDE BESLUIT Sluiting van de vereffening.

De vergadering heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDWARDSON" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT  Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld 3149.

ZESDE BESLUIT  Machtiging

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris tevens alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLUIT  'Volmacht

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Reynders & Co , BTW BE 0467.073.608, te 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld 3149, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, , met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, cor5rdinatie, verslag bedrijfsrevisor, verslag bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EDWARDSON

Adresse
INDUSTRIEZONE SCHURHOVENVELD 3149 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande