EEKAA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EEKAA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.217.726

Publication

19/07/2013
ÿþ Mod Wald 11.{

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *13112537* W

Ondernemingsnr : 0833217726

Benaming

(voluit) : Eekaa Management

(verkort) :

Rechtsvonn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 - 3500 h{asseit

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Het blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 17 juni 2013 dat de volgende" beslissingen genomen werden, dat :

1) de rekeningen opgemaakt op 31/12/2012, niet gewijzigd tem heden, worden goedgekeurt;

2) de vereffeningsdividenden worden goedgekeurt;

3) de vergadering volledige en onbeperkte décharge verleent aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat;

4) de vereffening van de vennootschap gesloten is en dat de vennootschap in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan op 31/12/2012;

5) de vereffenaar zat de nog te ontvangen vorderingen mogen innen en hij zal de resterende schulden betalen;

6) de boeken en bescheiden ten minste 5 jaar zullen bewaard blijven bij de heer Eddy Kellens, Spaarzaamheidstraat 29 te 3500 Hasselt

Kenens Eddy

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2013
ÿþ Motl Word 11.1

IJ j I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111fl! 11111 f1111 111111111f 1111f 11111 III!! 1111 fl1!

" 13061820*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

10 APR. 2013

to HASSELT

Griffie

Ondernemirtgsnr : 0833.217.726

Benaming

(voluit) : EeKaa Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - ontslag zaakvoerder - aanstelling vereffenaar - bepaling bevoegdheden vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, geregistreerd twee bladen geen vetzendingen te Hasselt, eerste kantoor op achtentwintig maart tweeduizend dertien, boek 798, blad 19, vak 16, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), getekend, De E.A. Inspecteur, K. Blondeel, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EeKaa Management", met zetel te 3500 Hasselt, Spaarzaamheidstraat 29, werd gehouden, welke buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing.

De zaakvoerder legt zijn verslag voor waarin hij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht. Bij dit verslag is de staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, opgemaakt in datum van éénendertig december tweeduizend en twaalf,

Vervolgens wordt het schriftelijk verslag over deze staat van actief en passief besproken, opgemaakt op vijftien maart tweeduizend dertien door de heer Johan ROEFFAERS, externe accountant, te 3700 Tongeren, Overrepenstraat 40, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder.

De enige vennoot-zaakvoerder verklaart dat hij over voldoende tijd heeft beschikt om dit verslag in te kijken en dat hij geen nadere uitleg of toelichtingen hieromtrent wenst.

Na onderzoek van de staat van actief en passief en na het lezen van de verslagen van de zaakvoerder en de externe accountant, beslist de enige vennoot de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen. De vennootschap zal vereffend warden op de wijze zoals bepaald in artikel 27 van haar statuten.

Tweede beslissing,

De zaakvoerder biedt zijn ontslag aan aan de vergadering, dewelke dit ontslag aanvaardt, Over de kwijting zal besloten worden bij de bespreking van het boekjaar of bij de sluiting van de vereffening.

Derde beslissing,

De vergadering beslist het aantal vereffenaars te beperken tot één. Als enige vereffenaar wordt aangesteld: de heer Eddy KELLENS, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt, onder voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, conform artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen met het oog op de vereffening van de vennootschap, waaronder deze bedoeld in artikel 186 van het wetboek van vennootschappen en deze bedoeld in de artikelen 187 en 190 van zelfde wetboek, tot dewelke hij hierbij door de algemene vergadering gemachtigd wordt. De vereffenaar is derhalve gemachtigd om alleen al die handelingen te stellen die hij nuttig of noodzakelijk acht teneinde tot de vereffening van de vennootschap te komen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Expeditie van het proces-verbaal, afschrift beschikking rechtbank van koophandel tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300760*

Neergelegd

27-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EeKaa Management

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Spaarzaamheidstraat 29

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zevenentwintig januari tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door de heer Eddy Peter Catharina KELLENS, geboren te Tongeren op tweeëntwintig mei negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3500 Hasselt, Spaarzaamheidstraat 29, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "EeKaa Management", met zetel te 3500 Hasselt, Spaarzaamheidstraat 29, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) in geld ingebracht, volgestort ten belope van minstens één vijfde per aandeel.

Het kapitaal werd volgestort ten belope van in totaal twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00), zodat nog zesduizend euro (¬ 6.000,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 143-0796368-02 bij de Fortis Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdeling van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

0833217726

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in België:

- Onder voorbehoud van het naleven van de circulaire van de CBFA B93/5, met betrekking tot zelfstandige agenten, van de lijst van de activiteiten opgesomd in artikel 3, §2 van de wet van tweeëntwintig maart negentienhonderd drieënnegentig met betrekking tot het statuut en de controle van de kredietinstellingen en van het mandaat door de kredietinstelling toegekend of toe te kennen aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FINTRADVIEZ of elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap eveneens als doel hebben:

- het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en bemiddelen bij verzekeringen aan vennootschappen, of particulieren, onder het even welke vorm;

- activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen;

- het optreden als expert in de ruimste zin van het woord;

- makelarij en agentuur inzake het afsluiten en beheren van verzekeringen;

- het beheren van beleggingen en van participaties in verbonden vennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten met betrekking tot activiteiten in de financiële sector, met inbegrip van advies inzake verzekeringen; deze diensten kunnen geleverd worden krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever;

- het aanbieden van diensten inzake management, bijstand en adviezen van technische, commerciële of administratieve aard en managementcoaching in de meest brede zin;

- het waarnemen van directie- en bestuursmandaten, inclusief het vereffenen van vennootschappen;

- het geven van adviezen in de meest ruime zin aan vennootschappen en ondernemingen;

- managementondersteuning en  consulting;

- algemene consultancy activiteiten;

- administratie en organisatorische werkzaamheden ten dienste van derden en algemene

dienstverlening;

- het houden van aandelen in andere vennootschappen en het houden van lidmaatschapsrechten in

de meest diverse organisaties;

- het beheer van onroerende goederen in de meest brede zin en voor zover de erkenning van

vastgoedmakelaar niet vereist is.

- Advies in sportcoaching en begeleiding in voeding, verkoop van (sport)voeding en

voedingssupplementen en algemene gezondheidsvoeding;

- Opbouw en commerciële exploitatie van internet sites en internet web-shops  verkoop via het internet;

- Groot- en kleinhandel, koop en verkoop, invoer en uitvoer van dranken en voedingswaren en voedingssupplementen dewelke in de sportwereld gebruikt worden, alstevens het verstrekken van adviezen bij het gebruik hiervan, in zoverre deze niet onder een gereglementeerde activiteit vallen, zoals geneeskunde, farmacie, dieetleer, en dergelijke.

- Organiseren van opleidingen, seminaries, lezingen die relevant zijn voor de genoemde doelstellingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichter tot eerste niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Eddy KELLENS, wonende te 3500 Hasselt, Spaarzaamheidstraat 29, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van zevenentwintig januari tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EEKAA MANAGEMENT

Adresse
SPAARZAAMHEIDSTRAAT 29 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande