EERLINGS VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EERLINGS VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.668.054

Publication

01/02/2013
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetieyd 1w dei

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

21 -01- 2013

0e Hoofdgriffier, Griffie

r Ondernemingsnr : ~ ,  6/9' 055

Benaming

(voluit) : EERLINGS VERZEKERINGEN BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetei : 3960 Bocholt, Elzenstraat 62

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip DEBUCQUOY te Kinrooi op vijftien januari tweeduizend dertien dat:

De Heer EERLINGS Jan, bedrijfsleider, geboren te Maaseik op drieëntwintig maart negentienhonderd vijfentachtig (rijksregisternummer 85.03.23 089-57), van Belgische nationaliteit, houder van een Belgische identiteitskaart nummer 591-0667831-88, en zijn echtgenote, Mevrouw SCHEPERS Karien, bediende, geboren te Genk op zeven oktober negentienhonderd tweeënzeventig (rijksregistemummer 72.10.07 156-52), van Belgische nationaliteit, houder van een Belgische identiteitskaart nummer 590-7855261-33, samenwonende te 3950 Bocholt, Elzenstraat, nummer 62, dis verklaarden gehuwd te zijn voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bocholt op dertien oktober tweeduizendentwaalf, onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel der gemeenschap van goederen, naar Belgisch recht, met afwijkende bedingen, ingevolge voorhuwelijkse akte van huwelijkse voorwaarden verleden voor de instrumenterende notaris op vierentwintig september tweeduizenden-twaalf, ongewijzigd sedertdien.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht hebben opgericht onder de benaming EERLINGS VERZEKERINGEN BVBA,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3950 Bocholt, Elzenstraat 62.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in in België als in het buitenland, alle mogelijke makelaarsvenichtin-gen uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, enzovoort. Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden. Zij zal eveneens kunnen optreden als agent voor bankinstellingen, leningsmaatschappijen en spaarkas. Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten. Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling aan alle onroerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën. De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen ais doel. Zowel in België ale in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in aile bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen. Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder,volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De Vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van

hot kapit@al vertegenwpprdigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven,. ingeschreven,, voor de pnjs van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

1111111MummiWoi~~~wm

13019 37*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

honderdzesentachtig (186) euro per stuk: 1) door voornoemde Heer Eerlings Jan, ten belope van zeventig (70) aandelen, hetzij in totaal voor een bedrag van dertienduizend twintig euro (13.020 ¬ ). Deze Inbreng wordt bij de oprichting volstort ten belope van één/derde of vierduizend driehonderdveertig euro (4.340 ¬ ); en 2) door voornoemde Mevrouw Schepers Karien, ten belope van dertig (30) aandelen, hetzij in totaal voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (5.580 ¬ ). Deze inbreng wordt bij de oprichting volstort ten belope van één/derde of duizend achthonderdzestig euro (1.860 ¬ ). De vennootschap be-schikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizendtweehonderd euro (6.200 ¬ ).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur (10.00uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder In naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bij-zondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afge-nomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welke wijze ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt te-

1 r ~

e

vens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie docr de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens de beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizendenvijftien (2015) om tien uur (10.00uur).

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, voor on-bepaalde duur, voornoemde Heer Eerlings Jan, die verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, Zijn mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht K.B.O.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw Slegers Anja, kantoorhoudende te 3920 Lommel, Wanstraat, nummer 19, BTW BE 0698.416.034 RPR Hasselt, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het Ondernemingsloket, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Filip Debucquoy

Breeërsteenweg 313/1

3640 Kinrooi

(Werd tegelijk neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte bevattende het bankattest betreffende de inbreng in geld).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EERLINGS VERZEKERINGEN

Adresse
ELZENSTRAAT 62 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande