EKO SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EKO SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.873.512

Publication

14/08/2015
ÿþ mod 11.1



~--~-~-~e-~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr G 9-1

Benaming (voluit) : EKO SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Truibroek 36

3945 Ham

e Onderwerp akte :Oprichting bij gemengde partiële splitsing van NV "EUROGAS BELGIUM"

41 i; Uittreksel uit de oprichtingsakte vervat in de partiële splitsingsakte verleden op 22 juni 2015 voor;

e Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor; registratie naar analogie van artikel 3.12.3.0,5. §2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, met als enig

e doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: ji Oprichters

De naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM N.V,", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3945 Ham, Truibroek 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen,; afdeling Hasselt onder nummer 0421.503.996, BTW BE 0421.503.996.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Berben te Neerpelt op april 1981, bij uittreksel; ;; gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei daarna, onder nummer 882-13. De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Silvie Lopez!! Hernandez op 23 februari 2005, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad ; van 22 maart daarna, onder nummer 044190.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal -- bevestiging storting bii instelling

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

11 - de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan; ii de bedrijfstak "Tankstationactiviteiten", tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald; - als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGJUM N.V." in totaal duizend tweehonderdvijftig (1.250) volledig; volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling; geschiedt a rata van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin! ;; dat elke aandeelhouder in de overdragende vennootschap, één (1) aandeel verkrijgt in de verkrijgende;

vennootschap voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten: ,

a aan de naamloze vennootschap "CERTIS CONSULTING": duizend tweehonderdnegenenveertig; r (1.249) aandelen;

;; b. aan de heer Peter Van Lindt: één (1) aandeel.

Plaatsing kapitaal

mt De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap

°'!I volledig geplaatst en integraal volgestort is.

et

Voorafgaand aan het vastleggen van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte;

i aansprakelijkheid "EKO SERVICE" wordt het kapitaal dat ingevolge de partiële splitsing ten belope van; vierentwintigduizend honderdvierentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24,184,35 ) overgedragen werd,; verhoogd met achthonderdvijftien euro vijfenzestig cent (¬ 815,65) om het te brengen op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), door onttrekking aan de beschikbare reserves ten belope van hetzelfde bedrag naar kapitaalvorming, dit alles zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Rechtsvorm - Naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t JI1

Voor-

behoude aan het Belgisc'

Staatsbh

*15117710*

RECHris Ar,KI.Etl,t te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 Aile. 2015

Griffie

14/08/2015

gi

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "EKO SERVICE".

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3945 Ham, Truibroek 36r

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

Al Het kopen en verkopen van alle bestaande en toekomstige petroleumproducten, -en derivaten, alsmede petrochemische of andere chemische producten, en dit in de meest uitgebreide vorm.

B/ De handel, de kleinhandel, commissie, import en export, transformatie, verpakking, transport en financieringen desbetreffende van alle koolwaterstoffen dienend voor alle doeleinden, ook voor aandrijving van motorvoertuigen op de openbare weg.

CI In de algemene zin alles wat betreft de techniek en de handel in koolwaterstoffen, de desbetreffende apparaten, instellingen en/of bijhorigheden dienomtrent, zijn vervangingsmiddelen in hun meest uitgebreide vorm.

DI Het Vervoer van goederen over de weg, per spoor, per schip, voor rekening van derden; de verhuring van auto's en bedrijfsvoertuigen; onderneming in verhuizingen,

E/ De exploitatie van een tankstation - Exploitatie van een bevoorradingsstation voor brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen en dit in de meest ruime zin.

FI De uitbating van een carwash en verkoop van reinigingsproducten voor voertuigen.

G/ De uitbating van een tankstation shop - Kleinhandel in autotoebehoren (olie, onderhoudsproducten, uitrustingsartikelen, enzovoort), in dagbladen/kranten, tijdschriften en kantoorbenodigdheden, in sigaretten, in drogisterijartikelen, in algemene voedingswaren, in bloemen, planten en geschenkartikelen, alsook in warme en koude snacks - Kleinhandel in het algemeen, en dit in de meest uitgebreide zin.

1-1/ De uitbating van één of meer horecabedrijven I drank- en eetgelegenheden I restaurants en het voeren van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zoals aan- en verkoop van dranken, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, dit alles in de meest uitgebreide zin.

II Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. .11 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

KI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

U Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

MI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

N/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

0/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

P/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Q/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.7

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"



verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

R/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Kapitaal - aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1,250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden,

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met eenmeerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben hetzij om gewichtige redenen, hetzij met unaniem akkoord van alle vennoten. Ten gevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

Bevoegdheden zaakvoerder(s)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap,

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

1n al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste woensdag van de maand juni om 16.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boeklaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdelínq.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts warden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting blj de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling

Wijze van vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die !n mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ln de gevallen en onder de voorwaarden door de wet voorzien kan, in afwijking van hetgeen voorafgaat, tot ontbinding en sluiting van de vereffening besloten worden in eenzelfde akte.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en zestien, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EKO SERVICE" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM N.V." gesteld betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen sedert één januari tweeduizend en vijftien (0110112015) boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en zeventien. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de overdragende vennootschap te verrichten alsook om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap, van zodra de opschortende voorwaarde vervuld is en de partiële splitsing definitief verwezenlijkt is.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, dit zowel voor de overdragende vennootschap als voor de verkrijgende nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EKO SERVICE', en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

*Mejuffrouw Edine Dirkx;

*De heer Nick Berckmans.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Tot zaakvoerder worden benoemd voor een onbepaalde duur: de heer Peter Van Lindt, wonende te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42.

De aldus benoemde zaakvoerder, hier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van een bestuursmandaat.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist

De aldus toegekende opdracht gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke aandeelhouders en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap in

overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet,

Er wordt geen commissaris benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

-volledige uitgifte.

- verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisors

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EKO SERVICE

Adresse
TRUIBROEK 36 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande