EL PACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EL PACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.196.110

Publication

05/09/2012
ÿþcr t Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III III II INII III III1I II

*iaiso~sz"

ui

Ritd>ttuxcvan tmoptynde

2.4 AUG, 2012

te HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilstraat 47, 3511 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique Seronvalle op 22 augustus 2012, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'EL PACO' werd opgericht, waarvan de oprichters als handelsbenaming eveneens zullen gebruiken "Home S&R" en "Home Staging & Renovation", met volgende statutaire bepalingen en kenmerken:

- OPRICHTERS:

- de heer DIERCKOC Paul Peter Julia, geboren te Mol op 5 oktober 1963, N.N. 63.10.05-229.44, en zijn echtgenote;

- mevrouw TIMMERMANS Els, geboren te Hasselt op 29 december 1973, N.N. 73.12.29-048.20;

Samen wonende te 3511 Hasselt Vilstraat 47,

- ZETEL: 3511 Hasselt, Vilstraat 47

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

-verwerking en conservering van vlees inclusief vlees van gevogelte, van vis, schaal- en weekdieren, van

aardappelen (exclusief productie van diepgevroren aardappelbereidingen), van (diepgevroren) groenten en fruit;

-ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten;

-slopen, bouwrijp maken van terreinen en overige bouwinstallatie;

-plaatsen van vloer- en wandtegels en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

-restaureren van bouwwerken;

-handelsbemideling en detailhandel in auto's en lichte bestelwagens, handel in aanhangwagens, opleggers

en caravan, wassen en poetsen van motorvoertuigen;

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, in machines, apparaten en werktuigen voor de industrie, In schepen en luchtvaartuigen, in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, in voedings- en genotmiddelen, in goederen algemeen assortiment en handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen;

-detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten, detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen al dan dan niet overheersen, detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels, in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels, bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen algemeen assortiment, detailhandel vla postorderbedrijven of via internet en overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel;

-eetgelegenheden met beperkte en volledige bediening, catering en overige eetgelegenheden, cafés en bars;

-computerconsultancy-activiteiten, beheer van computerfaciliteiten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

-gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

-holdings;

-handel in eigen onroerend goed, verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel en niet-

residentieel onroerend goed inclusief sociale woningen en terreinen, bemiddeling bij de aankoop, verkoop en

verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, beheer van residentieel en niet-

residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis;

-markt- en opinieonderzoekbureaus;

-activiteiten van grafische designers, van interieudecorateurs en van decorateur-etalagesten;

-verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens, van machines en installaties voor de

bouwnijverheid en de weg- en waterbouw, van tenten, van caravans en motorhomes, van woon- en

bureelcontainers en dergelijke accommodartie, van andere machines en werktuigen en andere materiële

goederen;

-arbeidsbemiddeling;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EL PACO

08'12? -A94' ." 1.--10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

~

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

-rust- en verzorgingstehûizen (R.V.T.), overige verpleeginstellingen met huisvesting, rusthuizen voor ouderen (R.O.B.), serviceflats voor ouderen;

-activiteiten van gezins- en bejaardenzorg aan huis (met uitzondering van (thuis)verpleging), van dag- en dienstencentra voor ouderen, van dagcentra voor minderjarigen met een lichamelijke handicap of voor volwassenen met een lichamelijke of mentale handicap met inbegrip van ambulante hulpverlening, overige maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting voor ouderen en lichamelijk gehandicapten;

-schoonheidsverzorging;

-sauna's, solaria, baden enzovoort, pensions voor huisdieren en overige persoonlijke diensten.

Zij kan het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende ais onroerende goederen, binnen dit kader en dus voor eigen rekening onroerende en/of roerende goederen aankopen, verhuren, verkopen, beheren.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- KAPITAAL: 50.000 euro, vertegenwoordigd door 500 aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

-De heer DIERCKX Paul voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en volstort dit ten belope van één vijfde, zijnde vijfduizend euro (5.000 EUR). In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 250 aandelen.

-Mevrouw TIMMERMANS Els voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en volstort dit ten belope van één vijde, zijnde vijfduizend euro (5.000 EUR). In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 250 aandelen.

- BESTUUR: zaakvoerder: mevrouw TIMMERMANS Els voornoemd

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand mei om 10 uur. Eerste jaarvergadering in 2014.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december2013. - RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art, 320 W. Venn.

- VOLMACHT: aan de heer Geit ENGELEN, wonende te Koersel, Schansstraat 78, of een andere gelastigde van accountantskantoor Went Fiduciaire BV CVBA te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 15 bus 1.1, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffe van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16537-0595-013

Coordonnées
EL PACO

Adresse
VILSTRAAT 47 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande