ELBO SIGNS & TECHNOLOGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELBO SIGNS & TECHNOLOGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.127.755

Publication

08/05/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

1 95970*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 5 APR. 2011t

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.127.755

Benaming (voluit) : ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY, afgekort "ELBO"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 276

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 24 april 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouder van de naamloze vennootschap "ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY", afgekort "ELBO", met zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 276, de volgende besluiten heeft genomen:

1) VASTSTELLING VAN DE OMZETTING van de AANDELEN AAN TOONDER IN' AANDELEN OP NAAM

Vaststelling dat de materiële verwezenlijking van de omzetting van de aandelen aan toonder ïn aandelen op naam is gebeurd door de raad van bestuur op 12 december 2011, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen: een register van aandelen op naam werd aangelegd overeenkomstig artikel 463 van voormeld Wetboek, liet aandelenbezit van elke aandeelhouder werd ingeschreven op zijn naam in het aandelenregister op naam, tegen inlevering en vernietiging van de aandelen aan toonder. Van die inschrijvingen werden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 465 van voormeld Wetboek.

Hieromtrent werd bovendien door de gedelegeerd bestuurder een aangetekende brief verstuurd naar de aandeelhouder op 14 december 2011.

2) AFSCHAFFING VAN DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De verschillende categorieën van aandelen, zijnde aandelen van categorieën "A", "B" en "C",. werden afgeschaft, en bijgevolg werden de verschillende rechten toegekend aan de respectieve: categorieën van aandelen ingetrokken.

Bijgevolg zal het kapitaal voortaan vertegenwoordigd zijn door dertienduizend achthonderdvijfenzeventig (13.875) gewone aandelen, die allen dezelfde rechten verlenen en zullen alle, statutaire bepalingen inzake de indeling van aandelen in drie categorieën geschrapt worden.

3) KAPITAALVERMINDERING

3.1. Het kapitaal van de vennootschap werd verminderd met een bedrag van honderdduizend Euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van driehonderdnegenenveertigduizend zeshonderdzevenenveertig Euro vijfenveertig cent (¬ 349.647,45) op tweehonderdnegenenveertigduizend zeshonderdzevenenveertig Euro vijfenveertig cent (¬ 249.647,45), zonder vernietiging van aan-. delen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

Deze kapitaalvermindering zal uitsluitend aangerekend worden op het werkelijk gestort kapi-. taal.

Het doel van deze vermindering is om het kapitaal in overeenstemming te brengen met de noodwendigheden van de activiteiten van de vennootschap en overtollige middelen aan de ' vennootschap te onttrekken.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge 3.2. Teneinde de rechten van derden (schuldeisers) te vrijwaren, kan voormelde terugbetaling enkel plaatsvinden met naleving van de termijn en de voorwaarden van artikels 613/317 van het Wetboek van vennootschappen,

3.3. De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de datum die het bestuursorgaan aan de aandeelhouder zal bekendmaken.

4) WIJZIGING VAN DE BIJZONDERE MEERDERHEIDSVEREISTEN BIJ BEPAALDE BESLUITEN VAN HET BESTUURSORGAAN (RAAD VAN BESTUUR)

De bijzondere meerderheidsvereisten bij bepaalde besluiten genomen door het bestuursorgaan (de raad van bestuur), te weten de eenparigheid van stemmen, werden geschrapt, zodat alle besluiten van het bestuursorgaan worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen (artikel 14bis van de statuten).

5) OMZETTING in BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De rechtsvorm van de vennootschap werd gewijzigd in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het gedeelte van het proces-verbaal dat betrekking heeft op de eigenlijke omzetting luidt letterlijk, als volgt:

"5.1. Versladen

Op het bureau van de vergadering wordt overeenkomstig artikels 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen een ondertekend exemplaar van de twee volgende verslagen neergelegd:

- verslag van de raad van bestuur, waarin de voorgestelde omzetting in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht, met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap opgemaakt op 31 januari 2014, hetzij minder dan drie maanden vôôr heden;

- verslag over deze staat van activa en passiva van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer VANBItZEN Georges, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op hetzelfde adres, aangewezen door de raad van bestuur, en waarin inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 14 april 2014, luiden als volgt: "Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, Bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de omzetting van de Naamloze Vennootschap ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid dat:

1, onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 januari 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

2. wij een voorbehoud maken voor voorraden omwille van onze aanstelling na balansdatum;

3. wij een voorbehoud maken voor de eventuele inbaarheid van bepaalde handelsvorderingen voor een bedrag ¬ 161.189,36;

4. op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, onder voorbehoud van het eventuele effect van het onder punt 2 en 3 vermelde, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

5. het netto-actief van de vennootschap op 31 januari 2014, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva en onder voorbehoud van de weerslag van het onder punt 2 en 3 vermelde, ¬ 873.538, 71 bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 349.647, 45.

We merken op dat dit verslag enkel mag gebruikt worden ten behoeve van de omzetting van de vennootschap ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en niet voor andere doeleinden mag aangewend worden."

De aandeelhouder erkent een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, alsook het ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, op de wijze zoals bepaald in artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen, en verklaart kennis ervan te hebben genomen. De vergadering stelt vast dat er op voormelde verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouder; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

die erin vervat zijn, De vergadering ontslaat bijgevolg met éénparigheid van stemmen de voorzitter lezing ervan te geven.

Deze verslagen zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5.2. Besluit tot omzetting

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en deze van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. Overeenkomstig artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen blijft de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm; de handelsactiviteiten en bijgevolg het doel blijven ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 januari 2014, niets uitgezonderd noch voorbehouden, Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zoals vermeld in de staat van activa en passiva van de vennootschap, mits aanpassing voor wat betreft de hiervoor vermelde kapitaalvermindering, alsmede alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Hasselt en waaronder deze bekend was op het BTW-kantoor, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de naamloze vennootschap door eender welke administratie werden verleend.

De dertienduizend achthonderdvijfenzeventig (13.875) aandelen die het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouder van de naamloze vennootschap, a rato van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel van de naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de aandeelhouder, thans vennoot, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

5.3. Vaststelling en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit tot de vaststelling van de statuten ter aanpassing aan de voorgaande wijzigingen en aan de nieuwe rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na goedkeuring van ieder artikel afzonderlijk, ais volgt: "

Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt onder meer wat volgt :

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : "ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY", afgekort "ELBO". Beide namen mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk gebruikt worden.

ZETEL : 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 276.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel het ontwerpen, de vervaardiging, de commercialisering, de levering, de plaatsing, de herstelling, het onderhoud, de verwerking, de uitbating, de in- en uitvoerhandel, de groot- en kleinhandel, het vervoer en de opslag, de verhuring, de dienstenlevering, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van:

1) met behulp van CAD/CAM ontwikkelde lichtreclames met laag energieverbruik in alle mogelijke materialen;

2) elektromechanisch aangedreven verlichtingssystemen en lichtgevende informatiesystemen;

3) elektronische sturingen voor elektromechanisch aangedreven verlichtingssystemen en lichtgevende informatiesystemen;

4) video- en visiesystemen voor de vrijetijdsindustrie;

5) alle soorten licht- en geluidsinstallaties voor schouwspelen en vertoningen;

6) telefonie-apparatuur en andere communicatiesystemen;

7) beveiligings- en alarmsystemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

GEPLAATSTE KAPITAAL : TWEEHONDERDNEGENENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERDZEVENENVEERTIG EURO VIJFENVEERTIG CENT (¬ 249.647,45). Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door dertienduizend achthonderdvijfenzeventig (13.875) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénidertienduizend achthonderdvijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 13.875.

De effecten zijn steeds op naam.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtig-de(n) bij bijzondere volmacht

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht

BOEKJAAR : gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand november, om veertien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

6) ONTSLAG van EN KWIJTING aan de BESTUURDERS EN de GEDELEGEERD BESTUURDER

Vooraleer tot volgend besluit over te gaan werd vastgesteld dat door de goedkeuring van het besluit tot omzetting van de vennootschap, van rechtswege een einde werd gesteld aan:

Voor- 6.1. het mandaat van de bestuurders, met name:

behouden aan het Belgisch - de heer STEEGMANS Luc Maria Jozef Valentijn, geboren te Diepenbeek op 26 februari 1952, wonend te 3500 Hasselt, Sint Truidersteenweg 299,

Staatsblad - mevrouw LAU Lai Ping Gloria, geboren te Hong Kong op 6 augustus 1964, wonend te 3500

Hasselt, Sint-Truidersteenweg 299;

6.2. het mandaat van de gedelegeerd bestuurder, met name:

- de heer STEEGMANS Luc Maria Jozef Valentijn, voornoemd,

De kwijting voor hun bestuur tijdens het lopende boekjaar tot 24 april 2014 zal gegeven wor-

den op de eerstvolgende algemene vergadering.

7) BENOEMINGEN

Vervolgens besloot de vergadering:

7.1. IN VERBAND MET BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één en tot deze functie te benoe-

men voor een onbepaalde duun de heer STEEGMANS Luc Maria Jozef Valentijn, voornoemd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder, overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de

zaakvoerder.

7.2. IN VERBAND MET BENOEMING VAN COMMISSARIS

geen commissaris te benoemen, daar de vennootschap voldoet aan de criteria voorzien in

de wet. Derhalve heeft thans de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van

een commissaris.

8) MACHTIGING

Alle machten werden verleend aan de zaakvoerder om de door deze vergadering genomen besluiten uit te voeren en inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling te verrichten na het verstrijken van de wettelijke termijn en onder de wettelijke voorwaarden, desgevallend na voldoening van de eisen van de derden in uitvoering van artikels 317/613 van voormeld Wetboek,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Uittreksel afgeleverd v6ôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal,

- gecoördineerde statuten,

- verslag van de raad van bestuur in uitvoering van artikels 560 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen en verslag van de bedrijfsrevisor in uitvoering van artikel 777 van voormeld Wetboek.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.11.2013, NGL 04.02.2014 14028-0436-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.11.2014, NGL 14.01.2015 15014-0315-015
22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.11.2012, NGL 16.11.2012 12640-0580-015
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.11.2011, NGL 02.12.2011 11626-0069-015
17/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.11.2010, NGL 14.12.2010 10629-0557-015
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.11.2010, NGL 02.12.2010 10622-0071-016
24/11/2009 : HA070437
09/12/2008 : HA070437
26/02/2008 : HA070437
17/12/2007 : HA070437
22/12/2006 : HA070437
28/11/2005 : HA070437
14/12/2004 : HA070437
16/12/2003 : HA070437
08/01/2003 : HA070437
05/09/2002 : HA070437
08/01/2002 : HA070437
19/12/2001 : HA070437
01/01/2000 : HA070437
01/01/1997 : HA70437
01/01/1996 : HA70437
03/05/1995 : HA70437
01/01/1995 : HA70437
01/01/1993 : HA70437
01/01/1992 : HA70437
01/01/1990 : HA70437
14/12/1989 : HA70437

Coordonnées
ELBO SIGNS & TECHNOLOGY

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 276 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande