ELEC REYNDERS M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEC REYNDERS M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.817.829

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 30.04.2014 14114-0482-012
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 30.04.2013 13108-0255-012
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 30.04.2012 12107-0008-011
21/10/2011
ÿþmod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_i i -

\ i Ondernemingsnr:0888.817,829

;,

~

*11159916"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 -10- 2011

HASSELT'"

Benaming : Elec Reynders M

Rechtsvorm : genrone curnmandi[aire vennootschap

Zetel : Vialetstraet 8

3560 Lummen Meldert)

Onderwerp akte:VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STATUTEN - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal houdende buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Elec Reynders M, gevestigd te 3560 Lummen, Violetstraat 8, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 22 september 2011, "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Houthalen-Helchteren op 26 sep. 2011, boek 5/122, blad 17, vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) L. Vanderhoeydong", blijkt het volgende.

1) De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2011 verhoogd werd met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). De kapitaalverhoging geschiedde door middel van inbreng in natura van een gedeelte van een rekening-courant ten overstaan van de heer Reynders Melchior Maria Jozef, ten bedrage van ¬ 17.600,00, zonder creatie van nieuwe aandelen.

2) De vergadering heeft besloten de datum van de algemene vergadering te wijzigen, en deze te verplaatsen van de laatste vrijdag van de maand maart naar de tweede vrijdag van de maand maart, eveneens te 21.00u.

3) De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten van levering en verzorging van groene energie, door toevoeging van de volgende tekst aan het maatschappelijk doel van de vennootschap:

"Het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en herstelling van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel ervan.

De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, op het gebied van de verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, en inzonderheid projecten op het gebied van zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning.

De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, fotovoltarsche en elektrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie."

4) De vergadering heeft besloten de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Dienvolgens:

1) Rechtsvorm en Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elec Reynders M, afgekort ERM".

2) Maatschappelijke zetel: 3560 Lummen (Meldert), Violetstraat 8.

3) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel:

"- Het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en herstelling van hernieuwbare

Op de Laatste b#z var. L_llii_ yr~rrT?eide,3 Recto : Naam en hoed«r1ig;d van de i:lstrUis^E'ltaiet¬ (le niai{ÿ. heizij van de Jwr~0(o}rtE'31

bevoegd de rechtspersoon en i:.ii"aen te aertegenr4orclien

Verso : Naam handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r----~

J

mod 2.1

energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel ervan.

- De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, op het gebied van de verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, en inzonderheid projecten op het gebied van zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning.

- De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, fotovoltaïsche en elektrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding.

- De installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen, van bedrading, van telefooninstallaties en computersystemen, van bewakingssystemen en alarminstallaties, van antennes en van draadloze telecommunicatietoepassingen.

- Het ontwerp, het ontwikkelen, het samenstellen en programmeren, de installatie en het onderhoud van elektrische en elektronische installaties en randapparatuur in het algemeen.

- De koop en verkoop, de huur en verhuur van goederen en installaties die nuttig of dienstig zijn in de sector.

- Schroothandel, meer bepaald aan- en verkoop met uitsluiting van stockage. Het zuiveren en opkuisen van de bodem van bossen met verwerking en verhandeling van composten, schorsen, sprokkelhout.

- Uitoefenen van managementtaken bij bedrijven.

- Consulting aan bedrijven bij het bepalen van de strategie en bij het uitdenken en uitwerken van totaaloplossingen inzake constructie enz.

- Ontwerpen, geven en organiseren van presentaties, opleidingen, lezingen, seminaries, workshops, beurzen of andere privé, besloten of publieke evenementen.

- Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

- Zij mag zich interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, al dan niet met verschillend doel.

- De vennootschap mag alle bewerkingen doen van een commerciële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel.

- Vertegenwoordigen, uitvoeren of mogelijk maken van handelsactiviteiten van alle aard - zowel groot- als kleinhandel.

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel, met de mogelijkheid deze eveneens te beheren.

- Schrijven, tekenen, schilderen, publiceren en uitgeven van artikels, tijdschriften en boeken, alsook het gewoon verstrekken van informatie, via media van alle aard.

- Het beheren van vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op elke wijze ook zich borgstellen voor en betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

4) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste hîz. van Luit. 8 verrrl !den : Recto : i!aarn est hoerienlghe=d van ce mstrunte herende nota , het" van da perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ;urn aanzien van . erdon te  =e: etlerlv,'oorcitçicri

Verso `daarn en handtekanimg

J

mcd 2.1

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

7) Verslag bedrijfsrevisor: De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Berckmoes, Langendries & Partens", met zetel te 2040 Antwerpen (Berendrecht), Dorpstraat 40, vertegenwoordigd door de heer Langendries Johan, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"3. BESLUITEN

Conform de wettelijke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut der Bedrijfsrevisoren op zijn zitting van 4 oktober 2002, hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2011, van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Elec Reynders M", afgekort "ERM", aan een nazicht onderworpen, en dit uitsluitend met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto - actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het raam van de voorgenomen verrichting kunnen volgende besluiten geformuleerd worden:

1. Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto - actief heeft plaatsgehad.

2. Het netto - actief, volgens de staat van activa en passiva per 30 juni 2011, ad EUR 21.857,46 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600,00.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Elec Reynders M", afgekort "ERM", in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Gedaan te goeder trouw,

Antwerpen, 22 september 2011."

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

9) Aanlegging reserves

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om 21.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

5) De vergadering heeft het ontslag aanvaard van haar zaakvoerder, de heer Reynders Melchior, wonende te 3560 Meldert, Violetstraat 8 en heeft hem bedankt voor het door hem gevoerde beleid.

6) De vergadering heeft besloten aan te stellen tot gewone zaakvoerder, voor onbepaalde duur, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: de heer Reynders Melchior, wonende te 3560 Meldert, Violetstraat 8. De heer Reyndes Melchior heeft verklaard te aanvaarden en heeft verklaard door geen enkele maatregel die zich hiertegen verzet, getroffen te zijn. Het mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd:

° een expeditie van het proces-verbaal van 22 september 2011;

° het verslag van de zaakvoerder inzake de uitbreiding van het maatschappelijk doel;

° het verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting van de vennootschap;

° het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting van de vennootschap.

Op de laatste biz van Loir. iaetc, .Naarn en hsaedarrgheiri yen de cnsfn,r3tAia-<.¢s.de notarrs, hetzij van de psrs4;o}r¬ ,Ea; bevoegd de rechtspersoon tez1rn :-.;der: _,: vertegen:4ioo,-digari

Veme Baan en handtekening

Coordonnées
ELEC REYNDERS M

Adresse
VIOLETSTRAAT 8 3560 MELDERT(LIMB)

Code postal : 3560
Localité : Meldert
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande