ELECTRICITEITSWERKEN WERNER MEERS, AFGEKORT : EWM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRICITEITSWERKEN WERNER MEERS, AFGEKORT : EWM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.528.438

Publication

29/09/2014
ÿþ" '.4

Mat Word Ui

M1( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11,Einal I II

KECHTBANK van KOOPHANutL

te ANTWERPEN

1 8 SEP, 2014

Ondernemingsnr : 0896.528.438

Benaming

(voluit) : ELECTRICITE1TSWERKEN WERNER MEERS (verkort): EWM

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Betserbaan 44 te 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIS92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verelst & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Haren op 31 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van eenendertig december tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid W1392.

Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van zevenentachtigduizend zevenhonderd en twaalf euro (¬ 87.712,00), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB92, welke het mogelijk maakt om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk warden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van achtenzeventigduizend negenhonderd veertig euro (¬ 78.940,00) ter beschikking. De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92. Gelet op het feit dat de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren in speciën werd besloten het te boeken op rekening-courant ten gunste van de vennoten. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng in natura van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op eenendertig december tweeduizend dertien en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in nature overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUK OSTYN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor en opgesteld op vierentwintig maart tweeduizend veertien.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"In het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10% naar 25% opgenomen in artikel 537 WIS 92, zou er worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in nature van een bedrag van in totaliteit ¬ 78.940 ingeschreven op afzonderlijke passiefrekeningen op naam en in het voordeel van beide vennoten elk in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, hetzij 90% van de in de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 uitgekeerd bruto tussentijdse dividend van ¬ 87.711,11 in totaal, werd ik door het bestuursorgaan van de BVBA ELECTRiCITEITSWERKEN WERNER MEERS gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk (1) bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura, alsook (2) voor de naleving van de (fiscale) regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves, de aangifte in de roerende voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De inbreng zou door beide vennoten gebeuren in verhouding met hun bestaande aandelenbezit, De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 200 aandelen van E 92,75 naar 487,45 per aandeel, tenzij dus met E 394,70 per aandeel. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap E 97.490 bedragen en vertegenwoordigd worden door 200 aandelen.

4.De door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (met name 78.940) ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van E 394,70 per aandeel, met name in totaliteit ¬ 78.940 (= E 394,70 x 200), zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

lk wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Leuven, 24 maart 2014

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder:

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zef samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtenzeventigduizend negenhonderd veertig euro (E 78.940,00), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op zevenennegentigduizend vierhonderd negentig euro (E 97.490,00) door inbreng in nature van één of meerdere rekening couranten ten bedrage van achtenzeventigduizend negenhonderd veertig euro (E 78.940,00) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering zonder creatie van nieuwe aandelen.

Beschrijving van de inbreng in nature:

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van achtenzeventigduizend negenhonderd veertig euro (E 78.940,00) door inbreng in natura van de vordering in rekening courant van de vennoten op de vennootschap als volgt:

-De heer MEERS Werner, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten negenendertigduizend vierhonderd zeventig euro (¬ 39.470,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden ncg ope nstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-Mevrouw PIQUEUR Viki, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hocgte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten negenendertigduizend vierhonderd zeventig euro (E 39.470,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hen aangehouden rekening couranten tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid WiB92.

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op zevenennegentigduizend vierhonderd negentig euro (E 97.490,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op zevenennegentigduizend vierhonderd negentig euro (E 97.490,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel vijf KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt zevenennegentigduizend vierhonderd negentig euro (E 97.490,00), Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200) van het kapitaal vertegenwoordigen:

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerders en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.... '

, .-...

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_....\;-1

.,

besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd notaris te Halen.

,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/11/2012
ÿþvol beho

aan

Belg Staat

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECN7pAVFNKD6Pt~Ak,7E1 i

NK

2 a OKT. 209.

HASSELT

 Griffie- "

ff11111111111111111111111111111! 1111! 111fl 11111111

*iaieis~9"

Ondememingsnr : 0896528438

Benaming

(voluit) ELECTRIC1TEITSWERKEN WERNER MEERS (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BETSERBAAN 44 - 3545 HALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering dd 28 juni 2012 heeft de benoeming van Mevr.VIKI PIQUEUR NN 74.10.30-388-45, wonende de te 3545 HALEN Betserbaan 44, aanvaard met ingang vanaf 0110712012.

Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

(get.) MEERS Werner

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 21.08.2012 12429-0152-009
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 29.08.2011 11448-0571-010
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 19.08.2010 10428-0499-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 29.07.2009 09501-0063-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 23.08.2016 16463-0294-015

Coordonnées
ELECTRICITEITSWERKEN WERNER MEERS, AFGEKORT …

Adresse
BETSERBAAN 44 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande