ELEN LIEVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEN LIEVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.278.687

Publication

17/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307746*

Neergelegd

13-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543278687

Benaming (voluit): ELEN LIEVE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3940 Hechtel-Eksel, Toekomststraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op dertien december tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Mevrouw ELEN Lieve, geboren te Bree op vier januari duizend

negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 3940 Hechtel-Eksel Toekomststraat 19.

2. De heer AGTEN Kurt, geboren te Neerpelt op vijfentwintig december duizend

negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 3940 Hechtel-Eksel Toekomststraat 19.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten als volgt:

- door mevrouw Lieve Elen, voormeld, voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend;

- door de heer Kurt Agten, voormeld, voor honderd zesentachtig (¬ 186,00), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap is opgericht als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de naam :  ELEN LIEVE .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Toekomststraat 19

Doel: De vennootschap heeft als doel , zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-De uitoefening, in naam en voor rekenig van de vennootschap, van de kinesitherapie en alle deelgebieden ervan

-Het innen van erelonen door en voor rekening van de vennootschap

-Het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en het beheren van kinesistenpraktijken

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van medische en paramedische beroepen

-het verlenen van diensten van advies, bijstand, preventie en gezondheidszorg aan zieken, zorgbehoevenden, ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven, organisaties voor maatschappelijke dienstverlening en andere instellingen, verenigingen, (rechts)personen of organisaties voor gezondheids- of patiëntenzorg, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-het aan-en verkopen, groot- en detailhandel, handelsbemiddeling, huren, verhuren of ter beschikking stellen van gebruiks- en verbruikgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur, materieel en aanverwanten uit de medische en paramedische sector.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van diensten van informatie, demonstratie, promotie, marketing en verkoop inzake

(para)medische en farmaceutische producten en apparatuur.

-het uitbaten van een fitnesscentrum en daarmee verband houdende activiteiten

-Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen

-Het uitgeven van boeken en publicaties op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia

-Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en

producties in alle media en op alle informatiedragers

-zakelijke dienstverlening

-Handel in eigen onroerend goed

-Verhuur en exploitatie van eigen onroerend goed

- holding

-Managementactiviteiten binnen de (para)medische sector

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaadig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

-het kopen en verkopen, alsook het optreden als tussenpersoon, hetzij als concessionaris, hetzij als agent, hetzij als commissionair, hetzij als consignatiehouder, bij aankoop en/of verkoop van handelsgoederen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

-Zij kan bestuursopdrachten vervullen bij andere vennootschappen, en kan als vereffenaar aangesteld worden. Zij kan tevens borg staan of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, met respect voor de wettelijke beperkingen.

-De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Luik B - Vervolg

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op achttien juni om

achttien uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2013.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) Mevrouw ELEN Lieve wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die deze

benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor

Ben Peeters BVBA te Hechtel, Fazantenstraat 4 (RPR 0454.236.053), evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0054-014
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 23.06.2016 16215-0373-014

Coordonnées
ELEN LIEVE

Adresse
TOEKOMSTSTRAAT 19 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande