ELGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.609.881

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod Won:1 Ili

Mine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdelIng HASSELT

ot APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.609.881

Benaming

(voluit) : ELGR()

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3920 Lommel, Norbert Neeckxlaan 103

(voiledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 17 maart 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste beslissing: uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter zet uiteen dat uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 W.Venn. driehonderdachtentachtig duizend zevenhonderdveertien euro en tweeëntwintig cent (388.714,22 EUR) bedraagt. De voorzitter verklaart dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2012 waren goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderdenzeven duizend honderdzevenentachtig euro en negenendertig cent (307.187,39 EUR) bedroegen,

De vergadering beslist met unanimiteit om een tussentijds dividend uit te keren overeenkomstig de regeling opgenomen in artikel 537 WIB '92 van een bedrag van driehonderd duizend euro (300.000E), onmiddellijk betaalbaar gesteld met ingang vanaf heden, onder afhouding van een bedrag van 10% roerende voorheffing. Deze dividenden worden onttrokken aan.de huidige beschikbare réserves overeenkomstig artikel 320 W.Venn. Bijgevolg verkrijgt Roel Van Bogget enerzijds en Bart Van Bogget anderzijds een netto-vordering op de vennootschap van honderdvijfendertig duizend euro (135.000,00euro).

Elkeen van de beide aandeelhouders, de heer Roel Van Bogget en de heer Bart Van Bogget komen tussen en verklaren hun voormeld dividend, dat heden de vorm aanneemt van een vordering op de vennootschap, te willen inbrengen in het kader van een kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB '92, onder aftrek van de roerende voorheffing van 10%.

Tweede beslissing kapitaalverhoging door inbreng in nature

De voorzitter zet uiteen dat ingevolge de voordien besliste kapitaalsverhoging elk van de bestaande aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend en dat elk van de bestaande aandeelhouders afzonderlijk verklaard heeft  na behoorlijk te zijn ingelicht over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in het voormelde tussentijds dividend  deze schuldvordering overeernkomstig artikel 537 Wetboek Inkomsteblastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, na inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) op zijn tussentijdse dividend.

De voorzitter verklaart dat het bestuursorgaan voorafgaand aan deze vergadering reeds een revisor heeft aangeschreven met het oog op de opstelling van een controleverslag voor de inbreng in nature van de voormelde vorderingen dm de aandeelhouders. De revisor heeft op grond daarvan een revisoraal verslag overeenkomstig artikel 312, §1, eerste lid W.Venn. opgesteld, waarbij de inbreng in natura van de beide vorderingen ten belope van samen 270.000¬ werd gecontroleerd, onder de voorwaarde van de effectieve uitkering van voormelde dividenden. Ingevolge de voorafgaandelijke effectieve uitkering is deze opschortende voorwaarde in vervulling getreden.De voorzitter verklaart dat het bestuursorgaan tevens een bijzonder verslag had opgesteld overeenkomstig artikel 312, §1, derde lid W.Venn. waarin uiteen wordt gezet waarom de kapitaalsverhoging en de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

la111101

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

UI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 februari 2014, opgesteld door BVBA Hubert Vencken Bedrijfsrevisor, met zetel te Millenstraat 34, 3960 Bree, vertegen-woordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"UR mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in ELGRO BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van E 270.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 17 maart 2014 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 270.000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 200 reeds bestaande aandelen van ELGRO BVBA, elk met een bedrag van E 1.350,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 30.000,00;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 26 februari 2014

Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA

Needegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

IDe vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend opeisbaar gesteld op de algemene vergadering van heden, na inhouding van 10% roerende voorheffing op deze som, zijnde tweehonderd zeventig duizend euro (270.000,00 EUR), om het van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) te brengen op tweehonderdnegentig duizend euro (290.000,00 EUR), zonder uitgifte nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door iedere aandeelhouder van zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering tegenover de vennootschap, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend aan iedere aandeelhouder, na afhouding van 10% roerende voorheffing, en welke vorderingen uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Derde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat elk van hen een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart iedere aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, negentig procent (90%) van zijn schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort. Door de inbreng van aile aandeelhouders van de vennootschap van diens schuldvordering tegenover de vennootschap wordt er in totaal ingebracht voor de som van tweehonderdzeventig duizend euro (270.000,00EUR).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de beide aandeelhouders geen nieuwe aandelen toegekend, maar verhoogt de fractiewaarde van hun aandelen in het kapitaal van de vennootschap, waaruit bijgevolg hun vergoeding blijkt, hetgeen de beide aandeelhouders aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 -Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voor-'ziet in een bijzondere

aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voor-'bije boekjaren.

Vierde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde

kapitaalverhoging van tweehonderdzeventigduizend euro (270.000,00EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en

dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdnegentig duizend euro (290.000,00EUR),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  aanpassing der statuten

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Artikel 5 der statuten luidt voortaan als volgt:

"Het kapitaal bedraagt tweehonderdnegentig duizend euro (290.000,00EUR). Het is vertegen-woordigd door

tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/tweehonderdste in het

kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bev6egde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing

Er wordt volmacht gegeven aan Accountantsbureau De Graef  Linsen en C° te Neerpelt met recht van

indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschritiving, wijziging of

stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie

voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van

koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor;

gecoördineerde statuten; historiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 10.10.2012 12607-0206-016
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 03.10.2011 11570-0082-016
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 28.09.2010 10556-0360-016
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 20.10.2009 09820-0086-016
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 24.11.2008 08822-0283-014
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0080-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.09.2016, NGL 26.10.2016 16663-0453-013

Coordonnées
ELGRO

Adresse
NORBERT NEECKXLAAN 103 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande