ELINE STAELENS

Société en commandite simple


Dénomination : ELINE STAELENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 830.674.940

Publication

25/03/2014
ÿþMod 2.1

L.471«.i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd for griffie der rechtbank y, koophandel le 7QNGEf EN

12 -03- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

I I tIII H II llIII H

*19066703*

b ICI

s





V

Ondernemingsnr : 0830.674.940

Benaming ELINE STAELENS

(voluit) Gewone Commanditaire Vennootschap

Rechtsvorm : Eerdlaan 9, 3600 Genk

Zetel :



Onderwerp akte : wijziging statuten

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 maart 2014, gehouden op de zetel

van de vennootschap.

De vergadering heeft op voormelde vergadering besloten tot :

1. de toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit van een totaal bruto bedrag van zevenenveertigduizend achthonderd euro (¬ 47.800), hetzij een bruto bedrag per aandeel van vierduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 4.780) door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap welke reeds goedgekeurd werd niet later dan 31 maart 2013 en dewelke nog steeds aanwezig is zoals blijkt uit de jaarrekening.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld in dezelfde vergadering van 6 maart 2014 en werd onmiddellijk, na afhouding van de roerende voorheffing, voor een bedrag van drieënveertigduizend en twintig euro (¬ 43.020), geboekt op rekening-courant van de vennoten.

In toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 zal het tarief van de roerende voorheffing 10% bedragen op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

De vennoten hebben vervolgens verklaard het verkregen netto-bedrag, geboekt als een vordering in rekening-courant op naam van de vennoten, effectief in het kapitaal op te nemen.

2. een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drieënveertigduizend en twintig euro (¬ 43.020) om het kapitaal te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op vijfenveertigduizend en twintig euro (¬ 45.020,00) door inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, volledig in te schrijven door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en dit als volgt :

De vennoten verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van voormelde vorderingen in rekening-courant die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap, zoals voormeld, als volgt

- Door mevrouw Eline Staelens, voor haar eigen vermogen: vierduizend driehonderd en twee euro (¬ 4.302,00);

- Door de huwgemeenschap Dierick-Staelens: achtendertigduizend zevenhonderd achttien euro (¬ 38.718,00).

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, werden uitdrukkelijk aanvaard door alle vennoten en worden geschat op drieënveertigduizend en twintig euro (¬ 43,020), zijnde de nominale waarde van de totale inbrengen,

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in natura is gebeurd zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

voor eensluidend uittreksel

Helena Staelens

Zaakvoerder

Hiermee tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

Bijlagenïiij 7ieï&Egisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELINE STAELENS

Adresse
EERDLAAN 9 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande