ELKE VENKEN

Société en commandite simple


Dénomination : ELKE VENKEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.602.128

Publication

24/11/2014
ÿþ~ t Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





BEL i,~rw+1}>ai.Jfj61 ,*sr sil Hill! iaqir r«~eIe:tll~

2014 '~ kr,~fiharl~(if MlWCFPni Élfd, Taporet

MATS 31 -10M 2014

EtAD griffiGriffie

IHnint MON ITEU

11f-11

B LGISCH S

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

053.r 60 .4e S'

Elke Venken

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel " Rijksweg 872/1, 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statuten: overige wijzigingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 17 oktober 2014 om 17.00 uur, gehouden op de maatschappelijke zetel:

1. De vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen dat het mogelijk is om het mandaat van

zaakvoerder vanaf heden zowel bezoldigd als onbezoldigd uit te oefenen.

Bijgevolg wordt artikel 10 als volgt aangepast:

Het mandaat van zaakvoerder kan zowel onbezoldigd als bezoldigd uitgeoefend worden.

Voor eensluidens uittreksel

Elke Venken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " R.eCto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de person}n(en) bevoegd dp rechtspersoon ten aanzien van derden to vortegenwoordígen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij jet, Belgisch Staatsblad_ 24/11(2014. - Annexes. du Moniteu

20/06/2013
ÿþkW Wafd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen. bij-.het Belgisch Staatsblad-- 20/06/2013- -" Annexes du Moniteur belg

na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter grittie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

I I -06- 2013

De Hoofdgriffiebriffie

111H i si i HI ~~i~ i i iii

Ondernemingsnr : .536". 602.  lY

Benaming

(voluit) : Elke Venken

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rijksweg 872/1, 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte van 28 mei 2013 werd door Elke Venken wonende te Rijksweg 872/1, 3650 Dilsen 5tokkem en geboren te Maaseik op 19 februari 1987 een gewone commanditaire vennootschap opgericht met volgende statuten:

Hoofdstuk 1. Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur

Artikel 1: Naam

De 'Gewone Commanditaire Vennootschap' draagt de naam: 'Elke Venken'

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rijksweg 87211, 3650 Dilsen-Stokkern, Hij kan overgebracht worden naar iedere andere plaats in de Europese Gemeenschap bij eenvpudige beslissing van een zaakvoerder. De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder zowel in België als in het buitenland administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel: het management van vennootschappen, het organiseren van sportkampen in binnen- en buitenland, het organiseren van andere sporten, het organiseren van wedstrijden, het aantrekken van sponsors, het onderhouden van boten. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, Inschrijving, of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen. Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, zoals genomen voor de statutenwijziging. Zij eindigt niet door uittreden of overlijden van de vennoten.

Hoofdstuk 2. Kapitaal, aandelen, obligaties

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal -- Intekening

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100 Euro (honderd Euro), verdeeld in 100 (honderd)

aandelen met een nominale waarde van 1,00 Euro (één Euro) elk. Het kapitaal wordt onderschreven als volgt:

- 99,00 Euro in speciën gestort door Elke Venken (99 aandelen)

1,00 Euro in speciën gestort door Pierre Venken (1 aandeel)

Artikel 6: Uitgifte van aandelen - Kapitaalsverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-,lehaudon aan het Belgisch Staatsblad

Kapitealsvèrhoging zal kunnen geschieden door middel van inbreng in natura of in geld, evenals incorporatie van de reserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 7: Aard der aandelen

De aandelen mogen niet worden vertegenwoordigd door verhandelbare effecten op naam, aan toonder of andere. Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het register der vennoten dat berust op de maatschappelijke zetel, Dit register bevat:

" De aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

'De vermelding van de gedane stortingen;

" De overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdragers en de overnemers of door de zaakvoerders ingeval van overdracht wegens overlijden of overdracht bij volmacht. De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van de vennoten. Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

Artikel 8: Overdracht

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan afstand fs voorgesteld. Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen of overgemaakt worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in de rechte lijn. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon. De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden, omdat zij niet toegelaten werden als zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders van de vennootschap gericht, en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven afschrift wordt gezonden. De gekochte aandelen zijn niet " vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering.

Hoofdstuk 3. Bestuur en toezicht

Artikel 9: Bestuur Aansprakelijkheid vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende vennoten-zaakvoerders, ingevolge artikel 207 van het Wetboek van Vennootschappen mag een stille vennoot geen enkele daad van bestuur stellen, ingeval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen. De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoeders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of verweerder. Zij kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Werkende vennoot Elke Venken, wonende te Rijksweg 872/1, 3650 Diasen-Stokkem, die verklaart te aanvaarden, wordt statutair, voor " de duur van de vennootschap, tot zaakvoerder benoemd. Enkel de werkende vennoot Elke Venken is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De aansprakelijkheid van de stille vennoot Pierre Venken beperkt zich tot zijn inbreng.

Artikel 10: Vergoeding zaakvoerder(s)

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 11: Toezicht

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten. Zij mogen zich In deze taak laten bijstaan door een accountant, wiens vergoeding, mits aanvaarding door de vennootschap, ten laste valt van deze laatste.

Hoofdstuk 4. Algemene vergadering  Jaarrekening  Maatschappelijk jaar

Artikel 12: Bijeenroeping

De jaarvergadering zal plaatshebben op de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van maart om ' 18.00u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege ontbonden worden de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten in het register der ' maatschappelijke aandelen ingeschreven. De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De algemene vergadering heeft het recht haar statuten uit te leggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het is haar toegelaten deze te wijzigen. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen, de onbekwamen of voor diegenen die tegenstemden. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door middel van een schrijven gericht tot ieder van de vennoten, veertien dagen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrieven moeten de dagorde vermelden. De algemene vergadering mag slechts geldig beraadslagen over die punten die op de dagorde vermeld staan. Ingeval van bijeenroeping door de vennoten, dienen deze in hun aanvraag de punten aan te duiden die op de dagorde moeten gebracht worden. De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat het verzoek daartoe gedaan werd.

Artikel 13: Jaarrekeningen  winstverdeling

Elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris op zoals voorgeschreven door het boekhoudkundig plan. Het batig saldo der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het overschot van de winst wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering. Geen verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de verliezen van eventuele vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald. De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd kapitaal.

Artikel 14: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één november en eindigt op eenendertig otkober van ieder

jaar.

20/06124113--Annexes du Moniteur-belge-

Bijlagen. bij_ het B.elgisch.Staatsblad

Hoofdstuk 5. Ontbinding, vereffening

Artikel 15: Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

van één der vennoten.

Artikel 16: Vereffening  verdeling

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en tasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Hoofdstuk 6. Overgangsmaatregelen

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich in algemene vergadering verenigd en hebben zij éénpang volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op éénendertig oktober tweeduizend en

veertien. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en vijftien.

2. Overname verbintenissen

De vennootschap neemt de vérbintenissen, gesteld voor de vennootschap in oprichting, vanaf 1 januari

tweeduizend en dertien over in haar naam en zal er de verantwoordelijkheid voor dragen.

Dilsen-Stokkem, 28 mei tweeduizend dertien

Elke Venken

Werkende vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELKE VENKEN

Adresse
RIJKSWEG 872, BUS 1 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande