ELKO-SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELKO-SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.994.876

Publication

20/05/2014
ÿþ

Mod 2.1

['~1f1J~,,t ~ % ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



PC JnANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 8 MEI 2014

gce4:4:0 reege:'

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



VII





Ondernemingsnr : 0546.994.876

Benaming

(voluit) : ELKO-SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asbergstraat 63 - 3582 Beringen (Koersel)

Onderwerp akte : Kennisname aanstelling vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder neemt kennis van de hierna vermelde documenten uitgaande van de besturende vennootschap RE-CONSULT BVBA:

- Overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen werd overgegaan tot de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van RE-CONSULT BVBA.

- Het proces-verbaal van het verslag van de zaakvoerder dd. 26 februari 2014 van RE-CONSULT BVBA, met maatschappelijke zetel te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63, waarbij werd aangeduid tot vaste vertegenwoordiger : de heer Roel Eisen, wonende te 3682 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63, De heer Roel Eisen aanvaardt zijn opdracht.

Getekend,

RE-CONSULT BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Roel Eisen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/03/2014
ÿþ1..

Is ~_ 1.~ ~ .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

WV~I~I~gII~IV~IN

+19060099

RECHTBANK VAN K00PHANBEt.

2 8 -02- 2014

HASS,

Qfi i~

Ondernemingsnr : emz" Ce G

Benaming

(voluit) : ELKO-SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 26 februari 2014

NAAM

ELKO-SOLUTIONS

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63

VENNOTEN

1. De heer ELSEN Roel, geboren te Heusden-Zolder op 07 mei 1979, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63.

2. Mevrouw SCHEPERS Ruth, geboren te Diest op 16 mei 1979, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63.

KAPITAAL -- AANDELEN

TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven

- de heer ELSEN Roel, voornoemd onder 1, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van drieduizend honderd euro (3,100,00 EUR), zodat hij de som van zesduizend negenhonderd euro (6.900,00 EUR) verschuldigd blijft.

mevrouw SCHEPERS Ruth, voornoemd onder 2, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), zodat zij de som van zesduizend negenhonderd euro (6,900,00 EUR) verschuldigd blijft.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de algemene organisatie, management, marketing, productie, ontwikkeling en processing van hun beroepsactiviteiten, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle middelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Let F - vervolg

Voorbehouden aars het Belgisch Staatsblad

1..1cd POF 11.1

vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt uitgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

2) Het verstrekken van adviezen van juridische, fiscale, commerciële en administratieve aard.

3) Het verstrekken van adviezen van juridische aard en het ter beschikking stellen van volledig gestructureerde dienstenadviezen.

4) Het opstellen van hulp- en bestuursbijstandpakketten.

5) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

6) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

7) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks. op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

8) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies.

9) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

10) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

11) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

12) Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

13) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

14) Groot- en kleinhandel in alle materialen dienstig voor decoratie van woning, winkels en kantoren en andere utiliteitsgebouwen.

15) Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen in de meest ruime zin, alsook decoratiematerialen.

16) Het beheer voor eigen rekening en voor derden van onroerend goed, inclusief syndicus en verhuur aan derden.

17) Het verwerven van onroerend goed, het oprichten van constructies en opstallen en verhandeling dezer, hetzij als aannemer, promotor dan wel onroerend goed makelaar met inbegrip van het ontwerpen, bestuderen, promoten en realiseren van alle onroerend goed projecten voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden.

18) Het oprichten en beheren van een onroerend vermogen en huurkoop van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruil, het oprichten, de verbouwing, de verbetering, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het huren, het verkavelen, de prospectie en de uitbating van onroerende goederen, evenals aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden.

19) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

20) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

Op de laatste blz. van luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Let ia- vervolg

Mod PDF 11.1

op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tct de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders.

In geval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur beperkt in materie en tijd afstaan. De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie gepaard gaan. TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

.JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op de zestiende juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar alleen optreden bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, kapitaalsverhogingen of ontbinding van de vennootschap; in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

f "

, " - dr

Voor-

1, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luiti a- vervolg Mod PDF 11.1

alle andere gevallen zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen,

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een bijzondere

gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze zelf een vennoot is, en zelf

recht heeft de vergadering bij te wonen.

BOEKJAAR

Het boekjaar neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 26 februari 2014 en eindigt op 31 december 2015.

JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten, en

afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Deze netto winst wordt verdeeld als volgt :

- vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserves; deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

- het overschot wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Generlei verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen warden, niet zijn ingehaald.

De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd kapitaal.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die tevens de vereffenaars benoemt, hun machten en vergoeding vaststelt.

ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de kwestie voor te leggen aan de algemene vergadering, die beslist in de vorm voorzien voor wijziging aan de statuten. Wanneer het verlies drie/vierden bereikt zal de ontbinding kunnen worden geëist door de vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap : de BVBA "RE-CONSULT" met maatschappelijke zetel te 3582 Beringen (Koersel), Asbergstraat 63, ondernemingsnummer 0830.983.756.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0197-008

Coordonnées
ELKO-SOLUTIONS

Adresse
ASBERGSTRAAT 63 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande