EMINAR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EMINAR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.682.507

Publication

01/07/2013
ÿþMort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voorbehouder 11111111.e1(111j(g1 11 IV

aan het

Belgisch Staatsblar



eueryettigtl ter gnitie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 0 -00- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0836.682.507

Benaming

(voluit) : Eminar

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 mei 2013:

* Eerste besluit:

f?e maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst, naar

Tramstraat 27, 3770 Riemst met ingang vanaf 31 mei 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Reynders Maarten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2011
ÿþ.1111.

(Ci

Luik B

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

baan het

aan het

Belgisch

staatsbfa

ilff11,1,11111M1_111,1)!I

1ve@r9elegdter griffie der rechlberik y, kooflitartdet te TONGEREN

~.._~ ~ O -05- 2011

1)e Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : 0836.682.507

Benaming

(voluit) : EMINAR

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst

Onderwerp akte : Oprichting VOF

Het jaar tweeduizend elf

Op zesentwintig mei

Zijn verschenen:

De heer Reynders Maarten, Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst

en mevrouw Meuris Elke, Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming

"Eminar VOF".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Visésteenweg 1C bus 5, 3770 Riemst.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in

het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

" Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen.

" Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen.

" Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of ondememing.

" Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over sta rtersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen in hun groeiproces.

" Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings.

" Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

verstrekken van interim-management aan bedrijven.

" De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

" Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

" Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

" Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

" Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

" Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking.

" Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

" De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

" De ontwikkeling en de verkoop van software;

" De verkoop en het onderhoud van hardware;

" De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

" Aan- en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC's en alle benodigdheden voor PC en randapparatuur, hardware, software en computeronderdelen in de meest ruime zin van het woord.

" Aan- en verkoop van personal computers, telecommunicatiemiddelen en diensten.

" Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, software, cd-roms, zowel educatief als spellen, websites, internet- en intranettoepassingen, netwerken onder diverse besturingssystemen.

" Het verstrekken van aile adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten.

" De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

organisatie van allerhande evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

" Het verkopen, aankopen en verhandelen van alle internetdiensten in het bijzonder webhosting, domeinnaamregistraties, e-mail en intemetsoft- en handware.

" Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, intemetsoftware, multimedia en intemetapplicaties, computerprogramma's.

" De groot- en kleinhandel, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, productie en de ontwikkeling, de installatie, onderhoud en de herstelling van informaticamateriaal en dit zowel hardware, als software en alle aanverwante apparatuur, hieronder ook begrepen alle audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten.

" Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere opleidingen.

" Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen;

" De ontwikkeling van IT projecten en webapplicaties;

" De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen: uitgeverij van

programmatuur;

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

" Activiteiten van systeemintegrators;

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksktare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

" Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens;

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

" De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, ...);

" De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

" Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

" Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

" Zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier.

" Reproductie: productie van boekdrukvormen, offsetproductie- en offsetdrukplaten, diepdrukreproducties

en diepdrukcilinders.

" Gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overtieadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enz.

" Bewerken van digitale gegevens: verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

" Overige grafische activiteiten n.e.g.

" Reproductie van opgenomen media.

" Laboratorium voor fotografie.

" De verwerking van films: ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de cliënt gemaakte negatieven of films; inramen van dia's; kopiëren, restaureren en retoucheren van films en foto's.

" Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode- en reclamefotografie; fotografie

Ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen; lucht-

en onderwaterfotografie.

" De reproductie vanaf een origineel van grammofoonplaten, compactdiscs, banden en cassettes met muziek-of andere geluidsopnamen.

" De reproductie vanaf een origineel van beeldplaten, compactdiscs, banden en cassettes met films en andere video-opnamen.

" De reproductie vanaf een origineel van programmateur en gegevens op schijven, compactdiscs, banden

e

of cassettes.

" Handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen.

b " De kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz.

" De kleinhandel in optische artikelen (inclusief brillen), fotografische artikel (inclusief films) en precisie-instrumenten.

" Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie. N" Alle werkzaamheden in verband met de fotografie, en alle handelingen en verrichtingen die voor de

o Fotografie dienstig, nodig of geschikt zijn. De verkoop van foto- en cineproducten en toebehoren,

ere Optische instrumenten, elektronische beeldregistratie, audio-visuele producties,

toestellen, kantoorbenodigdheden, het maken en verkopen van fotokopies, drukwerk, albums en

eª% t

kartonnages, de verkoop en het maken van lijsten en inlijstingen, het afwerken van foto's in eigen

labo, reclame- en industriefotografie.

et

et

" Detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

el

" Kleinhandel in allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze

zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi, showmodellen of andere vorm van adverteren.

" Uitgeverijen van computerspellen.

" Overige uitgeverijen van software.

" Productie van bioscoopfilms.

DL

" Productie van televisiefilms.

:r.73

pQ " Voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn:

nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, inkleuren, dubben, ondertiteling, enz.

" Vertoning van bioscoopfilms en videobanden in bioscopen, in de open lucht of op andere plaatsen waar filmvoorstellingen mogelijk zijn.

" Uitgeverijen van muziekopnamen.

" Overige telecommunicatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

" Computerconsultancy-activiteiten.

" Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur (software).

" Beheer van computerfaciliteiten.

" Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

" Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

" Ai dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

" Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

" Webportalen.

" Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

" Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

" Het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op motorvoertuigen, roerende en onroerende voorwerpen in de meest ruime zin van betekenis.

" Adviezen verstrekken aan betrokkenen inzake drukproblematiek, drukkerijmaterialen en

aanverwante materialen, engineering, projecten en werkzaamheden diengaande, software ontwikkeling voor

de drukkerijsector, alsmede dienstprestaties aan derden, opleiding van personeel in de drukkerijsector.

" De aankoop, in- en uitvoer, de distributie en verkoop hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon in groot-en kleinhandel van alle drukkerijen  en elektrische toestellen betrekking hebbende op reclameartikelen en drukwerken in de meest ruime zin van betekenis.

" Fabricage, bedrukking en verkoop van textielproducten, kunststoffen, geschenkartikelen en diverse promotieartikelen in de ruimste zin van het woord.

" Reclamebureaus

" Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

" Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

" Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

" Ontwerpen van publicitaire films.

" Ontwerpen van publicitaire artikelen.

" Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

" Luchtreclame.

" Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media (advertentie-aquisitie).

" Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.

" Markt- en opinieonderzoek.

" Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten.

" Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

" Ontwerpen van showrooms, enz.

" Overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

" Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie: mode- en reclamefotografie: fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke.

" Zelfstandig werkende persfotografen.

" Overige fotografische activiteiten.

" Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten.

" Verhuur van standaard-programmatuur.

" Organisatie van congressen en beurzen.

" Activiteiten op het vlak van geestelijke gezondheidszorg m.u.v. psychiatrische ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

" Ambulante revalidatieactiviteiten.

" Overige menselijke gezondheidszorg n.e.g.

" Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten.

" Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles.

" Ontwerp en bouw van podia.

" Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken.

" Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten.

" Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten.

" Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen, worstelen en andere gevechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enz.

" Activiteiten i.v.m. sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven, enz.).

" Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz.).

" Activiteiten i.v.m. zeilwedstrijden, waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport- of toerismevliegtuigen, enz.

" Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden.

" Bieden van overig amusement, n.e.g.: circussen, poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enz.

" Onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

" Herstelling van muziekinstrumenten.

" Contactbemiddelingsbureaus en dergelijke.

" Overige persoonlijke diensten.

" Uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van restaurants, snackbars, sandwichbars, tearooms, verbruiksalons, herbergen, cafés, tavernes, bars, hotels, logementhuizen, motels en alle vormen van logement, eet- en ontspanningsinstellingen, de verkoop en het leveren van maaltijden en bereide schotels, het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden zelfs buiten haar instellingen.

" Het ontwikkelen, organiseren en aanbieden van seminaries, studiedagen en cursussen op het gebied

van (systeemtheoretische) psychotherapie, kinder- en jeugdpsychologie, people management

en organisatiepsychologie;

" Het bieden van supervisie en intervisie op het gebied van (systeemtheoretische) psychotherapie, kinderen jeugdpsychologie en people management;

" Het uitvoeren van psychologische en psychotherapeutische onderzoeks- en behandelmethoden, alsmede het ontwikkelen en commercialiseren ervan;

" Informeren, adviseren en trainen op het vlak van leiderschap, people management en organisatietechnieken binnen een systeem-, communicatietheoretisch en sociaal constructionistisch kader.

" Studie en onderzoek binnen systeemtheoretisch kader, binnen de kinder- en jeugdpsychologie en/of op het vlak van people management met als doel wetenschappelijke publicatie.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle h andelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het verwerven van van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering

in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verachten behalve die wettelijke voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard: in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

" De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

" Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten.

" Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelnemingen met derden:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en

ondernemingen.

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

" Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende het optrekken van de gebouwen evenals de bekisting en

het ijzervlechtwerk, de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken of de coördinatie hiervan wanneer zij

door onderaannemers worden uitgevoerd, het optrekken van gefabriceerde gebouwen,

voegwerken, chapewerken, dakbedekking in alle materialen, isolatiewerken tegen vochtigheid, thermische-

en geluidsisolatie, vloer- en muurbedekking, stukadoorswerken, arduin- en marmerwerken, timmer-

en schrijnwerk, glaswerk, schilder- en behangwerk, centrale verwarming, lood- en zinkwerk,

elektrische installatie, metaalbewerking en metalen kunstwerken, restauratiewerken, alle grondwerken,

leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijnwerken, wegenwerken en bouw van niet metalen

kunstwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het

verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan

per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5

De heer Reynders Maarten, voornoemd, brengt in de vennootschap 1.490,00

(duizendvierhonderdnegentig) EUR in. Deze inbreng wordt bij gemeen overleg geschat op

1.490,00 (duizendvierhonderdnegentig) EUR.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 149 (negenennegentig) van de 150 (honderd) aandelen toegekend.

Mevrouw Meuris Elke, voornoemd, brengt in de vennootschap 10,00 (tien) EUR in. Deze inbreng wordt

bij gemeen overleg geschat op 10,00 (tien) EUR.

In gemeen overleg wordt haar hiervoor 1 (één) van de 150 (honderdvijftig) aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.500,00

(duizendvijfhonderd) EUR, vertegenwoordigd door 150 (honderdvijftig) aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer Reynders Maarten, voornoemd. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een

verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de

vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tiende van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel

of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van

stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal

worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in

de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van

zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of

vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van

vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn

mede-vennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen v66r de vergadering in de

post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Reynders Maarten of, in zijn afwezigheid, door de

oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de

voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens

afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de

vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk

ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot;

geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de

vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans

die opgemaakt werd v66r het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt

alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van

de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling

zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in

zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus

uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instem-ming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen.

Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint pro fisco vanaf één april tweeduizen elf en eindigt op éénendertig

december tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tiende van de maand juni van het jaar

tweeduizend dertien.

. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000,00 (duizend) EUR.

Informatie  raadgeving

De partijen verklaren dat zij volledig zijn ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien

uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad

heeft gegeven.

Waarvan akte

Verleden op 26 mei tweeduizend elf te Riemst

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de partijen ondertekend.

Reynders Maarten

Zaakvoerder en oprichter

Meuris Elke

Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMINAR

Adresse
VISESTEENWEG 1C, BUS 5 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande