ENC NEYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENC NEYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.700.762

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 19.08.2014 14432-0170-010
20/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14302757*

Neergelegd

18-03-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0842.700.762

Benaming (voluit): ENC Neys

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Veldstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING - DOELWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 18 maart 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENC Neys" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing  Doelwijziging en overeenkomstige aanpassing van artikel 3 van de statuten

Volgens artikel 287 W. Venn. geeft de zaakvoerder in een verslag van 17 maart 2014 omstandige verantwoording van de doelwijziging die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 31 december 2013.

De vennoot erkent dat hij van beide stukken heeft kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

De vergadering beslist volgende tekst toe te voegen aan het doel:

 - uitbating van carwash;

- reinigen van auto s en alle andere soorten voertuigen;

- het samenstellen, vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen, uitbaten, im- en export, verhuring, aan- en verkoop, in- en uitvoer en distributie van: hogedrukreinigers, poetsmachines en pompen, verplaatsbare en niet verplaatsbare carwashinstallaties met bijhorende scheidingswanden, afdaken, metaalconstructies en elektrische installaties, evenals aanhangers en hekwerk;

- Handel in vaste en vloeibare brandstoffen en gas. Handel in petroleumproducten, smeermiddelen, nijverheidsoliën en vetten;

- Verkoop van mazoutciternes en toebehoren;

- tankstation;

- Onderneming voor het vervoer van goederen voor derden.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing wordt artikel 3 van de statuten vervangen door volgende tekst:

 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen - Industriële vormgeving

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

- Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector

- Handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

- Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- Diensten aan bedrijven, overheid en personen met betrekking tot management en consultancy.

- Projecten, in de meest ruime zin, onder eigen beheer en voor private of publieke sector.

- Consultancy, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin.

- De organisatie van evenementen, seminaries, en dergelijke.

- Ingenieursbureau - bureau voor nijverheidsstudies;

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: oHet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

oStudie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

oHet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kant zijn; oHet voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting, en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de weg voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland. Zijn mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die voor derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet-en/of financiële instellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De groot- en kleinhandel in gereedschappen, elektrisch materiaal, bouwmaterialen, onderhoudsproducten, tuinbenodigdheden, plasticwaren, hout, metaal en alle aanverwante producten voor doe-het-zelver, evenals het uitvoeren van kleine herstellingen en onderhoudswerken.

- Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; het bouwen van niet-metalen kunstwerken; optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; plafonneer- cementeer - en alle andere pleisterwerken; plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken.

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken voor gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

- Immobiliënkantoor. Handel in onroerende goederen.

- Elektrotechnische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten en het onderhoud van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties. Aanleggen van moerriolen; plaatsen van mozaïek, tegelvloeren en alle bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout.

- Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken en elektrische installaties.

- Aan- en verkoop, onderhoud en herstellingen, plaatsen, verdelen van elektrisch en elektronisch materiaal, antennes, alarminstallaties, elektrische verwarmingstoestellen en installaties, koelinstallaties, airconditioning- telefoon- en muziekinstallaties; aan- en verkoop, in- en uitvoer, installatie en herstelling van en aan laag- en hoogspanningskabines, elektrische en andere leidingen, benodigdheden en aanverwante artikelen, alsook het leveren en plaatsen van installaties en condensatoren, automatische besturing en regeltechniek; groot- en kleinhandel in alle soorten elektriciteit, elektrische toestellen en huishoudapparaten, radio's televisietoestellen, videotoestellen en alles wat hiermede verwant kan zijn, zoals depannage, fabricage, montage en verhuring, het aan- en verkopen, het huren en verhuren van videofilms en apparatuur een aanverwanten; het vervaardigen en plaatsen van lichtreclames.

- Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; het plaatsen van industriële elektronica.

- Onderneming voor het installeren van elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zee- en luchtwegen.

- Elektrische installaties der spoorwegen, roltrappen, goederen-, borden- en personenliften, openbare verlichting en seininstallaties, openbare telefonie- en telegrafie-installaties; plaatsen van bliksemafleiders.

- Vervaardigen en plaatsen van alarm- en beveiligingstoestellen, gebruikt in een alarm of beveiligingssysteem met zwak- en sterkstroom; plaatsen van industriële meet- een controletoestellen; montage van hef- en transportbanden; onderneming voor het plaatsen van kabeltelevisienetten

- Het plaatsen van elektrische buiteninstallaties, elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen. Installatie van bovengrondse elektriciteitsleidingen. Het plaatsen van uitrusting voor afstandsbediening, - controle en - meting.

Luik B - Vervolg

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze onderneming of vennootschappen en identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

- Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

- Ontwerp en constructie van hogedrukreinigers, carwashes en andere soortgelijke installaties alsook de aan- en verkoop en herstelling van al de desbetreffende accessoires.

- Algemene machinebouw:

o PLC + programmatie

o Elektrisch aspect

o Mechanisch aspect

o Sterkteberekeningen

o Tekenwerk

o Zowel ontwerp als as built aanpassing

o Elektrisch, mechanisch, bouwkundig, fluïda.

- uitbating van carwash;

- reinigen van auto s en alle andere soorten voertuigen;

- het samenstellen, vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen, uitbaten, im- en export, verhuring, aan- en verkoop, in- en uitvoer en distributie van: hogedrukreinigers, poetsmachines en pompen, verplaatsbare en niet verplaatsbare carwashinstallaties met bijhorende scheidingswanden, afdaken, metaalconstructies en elektrische installaties, evenals aanhangers en hekwerk;

- Handel in vaste en vloeibare brandstoffen en gas. Handel in petroleumproducten, smeermiddelen, nijverheidsoliën en vetten;

- Verkoop van mazoutciternes en toebehoren;

- tankstation;

- Onderneming voor het vervoer van goederen voor derden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Tweede beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle mach-ten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: bvba Finadco, dhr. Robert Nickmans te 3540 Herk-de-Stad, Grotestraat 76, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, staat van activa en passiva en verslag van zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/01/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan hE Belgisc Staatsbl Uhl1flhIliulll1, i zsauvtiiidn

! .In`` ;(hr.~L-.,. z_

e".

Griffie._ - "

Ondernemingsnr : p ï5 s-k a" - -Ir Co .01-

Benaming

(voluit) : ENC Neys

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Veldstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

CU

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op elf januari: tweeduizend en twaalf blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als;

s. , volgt:

CU Vennoot.

'cl De heer NEYS Niels, geboren te Hasselt op drie juli negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende tel

Xo 3560 Lummen, Veldstraat 7.

Benaming.

b

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "ENC Neys".

rm Maatschappelijke zetel.

CU

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Veldstraat 7. Maatschappelijk doel

d De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen - Industriële vormgeving

N - Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, comachine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

g-i- Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector "

o - Handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel;

un gebruik N

I - Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

cl - Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

et- Diensten aan bedrijven, overheid en personen met betrekking tot management en consultancy.

z - Projecten, in de meest ruime zin, onder eigen beheer en voor private of publieke sector.

- Consultancy, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in:

te

rm

de ruimste zin.

ce - De organisatie van evenementen, seminaries, en dergelijke.

pQ - Ingenieursbureau - bureau voor nijverheidsstudies;

CU - Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

oHet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het;

uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

cl oStudie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of:

pijp sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en

et publicatie van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

oHet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van. secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven:. van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kant zijn;

oHet voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training; inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting, en opleiding,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de weg voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Zijn mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die voor derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

- De groot- en kleinhandel in gereedschappen, elektrisch materiaal, bouwmaterialen, onderhoudsproducten, tuinbenodigdheden, plasticwaren, hout, metaal en alle aanverwante producten voor doe-het-zelver, evenals het uitvoeren van kleine herstellingen en onderhoudswerken.

- Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coordinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; het bouwen van niet-metalen kunstwerken; optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; plafonneer- cementeer - en alle andere pleisterwerken; plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken.

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en gameren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken voor gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

- Immobiliënkantoor. Handel in onroerende goederen.

- Elektrotechnische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten en het onderhoud van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties. Aanleggen van moerriolen; plaatsen van mozaïek, tegelvloeren en alle bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout.

- Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken en elektrische installaties.

- Aan- en verkoop, onderhoud en herstellingen, plaatsen, verdelen van elektrisch en elektronisch materiaal, antennes, alarminstallaties, elektrische verwarmingstoestellen en installaties, koelinstallaties, airconditioning-telefoon- en muziekinstallaties; aan- en verkoop, in- en uitvoer, installatie en herstelling van en aan laag- en hoogspanningskabines, elektrische en andere leidingen, benodigdheden en aanverwante artikelen, alsook het leveren en plaatsen van installaties en condensatoren, automatische besturing en regeltechniek; groot- en kleinhandel in alle soorten elektriciteit, elektrische toestellen en huishoudapparaten, radio's televisietoestellen, videotoestellen en alles wat hiermede verwant kan zijn, zoals depannage, fabricage, montage en verhuring, het aan- en verkopen, het huren en verhuren van videofilms en apparatuur een aanverwanten; het vervaardigen en plaatsen van lichtreclames.

- Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; het plaatsen van industriële elektronica.

- Onderneming voor het installeren van elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zee- en luchtwegen.

- Elektrische installaties der spoorwegen, roltrappen, goederen-, borden- en personenliften, openbare verlichting en seininstallaties, openbare telefonie- en telegrafie-installaties; plaatsen van bliksemafleiders.

- Vervaardigen en plaatsen van alarm- en beveiligingstoestellen, gebruikt in een alarm of beveiligingssysteem met zwak- en sterkstroom; plaatsen van industriële meet- een controletoestellen; montage van hef- en transportbanden; onderneming voor het plaatsen van kabeltetevisienetten

- Het plaatsen van elektrische buiteninstallaties, elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen. Installatie van bovengrondse elektriciteitsleidingen. Het plaatsen van uitrusting voor afstandsbediening, - controle en -meting.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze onderneming of vennootschappen en identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

- Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Ontwerp en constructie van hogedrukreinigers, carwashes en andere soortgelijke installaties alsook de

' aan- en verkoop en herstelling van al de desbetreffende accessoires.

- Algemene machinebouw:

oPLC + programmatie

°Elektrisch aspect

oMechanisch aspect

oSterktebereke n i ragen

o Tekenwerk

oZowel ontwerp als as built aanpassing

oElektrisch, mechanisch, bouwkundig, fluïde.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig(186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

. de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertig december.

Gewone algemene vergadering.leder jaar tweede vrijdag van juni om achttien uur.

Bestemming van de winst.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer NEYS Niels, ongehuwd, wonende te 3560 Lummen, Veldstraat 7 die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:- uitgifte oprichtingsakte, eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 13.08.2015 15418-0184-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 28.08.2016 16507-0513-011

Coordonnées
ENC NEYS

Adresse
VELDSTRAAT 7 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande