ENERCONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERCONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.497.822

Publication

19/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

Voos behouF

aan h

Belgi: Staatsti

RFCHT8AnlK VAN KOOPHANDEL

2 it -12- ~~2##'0#2 HAS~~Te

llliuiun~~i~uuiuuu*~i~W

1 03793

Ondernemingsnr : 0824.497.822 Benaming

(voluit) : Enerconstruct (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Koelen 6, Centrum Zuid 3023, 3530 Houthalen-Helchteren (volledig adres)

Onderwerp akte : verlengig boekjaar

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op elf december tweeduizend en twaalf , met de vermelding "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Neerpelt op 17 december 2012 boek 548 blad 53 vak 3 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a, inspecteur M.Pirard" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Enerconstruct', met zetel te De Koelen 6, Centrum Zuid 3023, 3530 Houthalen-Helchteren, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten ap dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 29 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar».

Tweede beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur.

De vergadering beslist de zin van artikel 18 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-vergadering genoemd, moet leder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur."

Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf, te verlengen tot en af te sluiten op dertig juni tweeduizend dertien.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, zal gehouden worden op twintig december tweeduizend dertien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift akte + volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon s4;n :i: nzEen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be IMII~gI~VNII~qIIVIIM IU

B St; *12158999*









RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -Ù ~ ?cil

Oriffi

Ondernemingsar : 0824.497.822

Benaming

(voluit) : Enerconstruct

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Koelen 6, Centrum Zuid 3023, 3530 Houthalen-Helchteren (volledig adres)

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding - Statutenwijziging

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op elf september tweeduizend en twaalf, met de vermelding "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt op 12 september 2012 boek 548 blad 16 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur L.Hoogstijns" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid Enerconstruct, met zetel te Houthalen-Helchteren, De Koelen 6, Centrum Zuld: 3023, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 4 van de statuten:

de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

 alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

 het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan aile vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

 het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

 al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

 de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van. alle verrichtingen die daarmee verband houden."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift van de akte met staat van actief/passief en verslag zaakvoerders

Op de laatste l,lz. van _ uik B vermelden : recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0590-016
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 28.06.2011 11228-0290-012
14/06/2011
ÿþMod 2.0

tailk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lit« Mg Pl

Ondernemingsar : 0824.497.822

Benaming

(voluit) : Limburgs Energiehuis

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Heuveneindeweg 127, 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -- Doelsuitbreiding  Naamswijziging  Statutenwijziging - Zetelverplaatsing - Benoemingen

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op twintig mei tweeduizend en elf, met de vermelding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Neerpelt op 24 mei. 2011 boek 545 blad 5 vak 5 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur M.Pirard" (volgt de handtekening),' heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "Limburgs Energiehuis", met zetel te Zonhoven, Heuveneindeweg 127 en met ondememingsnummer 0824.497.822, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en: beslist:

Eerste tot vierde beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERD TWINTIG DUIZEND, EURO (¬ 120.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 60.000,00) tot-HONDERD TACHTIG DUIZEND EURO (¬ 180.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd (200) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde. rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata. temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van ZESHONDERD EURO (¬ 600) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd (100) procent.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬ ; 120.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD TACHTIG DUIZEND EURO (E 180.000,00).

Vijfde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,: beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tachtig duizend. euro (¬ 180.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.». Zesde beslissing en Zevende beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de tekst uit het verslag van de zaakvoerder aan artikel 4 van de statuten, zodat het volledige doel thans luidt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van in het bijzonder, maar niet uitsluitend :

«Adviseren van particulieren en industriële geïnteresseerden naar algemene bouw- en verbouwingstoepassingen, waaronder interieurwerken en renovatiewerken en technische adviezen op gebied van isolatie, elektrische installaties en verwarmingsinstallaties.

" Domoticatoepassingen en alarmsystemen

" Tuininrichting met bijhorende omheiningswerken

«Het plaatsen van photo-voltaïsche cellen en dakrenovatie

" Gevelwerken en profielbekleding van muren en vervangen van ramen en deuren

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van:

. bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel:

" tussenpersoon.

-Het outsourcen van personen voor alle voormelde functies.

 onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, waaronder houtskeletbouw.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

ncVniô:irun vhiV nuÙrrvlillfilEL

SPit~l_T

i -Zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen.

'4 -Aannemer van niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge -Gevelbekleding en voegwerken.

-Chappewerken en het leggen van klinkers.

-Aan- en verkoop van algemene bouwmaterialen.

-Leggen van centrale verwarming in gebouwen.

-Fabricatie en plaatsen van aanbouwkasten en badkamermeubelen.

-Plaatsen en fabricage van ramen en deuren

- Isolatiewerken

-Fabricatie van meubelen

-Wassen van ruiten.

-Onderneming voor elektriciteitswerken in de ruimste zin; het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefoon, elektrische en elektronische voorzieningen en installaties; het leggen van kabels en diverse leidingen; beveiligings- en alarminstallaties;

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

Achtste beslissing  Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Enerconstruct". Artikel 1 van de statuten zal in die zin aangepast worden.

Negende beslissing  Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "De Koelen 6, Centrum Zuid 3023, 3530 Houthalen". Artikel 3 van de statuten zal in die zin aangepast worden. Tiende beslissing  Wijziging artikel 14 van de statuten in verband met het bestuur.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de beperkingen bij de vertegenwoordiging van de vennootschap op te heffen zodat artikel 14 van de statuten vanaf nu zal luiden:

"Artikel 14 - Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens

eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden

tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap." Elfde beslissing - Ontslag huidige zaakvoerder

De algemene vergadering beslist de huidige zaakvoerder De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Energiehuizen" met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, De Koelen 7 Industriezone Centrum-Zuid 3023 en met ondememingsnummer 0824.398.248, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger VAN ESSER Peter Albert Helene, geboren te Maaseik op drie juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3520 Zonhoven Bruinstraat 32, te ontslaan. Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

Twaalfde beslissing  Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders voor onbepaalde duur de volgende

personen:

1.De heer COLSON Walter Alfons, geboren te Lommel op zes juni negentienhonderd achtenzestig,

wonende te 3920 Lommel Bakhuisstraat 47, die deze benoeming aanvaardt.

2.De heer Peter Van Esser, voormeld, die deze benoeming aanvaardt.

3.De heer GREGOIRE Daniel, geboren te Hermalle sur Argenteau op 26 september 1973, wonende te

Zonhoven, Kolverenheidestraat 12, die deze benoeming aanvaardt.

De functie van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift buitengewone algemene vergadering met verslag zaakvoerder doel/staat actief-passief/bankattest

e

Voor-

btihouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþVoor 1.

-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

+uoiioea

Ondernemingsnr : 0824.497.822

Benaming

(voluit) : LIMBURGS ENERGIEHUIS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : HEUVENEINDEWEG 127 3520 ZONHOVEN

Onderwerp akte : Ontslag van zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 1811112010, wordt met éénparigheid van stemmen beslist om ontslag te verlenen aan DB&W BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder De Bruycker Yves en dit met ingang van heden. Tevens wordt volledige kwijting verleend aan de ontslagnemende zaakvoerder.

Na het afhandelen van de agenda , wordt de vergadering afgesloten na lezing en goedkeuring van deze notulen.

De zaakvoerder.

Energiehuizen

vertegenwoordigd door

Dhr. Van Esser Peter

\_

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Il -01- 2011 HÁSELT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ENERCONSTRUCT

Adresse
DE KOELEN 6, CENTRUM ZUID 3023 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande