ENERGY2SAVE, AFGEKORT : E2S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERGY2SAVE, AFGEKORT : E2S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.365.359

Publication

05/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303825*

Neergelegd

03-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536365359

Benaming (voluit): Energy2Save

(verkort): E2S

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Bloemenhofstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op drie juli tweeduizend dertien,

blijkt dat :

OPRICHTING

De heer VANDENBORNE Patrick Arthur Theo Ghislain, geboren te Sint-Truiden op veertien maart negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw RAMAEKERS Erna, wonende te 3500 Hasselt, Bloemenhofstraat 20.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam «Energy2Save», in afkorting «E2S».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Bloemenhofstraat 20, 3500 Hasselt.

4. Doel.

De Vennootschap stelt zich tot doel in België en het buitenland :

1. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, particulieren, bedrijven en overheden te assisteren inzake het administratief beheer van hun energiedossier en het adviseren, ontwikkelen, financieren en uitvoeren van projecten met als doel het energieverbruik in de ruimste betekenis van het woord te optimaliseren, te verlagen en hierdoor de totale CO2 uitstoot te verminderen.

Dit houdt in :

* Bemiddeling bij de aankoop van energie en dit voor zowel individuele afnemers als voor groepen van afnemers.

* Bewerkstelligen van groepen van afnemers met als doel gezamenlijk energie in te kopen.

* Het beheer van de energiecontracten en de controle van energiefacturen.

* Advies verlenen inzake investeringen in energiebesparende maatregelen of hierin zelf investeren.

* Advies verlenen inzake investeringen in hernieuwbare energie of hierin zelf investeren.

* Advies verlenen inzake de handel van allerhande certificaten (warmtekracht, groene stroom...) aan de verschillende marktpartijen actief in de energiewereld of erbuiten.

* Advies verlenen inzake dienstverlening naar aanleiding van de opkomst van slimme meters en slimme netten zoals  time of use tarieven,  demand response contracten, verkoop van vermogensflexibiliteit aan aggregators, leveranciers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

* Uitvoeren van algemene coördinatie (opvolging, planning) tijdens elke stap van

de bovenvermelde thematieken.

* Het beheer van de realisaties op het vlak van bovenvermelde thematieken.

* Het geven van opleidingen en het maken van publicaties inzake de

bovenvermelde thematieken.

* Algemene consultancy, studiebureau en ingenieursadvies.

2. Het aanbieden van managementactiviteiten en consultancy in verkoop, marketing, planning, organisatie, operations en het besturen van vennootschappen voor derde bedrijven dit alles in de meest ruime betekenis.

3. Het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor, de import en export van chemische en aanverwante producten.

Dit houdt in :

* De fabricatie, transformatie, productie, handel, advies in onderzoek en ontwikkeling van chemische producten, petroleum producten van minerale, plantaardige of synthetische oorsprong, verven en vernissen, plastiek granulaat alsook alle additieven die in één van de hiervoor vermelde producten ingezet worden.

* Het verlenen van adviezen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met betrekking tot chemische en scheikundige basisgrondstoffen, petroleum producten, verven en vernissen, plastiek granulaat alsook alle additieven die in één van de hiervoor vermelde producten ingezet worden en andere.

* Het testen en analyseren van materialen, grondstoffen, producten, installaties enz. in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen en prestaties; labo testen en analyses en metingen.

4. De import en export van wijnen en/of andere luxegoederen

5. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin , met inbegrip van de onroerende leasing.

6. De participatie onder welke vorm het ook zij, in de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of anders, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng , onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van 12.400 euro door de oprichter.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de BNP PARIBAS FORTIS te Gingelom, geopend op de naam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat hem is overhandigd.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Luik B - Vervolg

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VANDENBORNE, Patrick, met woonplaats te 3500 Hasselt,

Bloemenhofstraat 20.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene

vergadering er anders over beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag negenentwintig

mei tweeduizend vijftien om twintig uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één maart tweeduizend dertien door de oprichter.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan QPS CONSULT BVBA te 3510 Hasselt, Meybroekstraat 77, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer de kruispuntbank ondernemingen, de diensten van de B.T.W., de Sociale Kas, het Sociaal Secretariaat, het Ministerie van Financiën, de Administratie der Directe en Indirecte Belastingen de Registratie en Domeinen en de Rechtbank van Koophandel om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15502-0581-011

Coordonnées
ENERGY2SAVE, AFGEKORT : E2S

Adresse
BLOEMENHOFSTRAAT 20 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande